Saška Karan

Zadrugarka ima razlog za slavlje! Objavila fotografiju sa mužem, čestitike i komentari samo pristižu!

Alo pre 4 dana
Rijaliti zvezda simpatičnom i punom ljubavi porukom čestitala svom suprugu rođendan. Saška Karan objavila je fotografiju sa suprugom Aleksandrom Gazivodom, a onda mu je uputila dirljive reči koje su mnoge rasplakale! Pevačica i rijaliti zvezda… »

Saška Karan šokirala: „Radi Manojlović treba ZABRANITI da peva”

Svet & Skandal pre 5 dana
Saška Karan pomno prati Zadrugu i ne može da veruje šta je Dalila sebi dozvolila! Kaže da je mir pronašla u manastiru, kao i da je sigurna da je na estradu bačeno prokletstvo. Estrada je u šoku zbog smrti Marinka Rokvića, jesi znala da boluje? -Ja… »

Minsko polje sa Minom Vrbaški: Car je đilkoš onaj seljački! (VIDEO)

Svet plus pre 6 dana
Još jedna epizoda emisije "Minsko polje sa Minom Vrbaški"! Saška Karan, Bora i Mina napravili rusvaj u studiju. Car je đilkoš onaj seljački, Maja Marinković karakondžula... U drugoj epizodi "Minsko polje sa Minom Vrbaški", Saška Karan i Bora… »

Dalila je ispala najveća k*rvetina u istoriji rijalitija! Saška Karan o trouglu iz zadruge: Caru žao Dejana, a spavao mu sa…

Kurir pre 6 dana
Pevačica i rijaliti veteranka Saška Karan nije štedela reči komentarišući goruće teme iz rijalitija "Zadruga 5". Ona je otkrila šta misli o Filipu Caru, Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću. - Car je đilkoš onaj seljački, fuj povraća mi se… »

Čekam da se desi se*s! Brak im nije vredeo pi*ljivog boba! Saška Karan otkrila šta je videla pre kraha ljubavi Dalile i…

Kurir pre 28 dana
Rijaliti programi postali su deo svakodnevnice, a čini se da veliki deo naše javnosti, ali i javnosti iz regiona gleda ovakvu vrstu programa. Komentarišu se učesnici rijalitija, njihovi postupci, ponašanja, poruke koje šalju, ali i ljubavni odnosi… »

Dalila, dr**o ulazim da te raščerupam! Vlasnica najvećeg honorara najavila ulazak u Zadrugu 5

Alo 29.10.2021
Potvrdila učešće. O učesnicima pete sezone Zadruge se uveliko spekuliše, a u medije svakodnevno ispliva poneko novo ime koje je manje ili više poznato javnosti. Nakon što je otkriveno da bi u sledećoj sezoni mogli da gledamo tiktokera Aleksandra… »

Rijaliti zvezda najavila ulazak u Zadrugu, Dalili javno uputila niz pretnji i uvreda!

Telegraf 29.10.2021
- Ulazim samo zbog tebe da te raščepim - navela je pevačica u objavi. Pevačica Saška Karan otkrila je na društvenim mrežama da ulazi u "Zadrugu5" a kako je navela za to ima jake razloge. Saška je naime postavila niz uvredljivih Instagram storija… »

Ulazim da te raščerupam! Ona je potvrdila povratak u zadrugu! Dalili neće biti dobro kada je bude videla na vratima Bele…

Kurir 29.10.2021
Trojac Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car glavna su tema kako među zadrugarima, tako i napolju, pa razne javne ličnosti iznose svoj stav. Iako je Saška Karan rekla da je završila sa rijalitijima i da mlađima ostavlja da se bore i kale… »

"Ulazim da te raščerupam": Pevačica potvrdila svoj ulazak u "Zadrugu" i dalili neće biti dobro kad je vidi

Blic 29.10.2021
Trojac Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car glavna su tema, kako među zadrugarima, tako i napolju, pa razne javne ličnosti iznose svoj stav. Iako je Saška Karan rekla da je završila sa rijalitijima i da mlađima ostavlja da se bore i kale… »

"Bolje da se razvedu, Dejan kao da nije živ": Bivša zadrugarka razvezala jezik o Dalili: "Ako see stvarno zaljubila..."

Blic 17.10.2021
Bivša rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan komentarisala je aktuelne teme iz "Zadruge 5". - Ako se Dalila stvarno zaljubila u Cara, onda je bolje da se razvede i da privede kraju taj brak. Ako je sve to tako, onda bolje dobar razvod, nego loš… »

Vesti dana »