Saška Karan

Kod ere nema ništa za džabe! Oglasio se pevač za Alo! nakon što ga je koleginica optužila da je škrtica, pa otkrio pravu…

Alo 02.03.2022
Ojdanić odbrusio Saški Karan na optužbe da je škrtica. Folk pevač Era Ojdanić našao se usred skandala kada ga je koleginica Saška Karan nazvala najvećom estradnom škrticom. Ona je opisala i situaciju u kojoj folker kao vlasnik čuvenog… »

Prozvala ga da je škrtica, on je raskrinkao! Era Ojdanić uzvratio Saški Karan - otkrio tajnu koju je čuvao 35 godina!

Mondo 01.03.2022
Era Ojdanić nije želo da ostane nem na prozivke Saške Karan te se odmah oglasio. Era Ojdanić nije želo da ostane nem na prozivke Saške Karan te se odmah oglasio. Pevačica i bivša učesnica rijaliti programa Saška Karan nedavno je otkrila da misli… »

Saški Karan neće biti dobro! Era Ojdanić razotkrio njene tajne s početka karijere!

Svet & Skandal 01.03.2022
Pevačica Saška Karan nedavno je isprozivala kolegu Eru Ojdanića, tvrdeći da je škrtica, da pozove prijatelje u svoju kafanu, a onda pošalje konobara da naplati ceh. Međutim, pevač joj nije ostao dužan. – Neću ni da pominjem ime dotične koja… »

Imam utisak da sam zabranjena na Grandu! Saška Karan o odnosu sa Sašom Popovićem - "Zovu anonimuse, a mene ne"

Mondo 01.03.2022
Pevačica Saška Karan progovorila je o odnosu sa Sašom Popovićem i istakla da misli da je zabranjena na "Grandu". Pevačica Saška Karan progovorila je o odnosu sa Sašom Popovićem i istakla da misli da je zabranjena na "Grandu". Mnogi su primetili da… »

Bukti estradni rat! Saška Karan prozvala Eru Ojdanića da je škrtica, on je raskrinkao: Otkrio tajnu o njoj koju je čuvao 35…

Kurir 01.03.2022
Saška Karan nedavno je prozvala kolegu Eru Ojdanića da pozove u kafanu, a onda naplati ceh insinuirajući da je škrtica. - Neću ni da pominjem ime dotične koja je to izjavila, ali hoću da kažem da je prvi put od kad je ja poznajem da je nešto… »

"Mislim da sam zabranjena u Grandu": Pevačica o odnosu sa Sašom Popovićem: "Zovu razne anonimuse, a mene ne"

Blic 01.03.2022
Pevačica Saška Karan govorila je o svom odnosu sa "Grandom" i Sašom Popovićem, ali i o borbi sa korona virusom. Mnogi su primetili da Saške dugo nema u "Grandu", a ona sada navodi da misli da tamo nije poželjna nakon što je učestvovala u nekoliko… »

Mislim da sam zabranjena u Grandu! Pevačica otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem!

Alo 01.03.2022
Pevačica ne krije da je previše ljubomorna. Pevačica Saška Karan govorila je o svom odnosu sa "Grandom" i Sašom Popovićem, ali i o borbi sa korona virusom. Mnogi su primetili da Saške dugo nema u "Grandu", a ona sada navodi da misli da tamo nije… »

Mužu mirišem košulje svakog dana! Saška Karan šokira - doletela s nastupa i iščupala špijunku jer joj nije otvarao…

Mondo 01.03.2022
Pevačica priznaje da je veoma ljubomorna. Pevačica priznaje da je veoma ljubomorna. Pevačica i učesnica brojnih rijalitija Saška Karan nema dlake na jeziku, pa čak ni kada se radi o najintimnijim stvarima iz njenog života. U braku je duže od… »

Ne zna se ko tu koga j**e i gde! Pevačica surovo o rijaliti igračima, žestoko oplela po Dejanu, Dalili i Caru, a tek šta je…

Alo 01.03.2022
Dalila po ceo dan glumi ludilo! Saška Karan brutalno je u svom stilu prokomentarisala najpopularnije učesnike rijalitija "Zadruga". Najpre je prokomentarisala ljubavni trougao - Dejana, Dalilu i Filipa Cara Printscreen - Njihov odnos im je baš trojka… »

Saška Karan surovo o rijaliti igračima! Oplela po Dejanu, Dalili i Caru, a Ša tek nije štedela: Ne zna se ko tu koga j*be i…

Kurir 01.03.2022
Saška Karan brutalno je u svom stilu prokomentarisala najpopularnije učesnike rijalitija " Zadruga". Najpre je prokomentarisala ljubavni trougao - Dejana, Dalilu i Filipa Cara - Njihov odnos im je baš trojka. Ne zna se ko tu koga j*be i gde. Neko… »

Vesti dana »