Sanja Ilić

Film "Toma" prikazan u Beogradu: Ovacije i suze na premijeri u Sava centru (foto)

Večernje novosti pre 30 dana
Foto: Tanjug/ J. Ilić Nakon završetka prikazivanja filma, publici u dvorani su se poklonili, burnim aplauzima nagrađeni, Bjelogrlić, glumci Milan Marić, Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milan Kolak, Paulina Manov, Petar… »

Madlenianum sa „Hazarskim rečnikom“ u Madridu

Nova 30.08.2021
Balet "Hazarski rečnik“, dramaturškinje i rediteljke Livije Pandur i koreografa Ronalda Savkovića, rađen u koprodukciji pozorišta Madlenianum i Baleta Narodnog pozorišta iz Beograda, gostuje u petak 3. septembra u Madridu, u Španiji, saopšteno… »

Prvi nastup Balkanike bez čuvenog Sanje Ilića FOTO

Nova 20.08.2021
Grupa "Balkanika" večeras održava prvi koncert, u okviru beogradskog Beer festa, bez dugogodišnjeg muzičara Sanje Ilića. Ovo je ujedno i prvi nastup nakon smrti osnivača i cenjenog kompozira, te će bend noćas svirati u njegovu čast. S druge… »

Srpski boks reprezentativci na Zlatiboru hvataju zalet

B92 16.08.2021
Mladi srpski bokseri i bokserke nalaze se na Zlatiboru, gde se pripremaju za prredstojeća važna takmičenja. Najznačajnije je Evropsko prvenstvo u Budvi od 13. do 25. oktobra. Uvertira za prvenstvo Starog kontinenta biće turnir "Greatest open" u… »

Mladi srpski bokseri i bokserke na pripremama na Zlatiboru

Nova 16.08.2021
Mladi srpski bokseri i bokserke nalaze se na Zlatiboru, gde se pripremaju za predstojeća važna takmičenja, od kojih je najznačajnije Evropsko prvenstvo u Budvi od 13. do 25. oktobra. Uvertira za prvenstvo Starog kontinenta biće turnir “Greatest… »

Veliki koncert Balkanike na Beer festu u čast Sanje Ilića

N1 Info 16.08.2021
Grupa Balkanika nastupiće na ovogodišnjem izdanju beogradskog Beer festa, što će ujedno biti i njihov prvi nastup nakon smrti kompozitora i osnivača Aleksandra Sanje Ilića. Veliki in memoriam koncert biće održan u četvrtak, 19. avgusta, a jedan… »

Balkanika na Beer Festu: Veliki koncert u čast legendarnog Sanje Ilića

Nova 16.08.2021
Grupa Balkanika nastupiće na ovogodišnjem izdanju beogradskog Beer fest-a, što će ujedno biti i njihov prvi nastup nakon smrti kompozitora i osnivača Aleksandra Sanje Ilića, jednog od najcenjenijih muzičara sa ovih prostora i šire. Veliki, in… »

Mogao bi ponovo da napadne: U Popovcu kod Niša meštani strepe od eventualnog izlaska Saše Dodića (50) iz zatvorske bolnice

Večernje novosti 22.07.2021
Marija Mičić sa advokaticom Sanjom Rajković / Foto J. Ćosin Zbog toga što je on, 24. aprila, u dvorištu svog komšije Saše Ilića, u stanju neuračunljivosti usled duševne bolesti, posle kraće rasprave sa Aleksandrom Mičićem zbog psa koji mu je… »

Nagrada "moma dimić" piscu nenadu šaponji: Priznanje uručeno na manifestaciji "Dani Milovana Vidakovića" u Sopotu

Večernje novosti 14.07.2021
GO Sopot U obrazloženju žirija (koji je radio u sastavu Jasmina Ninkov, Živka Maričić, Slađana Ilić, Sanja Milić i predsednik Mihajlo Pantić) ističe se : - Šaponjina knjiga, čiji podnaslov "Putopisi iz dnevnika bliže", određuje njenu… »

Dve Čačanke u reprezentaciji Srbije na Evropskom kupu za seniore, Ivana Ilić druga na 200 metara

Morava info 25.06.2021
ČAČAK – U kiparskom gradu Limasolu održan je seniorski Kup Evrope u seniorskoj konkurenciji (treća liga) na kome su u sastav reprezentacije Srbije uvrštene dve juniorke AK ČAAK. Boje Srbije u trkama na 200 metara i 4 x 100 metara branila je Ivana… »

Vesti dana »