Saša Mirković

Istina o svađi Saše popovića i miroslava ilića koja je godinama pod velom tajne: "Bruka i sramota je ono što je Ilić…

Blic pre 3 dana
Estradna scena oduvek je bila sklona skandalima, senzacijama i lošim odnosima među kolegama. Dok se jedne nedelje kunu u svoja prijateljstva, druge su već zakleti neprijatelji. ACA LUKAS I IVANA SELAKOV ZARATILI OKO DUETA Popularni folker Aca Lukas i… »

Pevačica Milica Jokić otkrila: Dečku ne šaljem golišave fotke!

Vesti online pre 7 dana
Milica Jokić javnosti se predstavila sa samo 16 godina, kada je učestvovala u takmičenju „Pinkove zvezde“, a veću popularnost stekla je i kao članica grupe „Ministarke“. Milica je sada odlučila da posveti solo karijeri, te je objavila tri… »

Smerna Pevačica Milica Jokić otkrila za Alo!: Dečku ne šaljem se*si fotke!

Alo pre 7 dana
Ne može da mi se desi porno-skandal kao Tei Tairović. Milica Jokić javnosti se predstavila sa samo 16 godina, kada je učestvovala u takmičenju „ Pinkove zvezde“, a veću popularnost stekla je i kao članica grupe „Ministarke“. Milica je sada… »

Mirković povodom napada na Vučića Ima sreću što je živ, a sa njim i Srbija

Alo pre 11 dana
javnost šokirana nakon iskaza Saše Jankovića. Nakon što je Saša Janković otkrio prljav plan zapadnih sila, gde je Janković priznao da je trpeo jedan vid pritisaka sa raznih strana da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i da bi, u nekom… »

Mirković objasnio srbomrscima Ako vam se Srbija ne sviđa vratite državljanstvo

Alo pre 11 dana
Producent Saša Mirković reagovao je na najnovije napade povodom održavanja Dana srpskog jedinstva. Naš istaknuti producent, na društvenoj mreži Tviter reagovao je na gnusne napade povodom održavanja Dana srpskog jedinstva. Ovi koji napadaju Dan… »

Mirković o novim napadima na Vučićevu porodicu: Đilas i njegovi satrapi su otišli ispod ljudskog dna i na dnu ih treba…

Alo pre 17 dana
Producent Saša Mirković reagovao je na najnovije napade na porodicu predsednika Vučića. Mirković je na društvenoj mreži reagovao povodom gnusnih napada na porodicu predsednika Vučića. "Ludilo je totalno zahvatilo Dragana Đilasa i njegove… »

Mili: Biranje žirija je isključivo posao Saše Popovića, bio sam iznenađen Karleušinim odlaskom

Telegraf pre 19 dana
Mili je otkrio i da li je u svađi sa Ražnatovićkom. Direktor muzičke produkcije "Granda", kompozitor Aleksandar Milić Mili, pred novu sezonu Zvezda Granda otkrio je šta misli o novoj članici žirija folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, kao i o… »

Ivana Selakov oštro o Lukasu, on uzvraća: "Za 99 odsto njene tužne karijere zaslužan sam ja"

Telegraf pre 20 dana
- Što se tiče lika i dela, da li neko upravlja njim ili ne, ja ga barem imam za razliku od nje koja ga nema - rekao je folker. Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas zaratili su zbog pesme koja je za samo 24 sata kasnije on je uklonjen sa… »

Uspeli su da rasplaču poznatog menadžera Saša Mirković proslavio rođendan, a evo kako su ga njegovi zaposleni dočekali…

Alo pre 19 dana
Poznati menadžer nije ni slutio o ovakvom iznenačenju! Direktor Hype produkcije i najpoznatiji menadžer Saša Mirković nije ni slutio kakvo će mu iznenadjenje prirediti zaposleni na Hype. Naime, oni su pre njegovog ulaska u prostorije televizije… »

Mili šokirao izjavom, ceci se ovo neće dopasti On želi u žiriju pevačicu s kojom Ražnatovićka nije dobra (VIDEO)

Alo pre 19 dana
Ovo verovatno nije odgovor koji bi Ceca volela da čuje. Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović su dugogodišnji saradnici i dobro se poznaju. Zato nas je zanimalo da čuemo baš njegovo mišljenje o njiihovoj saradnji: Alo Mili je takođe… »

Vesti dana »