RTB Bor

Vučić sa predstavnicima Ziđina: Obezbediti potpuno čist vazduh za stanovnike Bora

RTS 09.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima kompanije "Ziđin" i ambasadorkom NR Kine Čen Bo i tom prilikom od fabrike zatražio da ugradi dodatne kapacitete i smanji emisiju štetnih gasova u topionici u Boru i najkasnije do kraja… »

Ziđin da smanji emisiju štetnih gasova u Boru: Vučić govorio o važnosti bakra

Telegraf 09.08.2021
Tokom sastanka prezentovana je dinamika i plan razvoja rudarskog basena. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa predstavnicima kompanije Ziđin razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor. Predsednik Vučić tražio je od… »

Vučić: Ziđin da do kraja godine obezbedi potpuno čist vazduh građanima Bora

N1 Info 09.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima kompanije Ziđin, sa kojima je razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor. Kako se navodi u saopštenju, Vučić je tražio od predstavnika Ziđina da ugrade dodatne… »

Vučić: Ziđin da smanji emisiju štetnih gasova u Boru

RTV 09.08.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je sa predstavnicima kompanije Ziđin razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor.Predsednik Vučić tražio je od predstavnika kompanije da Ziđin ugradi dodatne kapacitete i smanji… »

Vučić razgovarao sa predstavnicima kompanije Ziđin: Tražio da ugrade dodatne kapacitete i smanje emisiju štetnih gasova

Vesti online 09.08.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kompanije Ziđin sa kojima je razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor. Predsednik Vučić je tražio od predstavnika kompanije Ziđin da ugradi… »

Predsednik Srbije razgovarao s predstavnicima kompanije Ziđin: Tražio da ugrade dodatne kapacitete i smanje emisiju štetnih…

Kurir 09.08.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kompanije Ziđin sa kojima je razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram… »

Najkasnije do kraja godine potpuno čist vazduh u Boru Predsednik Vučić zatražio kompaniji Ziđin da smanji emisiju štetnih…

Alo 09.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je sa predstavnicima kompanije Ziđin razgovarao o razvoju novog rudnika Čukaru Peki i samog RTB Bor. Predsednik Vučić tražio je od predstavnika kompanije da Ziđin ugradi dodatne kapacitete i smanji emisiju… »

Radnička muka neprolazna

Danas 08.08.2021
Zaposleni u gigantu RTB Bor pre 20 godina prinuđeni da zaprete generalnim štrajkom tadašnjem srpskom premijeru Zoranu Đinđiću. „Ukoliko Vlada Srbije za 24 sata ne obezbedi sto miliona dinara za već zakasnele isplate ličnih dohodaka i toplog… »

Ziđin koper čestitao Dan rudara i najavio puštanje u rad sistema za prečišćavanje gasova

Danas 06.08.2021
Kompanija Srbija Ziđin koper (Serbia Zijin Copper) čestitala je danas Dan rudara Srbije svojim zaposlenima i građanima Bora i Majdanpeka, kao i svima koji su zaposleni u rudarskoj industriji i najavila da će do kraja meseca pustiti u rad novi sistem… »

Čitavo selo u Srbiji se izmešta zbog kineskog rudnika

Slobodna Evropa 04.08.2021
Svi meštani Krivelja biće preseljeni i Vlada će formirati radnu grupu koja će se pozabaviti njihovim problemom, rekla je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović u Zaječaru, na istoku Srbije, gde je organizovan prijem građana. Kineska… »

Vesti dana »