Samsung

Čelnik Samsunga ćerki dao pametni telefon tek kada je napunila 11 godina

RTS pre 1 dan
Šef „Samsunga“ za Britaniju, Džejms Kito, kaže da je odluka o davanju pametnog telefona detetu na roditeljima, kao i da se on na to odlučio tek kada mu je ćerka napunila 11 godina. „Lično nisam želeo da joj dam mobilni prerano, ali je na… »

Sony Xperia 1 V sa značajnom promenom na kameri

Benchmark pre 1 dan
Početak februara ostaće upamćen po premijeri Galaxy S23 serije koju je priredio Samsung, ali tu nije kraj kada je reč o novitetima na samom početku godine. Korisnik društvene mreže Weibo objavio je fotografiju telefona za koji se veruje da dolazi… »

Samsung Galaxy S23 Ultra otpakivanje

Benchmark pre 2 dana
Provereno dobar recept, provereno dobar dizajn, uz male izmene je recept koji godinama unazad Apple koristi i koji, svidelo se to nekome ili ne, ima dobar prijem kod publike. Dizajn Samsung Galaxy S serije je u poslednje tri godine, sa S21 dostigao jedan… »

Britanski šef Samsunga dao ćerki telefon tek sa 11 godina

Telegraf pre 2 dana
Rekao je da roditelji treba da odluče kada će dati mobilni telefon svome detetu, ali da je, bez obzira na godine, važno osigurati da svi budu bezbedni na mreži kada pretražuju internet. Britanski šef kompanije Samsung Mobile Džejms Kito rekao je da… »

Carinici pronašli kofere pune računara i mobilnih telefona

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Carinici su, na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili putnika jednog autobusa da preko granice prenese kofere i torbe pune laptop i tablet-računara, kao i mobilnih telefona, saopštila je danas Uprava carina. Prekršaj… »

Samsung Galaxy A14 4G u Evropu stiže po ceni od 200 evra, a evo šta nudi

B92 pre 2 dana
Samsung je nedavno predstavio Galaxy A14 5G, koji po pristupačnoj ceni nudi 5G konekciju. Ali za one koji ne mare za 5G, ili za tržišta gde mreža još nije dostupna, uskoro stiže 4G varijanta. Sada se pojavio novi izveštaj, koji ukazuje na… »

Udružuju se najveći: Samsung, Google i Qualcomm prave svoju platformu za budućnost

Telegraf pre 2 dana
Ovaj projekat tri giganta zvuči kao oblik partnerstva za odbranu od konkurencije - Mete i Apple-a. Samsung, Google i Qualcomm udružili su se kako bi napravili "platformu mešovite stvarnosti". Rukovodioci kompanija, odnosno Samsung-ov TM Roh, Qualcomm… »

Samsung, Qualcomm i Google stvaraju novu proširenu XR realnost

Biznis.rs pre 2 dana
tri tehnološka giganta u zajedničkoj misiji. Južnokorejski tehnološki gigant Samsung Electronics saopštio je u četvrtak da će sarađivati sa kompanijama Qualcomm i Google na izgradnji ekosistema za proširenu realnost (XR). Samsung je najavio… »

Van Srbije najskuplji Samsung Galaxy S23 košta 1.820 evra: Otkrivamo kakve su cene kod nas

B92 pre 3 dana
Samsung je juče predstavio Galaxy S23 seriju telefona, a sada imamo informacije o njihovoj ceni i dostupnosti na tržištu Srbije. Korisnici i fanovi Samsung uređaja juče su saznali sve detalje o najnovijoj Galaxy S23 seriji telefona. Saznali smo… »

Znamo cene Samsung Galaxy S23 telefona u Srbiji – koliko se razlikuju od evropskih?

Vesti online pre 3 dana
Samsung je juče predstavio Galaxy S23 seriju telefona, a sada imamo informacije o njihovoj ceni i dostupnosti na tržištu Srbije. Korisnici i fanovi Samsung uređaja juče su saznali sve detalje o najnovijoj Galaxy S23 seriji telefona. Saznali smo… »

Vesti dana »