Samsung

Dojavljivač sugeriše datum objave za Samsung Galaxy Z Fold3, Flip3 i Watch 4

Benchmark pre 15 sati
Samsung Galaxy Z Fold3 je, prema navodima, u masovnu proizvodnju ušao prošle nedelje. Glasine su pominjale da bi fleksibilni telefon mogao biti objavljen tokom jula, ali sada novi izveštaj sugeriše da će biti objavljen 27. avgusta, uz Galaxy Z Flip3… »

Pojavila se moguća cena za Samsung Galaxy M32

Benchmark pre 22 sata
Samsung Galaxy M32 se u vestima pojavljuje od aprila, očekuje de da će tokom četvrte nedelje juna biti objavljen u Indiji, prema navodima industrijskih izbora. Očekuje se da će Galaxy M32 u Indiji imati cenu između 205 dolara i 270 dolara u… »

Xiaomi planira premijum telefon sa kamerom ispod ekrana i UWB tehnologijom

Benchmark pre 1 dan
Dojavljivač Digital Chat Station sugeriše da Xiaomi planira da objavi premijum telefon, istog kalibra kao što je Xiaomi MI 11 Ultra. Prema navodima, novi flegšip će imati UWB (Ultra-wide band) tehnologiju praćenja i selfi kameru smeštenu ispod… »

Samsung-ov novi senzor ima najmanje piksele do sada

PC Press pre 2 dana
Samsung je uspeo da smanji piksele u svom novom senzoru kamere, rezolucije 50 megapiksela. Na taj način je ova kompanija još jednom pomerila limite kada se radi o kamerama u mobilnim telefonima, jer će obezbediti kvalitetnije i oštrije fotografije… »

Samsung predstavlja 176-slojnu V-NAND memoriju za PCIe 5 SSD-ove naredne generacije

Benchmark pre 2 dana
Samsung se sprema za objavu 7. generacije V-NAND čipova, koji koriste 176 slojeva. Pored toga, južnokorejska kompanija već radi na osmoj generaciji V-NAND čipova, koji će koristiti 200+ slojeva, a čak ima planove i za V-NAND memoriju od preko 1000… »

Samsung Galaxy S21 FE sa 8GB RAM-a se pojavio na Geekbenchu

Benchmark pre 3 dana
Samsung Galaxy S21 FE će imati verzije sa 6GB i 8GB memorije. Uz oba kapaciteta stiže Snapdragon 888 čipset, a izgleda da neće biti Exynos varijante. Postojanje telefona sa 8GB RAM-a je otkriveno na Geekbench listingu. Testirani uređaj takođe… »

Ko će predstaviti prvi telefon sa Snapdragon 895 čipsetom?

Benchmark pre 3 dana
Nedavno su počele da se pojavljuju informacije o predstojećem premijum čipsetu kompanije Qualcomm, koji bi mogao nositi naziv Snapdragon 895. Poput njegovog prethodnika, očekuje se da će čip biti predstavljen tokom Qualcomm Snapdragon Technology… »

Poznato više detalja o Samsung Galaxy M32 telefonu

Benchmark pre 3 dana
Samsungov predstojeći Galaxy M32 telefon bi uskoro trebalo da bude predstavljen, a sada nam nove procurele informacije pružaju jasniju sliku o onome šta možemo da očekujemo. Tu su i zvanične fotografije iz Samsung Mobile Press-a koje pokazuju i… »

Samsung najavljuje 50MP ISOCELL JN1 senzor za kamere

Benchmark pre 3 dana
Samsung je predstavio najnoviji senzor za kamere, namenjen telefonima. U pitanju je ISOCELL JN1 i ima 50MP rezoluciju. Veličina jednog piksela je samo 0.64 μm, a to je najmanje što je južnokorejska kompanija ikada proizvela. Cekolupan senzor je… »

Samsung Galaxy Watch, sa Wear OS platformom, će biti predstavljen krajem juna

Benchmark pre 4 dana
Samsung će na ovogodišnjem MWC-u u Barseloni održati virtuelnu prezentaciju. Očekuje se da će južnokorejska kompanija 28. juna održati Galaxy Experience događaj, tokom kojeg će otkriti najnoviji Galaxy ekosistem, novo iskustvo za pametne satove i… »

Vesti dana »