Samsung

Evo koliko Samsung plaća za proizvodnju Galaxy S23 Ultra telefona

B92 pre 2 dana
Najnovija analiza Counterpoint Researcha navodi da Samsung za početnu varijantu Galaxy S23 Ultra telefona plaća 469 dolara. Najveći deo tog iznosa ide na Qualcommov procesor, komponente za mobilno povezivanje i ekran. Za proizvodnju S23 Ultre sa 8 GB… »

Samsung i Dezeen organizuju globalni Re:Create konkurs za dizajn

Benchmark pre 2 dana
Kompanija Samsung Electronics i globalni časopis posvećen dizajnu i arhitekturi Dezeen najavili su najnoviji svetski konkurs za dizajn koji prepoznaje vrednost održivosti. Uz nagradni fond od ukupno 18.000 funti, Re:Create konkurs za dizajn poziva… »

Samsung i Dezeen organizuju globalni konkurs za dizajn

Nedeljnik pre 2 dana
Izvor Samsung Re:Create konkurs za dizajn ističe vrednost održivosti Samsung proizvoda i usluga Kompanija Samsung Electronics i globalni časopis posvećen dizajnu i arhitekturi Dezeen najavili su najnoviji svetski konkurs za dizajn koji prepoznaje… »

Galaxy S23 FE će izgleda ipak imati sopstveni čipset

Benchmark pre 3 dana
Najnovije informacije koje su se pojavile na Twitter nalogu Tech_Reve pokazuju da se Samsung odlučio za sopstveni Exynos 2200 procesor u slučaju predstojećeg Galaxy S23 FE telefona. Ranije ove godine pojavile su se informacije iz Južne Koreje koje su… »

Samsung Galaxy S23 Ultra je najpopularniji Android, ali iPhone se ipak najviše prodaje

Nova pre 4 dana
Sudeći prema poslednjem Canalys-ovom izveštaju, u prvom kvartalu 2023. godine, iPhone linija proizvoda kompanije Apple je bila lider u premium segmentu. Iz njihove analize proizlazi da je najprodavaniji vrhunski model bio iPhone 14 Pro Max, a za njim su… »

Samsung S23 Plus: Da li je srednji brat u nezavidnom položaju?

BizLife pre 4 dana
Mesec ljubavi nije od značaja samo zaljubljenim parovima. Zaljubljenici u Samsung S seriju telefona sa nestrpljenjem su iščekivali da vide šta će to izaći iz kuhinje korejskog giganta. Kao i prošle godine, kompanija nam je spremila specijalitet u… »

Najprodavaniji skupi telefoni 2023 godine

Domino magazin pre 4 dana
Industrija pametnih telefona trenutno je u padu sa rekordno minimalnom prodajom.Ali, pokazalo se da je segment vrhunskih telefona (skuplji od 500 dolara) izbegao taj trend. Kompanija za praćenje tehnološkog tržišta Canalys otkrila je da je… »

Samsung Galaxy S23 Ultra je najpopularniji Android, iPhone se ipak najviše prodaje

Telegraf pre 4 dana
Ostali najprodavaniji Android modeli uključuju Galaxy S23 i S23+, kao i Galaxy S22, Galaxy S21 FE, Xiaomi 13 i Huawei Mate 50. Sudeći prema poslednjem Canalys-ovom izveštaju, u prvom kvartalu 2023. godine, iPhone linija proizvoda kompanije Apple je… »

Epl i Gugl krenuli u borbu protiv prisluškivanja, ovo je plan

Nova pre 4 dana
„Epl“ i „Gugl“ podneli su plan za borbu protiv praćenja uz pomoć Air Taga i sličnih gadžeta. Dve kompanije, koje stoje iza ajfona i softvera koji pokreće android telefone, zajedno su podnele predlog u kome se traži postavljanje standarda u… »

Samsung Galaxy S23 Ultra je najpopularniji premijum Android telefon, ali iPhone ponovo dominira

Benchmark pre 5 dana
Premijum pametni telefoni nastavljaju da zauzimaju sve veći deo tržišta, a prema Canalys statistici Samsung Galaxy S23 Ultra bio je najpopularniji premijum Android telefon u prvom kvartalu 2023. godine. Kompanija Canalys izveštava da su isporuke… »

Vesti dana »