Samsung - vesti

I Huawei radi na preklopnom savitljivom 5G telefonu

SEEbiz pre 4 sata
PEKING - Poznato je da Samsung, LG, Apple i još nekoliko proizvođača razvija preklopne telefone sa savitljivim zaslonom, a sada je i Huaweijev šef (CEO) Richard Yu potvrdio da i njegova tvrtka razvija takav projekt, odnosno preklopne uređaje za koje je planirano da se na tržištu pojave iduće godine.
Yu kaže da će ti telefoni vjerojatno biti i prvi 5G telefoni kineske tvrtke, no dodaje kako na njima trebaju još riješiti "fina ugađanja" kako bi bili spremni za tržište. U međuvremenu se Huawei fokusira na druge uređaje koji... »

Samsung sprema svoj gejming telefon

Benchmark pre 17 sati
Gejming telefoni su postali trend dolaskom Razer Phone-a prošlog novembra, a ovo je potom dovelo do kreiranja nekoliko uređaja, uključujući Asus ROG Phone, Honor Play, Xiaomi Black Shark i Huawei Mate 20 X. Prema navodima industrijskog insajdera, sada i Samsung sprema sopstveni gejming telefon.... »

Od sada je moguće pristupiti Samsung cloud-u sa računara!

Pametni telefoni pre 21 sat
Pristupite i kontrolišite vašem Samsung cloud-u direktno sa računara. Na ovaj način je lakše pregledati sadržaj i izbrisati onaj koji vam više nije potreban. Prošlog vikenda je Samsung odeljak iz Francuske objavio određene informacije o tome koje promene i unapređenja donosi nadolazeći Android 9... »

Samsung navodno testira in-display prednju kameru

Benchmark pre 1 dan
Samsung je do sada uglavnom uspešno ignorisao senzor otiska prsta, smešten u ekranu, iako su se nedavno pojavile informacije da je kompanija patentirala optički in-display senzor. Međutim, južnokorejska kompanija bi mogla imati nešto još zanimljivije u planu. Prema najnovijim glasinama, Samsung... »

Idealan izbor: Ona je trostruko efikasnija i pravi trostruko bolje fotografije!

Kurir pre 2 dana
Kada dođete u nedoumicu koji mobilni telefon da izaberete, a na najbolji način iskombinujete cenu i kvalitet proizvoda, obično prevladaju simpatije prema određenom brendu ili nečemu što u današnje vreme igra najbitniju ulogu kada je reč o funkcijama pametnog telefona – kvalitetu kamere. Telefon... »

Samsung Galaxy Book2 stiže uz Snapdragon 850 i Gigabit LTE

Benchmark pre 2 dana
Samsung je ozvaničio Galaxy Book2 2-u-1 laptop, koji predstavlja naslednika originalnog Galaxy Book modela iz 2017. godine. Praktično se radi o južnokorejskoj konkurenciji Microsoftovom Surface Pro modelu, s tim što koristi Qualcomm SoC (za razliku od Microsoftovog laptopa koji ima Intel Core m3... »

Predstavljanje Samsung Galaxy A9 i A7: Telefoni sa moćnim kamerama

Nedeljnik pre 2 dana
Oba uređaja, i Galaxy A9 i A7, idealna su za one koji su uvek u pokretu, avanturističkog su duha, vole “život u slikama”, kao i da se izražavaju kroz upečatljive fotografije
Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn I moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona. Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa... »

Test: Samsung Galaxy J6+ (2018) (Video)

Benchmark pre 2 dana
Modeli iz J serije Samsung Galaxy smartfona su se ove godine pokazali prilično dobro, za mnoge i pomalo neočekivano. Ovi telefoni su uvek bili interesantan izbor za budžetno orijentisane korisnike, a pri tome su svoj arsenal obogatili mnogim zanimljivim karakteristikama A serije, nominalno... »

Samsung ovladao EUV tehnologijom pravljenja čipova

PC Press pre 2 dana
Samsung je konačno ovladao dugo očekivanom tehnikom proizvodnje čipova koji će pomoći telefonima da rade brže i štede svoje baterije. Kompanija sada kreira 7 nm čipove koji koriste ekstremno ultraljubičastu tehnologiju (EUV) – proces koji je već godinama u razvoju, ali se suočavao sa raznim... »

Samsung Galaxy Book 2 pokreće Snapdragon procesor

IT svet pre 2 dana
Samsung uvodi novog takmičara - Galaxy Book 2 na događaju u Njujorku. Ne mešajte ovo sa Galaxy Tab S4 koji je kompanija objavila i ove godine. Taj uređaj je koristio Android, a Book 2 je Windows mašina. Ali to nije samo još jedna Surface vannabe. Galaxy Book 2 poseduje Snapdragon 850 procesor koji... »

©2018 Netmark d.o.o.