Saša Paunović

Saša Paunović se vraća u DS

Nova pre 4 sati
Grupa građana Saše Paunovića integrisaće se u Demokratsku stranku (DS), odlučilo je jednoglasno predsedništvo DS-a. „Odluku o integraciji treba da verifikuje Glavni odbor stranke na prvoj narednoj sednici“, saopšteno je iz DS. Iz te stranke su… »

Grupa građana Saše Paunovića integriše se u DS

N1 Info pre 4 sati
Predsedništvo Demokratske stranke (DS) jednoglasno je donelo odluku da se grupa građana koju predvodi Saša Paunović integriše u DS, a odluka će biti verifikovana na prvoj narednoj sednici Glavnog odbora stranke. U saopštenju se navodi da DS… »

Nestala devojčica iz Resavice kod Despotovca

N1 Info pre 15 dana
Tinejdžerka Maja Paunović (15) iz Resavice kod Despotovca nestala je 30. marta i njena porodica i prijatelji od tog dana intenzivno tragaju za njom, potvrdio je za Nova.rs Majin otac Saša Paunović. “Tog dana sam došao iz treće smene. Vrata su bila… »

"Dobio sam anoniman poziv" i dalje traje potraga za nestalom devojčicom (15), oglasio se njen otac (foto)

Srbija danas pre 15 dana
Oglasio se otac nestale Maje Paunović. Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 31. marta uveče kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag. Saša Paunović, otac nestale devojčice rekao je da je Maja nestala kada je… »

Nestala Maja (15) iz Resavice, otac moli za pomoć

Nova pre 15 dana
Tinejdžerka Maja Paunović (15) Iz Resavice kod Despotovca nestala je 30. marta i njena porodica i prijatelji od tog dana intenzivno tragaju za njom, potvrdio je za Nova.rs Majin otac Saša Paunović. “Tog dana sam došao iz treće smene. Vrata su bila… »

Da li ste je videli? Nestala tinejdžerka iz Despotovca, njen otac moli za pomoć: "Kad sam došao kući moje ćerke nije bilo"

Blic pre 15 dana
Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag. Kako je ispričao njen otac Saša Paunović, Maja je bila u kući sa majkom, bratom i sestrom u trenutku kada je… »

Maja (15) iz despotovca nestala pre 3 dana: "Niko nije primetio da je nema, svi su spavali..."

Mondo pre 15 dana
Od 30 marta uveče, gubi joj se svaki trag. Od 30 marta uveče, gubi joj se svaki trag. Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče i od tada joj se gubi svaki trag. "Preksinoć sam se vratio sa posla iz… »

Nestala tinejdžerka iz despotovca, otac moli za pomoć: "Kad sam došao kući moje ćerke nije bilo"

Večernje novosti pre 15 dana
AKO imate bilo kakvu informaciju, molim vas pozovite Majinog oca na broj telefona 063 1053029 kako bismo zajedničkim snagama pomogli porodici Paunović ili pozovite policiju! Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30… »

Nestala Maja (15) iz despotovca: Porodica moli za pomoć! Devojci se gubi svaki trag (foto)

Srbija danas pre 15 dana
Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče. Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag. Kako je ispričao njen… »

Žika Jakšić iskreno o bivšim ženama i emotivnom statusu!

Vesti online 12.03.2021
Voditelj Žika Jakšić školovao se za učitelja, ali je ipak odlučio da se bavi javnim poslom. Sedamnaest godina je svirao u bendu “Ritam srca”, uglavnom po inostranstvu. Sa ovim bendom pratio je naše najveće zvezde po nastupima u dijaspori. Tako… »

Vesti dana »