Saša Mirković

Ivana Selakov oštro o Lukasu, on uzvraća: "Za 99 odsto njene tužne karijere zaslužan sam ja"

Telegraf 07.09.2021
- Što se tiče lika i dela, da li neko upravlja njim ili ne, ja ga barem imam za razliku od nje koja ga nema - rekao je folker. Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas zaratili su zbog pesme koja je za samo 24 sata kasnije on je uklonjen sa… »

Uspeli su da rasplaču poznatog menadžera Saša Mirković proslavio rođendan, a evo kako su ga njegovi zaposleni dočekali…

Alo 07.09.2021
Poznati menadžer nije ni slutio o ovakvom iznenačenju! Direktor Hype produkcije i najpoznatiji menadžer Saša Mirković nije ni slutio kakvo će mu iznenadjenje prirediti zaposleni na Hype. Naime, oni su pre njegovog ulaska u prostorije televizije… »

Mili šokirao izjavom, ceci se ovo neće dopasti On želi u žiriju pevačicu s kojom Ražnatovićka nije dobra (VIDEO)

Alo 07.09.2021
Ovo verovatno nije odgovor koji bi Ceca volela da čuje. Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović su dugogodišnji saradnici i dobro se poznaju. Zato nas je zanimalo da čuemo baš njegovo mišljenje o njiihovoj saradnji: Alo Mili je takođe… »

"Za 99 posto njene tužne karijere zaslužan sam ja": Rat se nastavlja! Ivana Selakov tvrdi da se Aca Lukas ništa ne pita, pa…

Blic 06.09.2021
Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas zaratili su zbog pesme koja je za samo 24 sata uklonjena sa Jujtuba. Svaka strana ima svoju priču zašto je do toga došlo - pevačica tvrdi da je ona oštećena, a Acin producent Saša Mirković je izjavio… »

Estradni rat se nastavlja! Selakova oštro o Lukasu, a on joj ovako uzvratio: Za 99 posto njene tužne karijere zaslužan sam…

Kurir 06.09.2021
Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas zaratili su zbog pesme koja je za samo 24 sata kasnije on je uklonjen sa Jujtuba. Svaka strana ima svoju priču zašto je do toga došlo - pevačica tvrdi da je ona oštećena, a Acin producent Saša… »

Nosač kofera i Ivana su me izvaćarili! Rat Lukasa i Selakove - Aca tvrdi da njemu sve duguje, evo šta pevačica kaže

Mondo 06.09.2021
Stratsi među pevačima se ne smiruju nakon što je sa Jutjuba skinut spot za njihov duet. Stratsi među pevačima se ne smiruju nakon što je sa Jutjuba skinut spot za njihov duet. Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između… »

Rat se nastavlja Ivana Selakov opet napala Lukasa, on je vratio na fabričko podešavanje!

Alo 06.09.2021
Mnogo toga je izgleda ostalo nedorečeno i tek sada izlazi na videlo. Iako je delovalo kao da se situacija među kolegama i nekadašnjim prijateljima primirila, mnogo toga je izgleda ostalo nedorečeno i tek sada izlazi na videlo. U ponedeljak, 30… »

Mirković jasno i glasno objasnio Milov kriminalac Veljović je konačno uhapšen, još samo da odgovara za sve zločine

Alo 05.09.2021
Povodom hapšenja Veselina Veljovića, na društvenoj mreži Tviter, oglasio se i producent Saša Mirković. Saša Mirković, poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu, oglasio se na svom Tviter nalogu jasnom porukom, upućenom… »

Saša Mirković bez dlake na jeziku Milovog plaćenika Čanka treba procesuirati!

Alo 05.09.2021
Producent Saša Mirković reagovao je na susret Nenada Čanka i Mila Đukanovića. Saša Mirković, bivši političar i estradni menadžer, oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom susreta Nenada Čanka i Mila Đukanovića u Crnoj Gori. "Milov… »

Ne pada mi na pamet da Lukasu plaćam 21.000 evra: Ivana Selakov odbrusila kolegi - Ništa ja njemu ne dugujem!

Mondo 04.09.2021
Ivana Selakov odgovorila na tvdnje da kolegi Aci Lukasu duguje novac za duet. Ivana Selakov odgovorila na tvdnje da kolegi Aci Lukasu duguje novac za duet Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace… »

Vesti dana »