RTB Bor

Problemi u Ziđinu: Nema ko da radi za platu od 99.000 dinara

Radio 021 pre 12 dana
Iako su plate u proseku nepunih 99.000 dinara, u kompaniji Ziđin koja je privatizovala RTB Bor ovih dana imaju problema da pronađu radnike. Nedavno su zaposlili 1.600 Borana, ali njima potrebne radne snage na birou u ovom gradu više nema, piše Danas… »

Nema ko da radi ni za 99.000 dinara

Danas pre 13 dana
Iako su plate u proseku nepunih 99.000 dinara, u kompaniji Ziđin koja je privatizovala RTB Bor ovih dana imaju problema da pronađu radnike. Nedavno su zaposlili 1.600 Borana, ali njima potrebne radne snage na birou u ovom gradu više nema. Kako je Beti… »

Srbija i Kina: Trostruko zagađenje

Novi magazin pre 14 dana
Kina je dosad u Srbiju plasirala najmanje 10 milijardi dolara. Još pola te sume je dogovoreno iako ne i ugovoreno. Šta je taj novac doneo Srbiji. Pred kamerama zelena agenda i klima, a kada se kamere isključe – Kina, Kina, Kina. Tim rečima je… »

"Cilj je zatvaranje železare i termoelektrana, a ne Rio Tinta"

B92 pre 14 dana
Beograd -- Organizatorima ekološkh protesta zbog Rio Tinta nije cilj ta kompanija, već da budu zatvorene termoelektrane, železara, basen kolubara i RTB Bor. Vlada to nikada neće dozvoliti, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i… »

Momirović: Cilj protesta je zatvaranje železare i termoelektrana, a ne Rio Tinta

Večernje novosti pre 14 dana
Tomislav Momirović On je podsetio da Rio Tinto posluje u Srbiji skoro 20 godina a pitanja o njihovom poslovanju se postavljaju tek sada. - Tim ljudima uopšte nije cilj Rio Tinto, nego im je cilj da basen Kolubara bude zatvoren, termoelektrane Nikola… »

Momirović: Cilj je zatvaranje železare i termoelektrana, a ne Rio Tinta

Alo pre 14 dana
Momirović je podsetio da Rio Tinto posluje u Srbiji skoro 20 godina, a pitanja o njihovom poslovanju se postavljaju tek sada. Organizatorima ekološkh protesta zbog Rio Tinta nije cilj ta kompanija, već da budu zatvorene termoelektrane, železara, basen… »

Momirović o ekološkim protestima: Cilj je zatvaranje železare i termoelektrana a ne Rio Tinta

Srbija danas pre 14 dana
Organizatorima ekološkh protesta zbog Rio Tinta nije cilj ta kompanija, već da budu zatvorene termoelektrane, železara, basen kolubara i RTB Bor, a vlada to nikada neće dozvoliti, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i… »

Ide na doboš: Zlatara Majdanpek ponuđena na prodaju, evo šta sve ima od imovine! Stan u Novom i poslovni prostor u Beogradu

Kurir pre 17 dana
BEOGRAD - Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju ;Industrije za preradu Majdanpek u stečaju, kao pravno lice, po početnoj ceni od 129,7 miliona dinara. Javno nadmetanje biće održano 5. oktobra. Na spisku imovine Industrije… »

Zlatara “Majdanpek” na prodaju, početka cena oko 130 miliona dinara

Jugmedia pre 18 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Industrije za preradu Majdanpek u stečaju, kao pravno lice, po početnoj ceni od 129,7 miliona dinara, a javno nadmetanje biće održano 5. oktobra. Na spisku imovine Industrije za preradu… »

Zlatara Majdanpek ponuđena na prodaju

Novi magazin pre 18 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Industrije za preradu Majdanpek u stečaju, kao pravno lice, po početnoj ceni od 129,7 miliona dinara. Javno nadmetanje biće održano 5. oktobra. Na spisku imovine Industrije za preradu… »

Vesti dana »

Nastava u Novom Sadu i dalje "po starom"

Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 14 povezanih

Pretučen pripadnik Bezbednosnoinformativne agencije

B92 pre 32 minutajoš 14 povezanih

Pućdemon uhapšen na Sardiniji

Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih

Podgoričanin uhapšen zbog krađe ikone

Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih