Samsung - vesti

Samsung-ov Harman predstavio svoju novu premijum zvučnu liniju

IT svet pre 21 sat
Kada je Samsung prošle godine kupio Harman International Industries, bilo je očigledno da je tehnološki brend imao pogled na Harman Kardon audio podelu. Par je sarađivao na nekoliko projekata od kada su smartphones i tableti sa Harmanovim AKG-tunovim audio-uređajem, ali sada saradnja uzima Samsung... »

Samsung Galaxy Note9 sa kilogramom zlata na poleđini

PC Press pre 21 sat
Samsung je 9. avgusta lansirao Galaxy Note9 po ceni od 999 evra za osnovnu varijantu od 128GB. Međutim, neko je došao na ideju da njegovo Corning Gorilla Glass 5 staklo “blago modifikuje”. Luksuzni telefon kompanije Caviar, koja je bazirana u Rusiji, su smatrali da cena i izgled nisu dovoljno... »

Samsung sprema jeftiniji Galaxy?

B92 pre 1 dan
Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema da predstavi novi Galaxy A4, telefon koji bi mogao da se smesti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine.
Nekoliko verzija uređaja, koji će najverovatnije nositi naziv Galaxy A4, je dobilo svoju Bluetooth sertifikaciju, što sugeriše da nas od njihove objave ne deli puno vremena. Primećeni su modeli SM-A460F, SM-A460F_DS, SM-A460N,... »

Samsung možda sprema jeftiniji Galaxy A4

Benchmark pre 1 dan
Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema za objavu novog Galaxy A4 telefona (na fotografiji je Galaxy A4 2017). Telefon bi se mogao smestiti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine. Nekoliko verzija... »

Samsung predstavio Galaxy Note9

Personal magazin pre 1 dan
Uz visoke performanse tokom dana, sa novom S Pen olovkom i inteligentnom kamerom, ništa drugo ne drži korak sa životom korisnika kao Galaxy Note9
Samsung Electronics predstavio je danas najnovijeg člana svoje Note serije, Galaxy Note9. Note serija je odavno prepoznata kao serija u koju su ugrađene najnovije, revolucionarne inovacije ove kompanije, a Galaxy Note9 nastavlja... »

Samsung predstavio novi Galaxy Watch

Personal magazin pre 1 dan
Samsung Electronics predstavio je danas novi Samsung Galaxy Watch pametni sat. Galaxy Watch donosi sve najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi, sa dugim trajanjem baterije, mogućnošću povezivanja na…
Samsung Electronics predstavio je danas novi Samsung Galaxy Watch pametni sat. Galaxy Watch donosi sve najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi, sa dugim trajanjem baterije, mogućnošću povezivanja na LTE mrežu,... »

Telefoni bi mogli da određuju koliko smo zadovoljni određenim proizvodom

Benchmark pre 1 dan
WIPO organizaccija za patentiranje je 9. avgusta objavila patent pod nazivom "Uređaj i metod za preporučeni proizvod", a podneo ga je Samsung Electronics. Patent opisuje metod baziran na veštačkoj inteligenciji, koji može da odredi korisnikovo zadovoljstvo određenim proizvodom. Uz pomoć ekspresije... »

Kako isključiti Bixby na Samsung telefonima?

Pametni telefoni pre 2 dana
Evo kako da isključite kompletan Bixby servis na Samsung telefonima, uključujući taster, skraćenice i govorne komande. Kada je Samsung lansirao Galaxy S8 liniju telefona, stigao nam je nov digitalni asistent zvani Bixby! Istina, on je daleko bolji od prethodnog, ne tako uspešno “Voice Assistant-a”,... »

Samsung možda smanjuje svoje operacije u Kini

PC Press pre 3 dana
Samsung razmišlja da zatvori jednu od svoje dve fabrike mobilnih telefona koje se nalaze u Kini, prenosi Reuters pozivajući se na Electronic Times. Međutim, nakon objave ove vesti Samsung se oglasio saopštenjem da još ništa nije odlučeno vezano za njegove operacije u Tianjinu. Prema ET-u, Samsung... »

Samsung razmatra zatvaranje jedne od svojih tvornica smartphonea u Kini

SEEbiz pre 3 dana
LONDON - Reuters pozivajući se na internetsku stranicu EE Times navodi nepotvrđene informacije kako Samsung razmišlja o zatvaranju jedne od svoje dvije tvornice mobilnih uređaja koje su smještene u Kini.
Konkretno, razmišlja se o zatvaranju postrojenja smještenog u gradu Tianjin na sjeveru Kine, koje bi trebalo biti zatvoreno do kraja ove godine. Kao razlog za zatvaranje postrojenja spominje se rast troškova proizvodnje te pad... »

©2018 Netmark d.o.o.