Sava centar

Šta poznati tvituju o smeni Nebojše Stefanovića

Njuz.net pre 25 minuta
#smena_stefanovića Prof dr Mića Jovanović @MegaMića Meni je uvek bila sumnjiva ta njegova diploma iz Sava centra Goran Vesić @ja_volim_Beograd_i_Beograd_voli_mene Samo neka ide redom, prvo glavni, pa tek onda, eventualno, zamenici Vladimir… »

Saobraćajka u centru Kleka: Automobil sleteo sa puta (Foto)

Zrenjaninski pre 10 sati
U centru Kleka dogodila se saobraćajna nezgoda, čiji detalji još uvek nisu poznati. Saobraćajna nezgoda se dogodila na uglu ulica Save Kovačevića i Vase Misikina. Prema saznanjima portala zrenjaninski.com, ovaj slučaj je jutros prijavljen… »

Ozelenjavanje centra grada

InfoKG pre 10 sati
Na zelenoj površini u ulici Save Kovačevića, u neposrednoj blizini zgrade Šumadijskog upravnog okruga, nastavljena je akcija uređenja i ozelenjavanja centra grada, započeta sredinom novembra prošle godine. Uređenje prostora inicirala je NVO… »

Tri miliona dinara za osvetljenje skulptura u Parku Bukovičke Banje

Politika pre 10 sati
Aranđelovac - Na konkursu Ministarstva kulture i informisanja „Gradovi u fokusu 2021”, odobreno je tri miliona dinara za projekat Smotre umetnosti „Mermer i zvuci” – Osvetljenje mermernih skulptura u Parku Bukovičke Banje. Ovo je deo… »

Krivične prijave protiv masera koji je operisao kao hirurg

Nova pre 10 sati
Protiv Save K. (23) koji je u proteklom periodu označen kao maser koji je u svojoj navodno divljoj ordinaciji u samom centru Beograda vršio estetske intervencije posle kojih su pacijenti bili nezadovoljni, a struka ustala protiv neprofesionalizma… »

Protiv lažnog hirurga iz Beograda 3 krivične prijave: Pacijentkinje javno pokazale kako su unakažene

Telegraf pre 10 sati
Sava ima samo 23 godine, struka upozorava da nije bilo moguće da završi specijalizaciju. Protiv Save K. (23) koji je u proteklom periodu označen kao maser koji je u svojoj navodno divljoj ordinaciji u samom centru Beograda vršio estetske intervencije… »

Kad pljusak protutnji kroz prestonicu: Haos u saobraćaju i potopljeni kolovozi FOTO

B92 pre 1 dan
Kroz glavni grad protutnjao je pljusak i izazvao novi kolaps u saobraćaju. Paralisane su i neke od najvećih saobraćajnica, pa je tako na auto-putu od Bežanijske kose do Sava centra velika gužva. Most Gazela ponovo je "blokiran" i vozila mile. Ništa… »

Jugoslovenska moderna u zrenjaninskom Narodnom muzeju

RTS pre 1 dan
Medija centar "Odbrana" predstavio je u Narodnom muzeju u Zrenjaninu izložbu pod nazivom "Ispovesti jugoslovenske moderne". Reč je o radovima koji su deo Zbirke galerije Doma vojske Srbije. Neka od najvećih umetničkih imena sa ovih prostora deo su… »

Ozelenjavanje centra grada

iKragujevac pre 1 dan
Na zelenoj površini u ulici Save Kovačevića, u neposrednoj blizini zgrade Šumadijskog upravnog okruga, danas je nastavljena akcija uređenja i ozelenjavanja centra grada, započeta sredinom novembra prošle godine. Uređenje prostora inicirala je NVO… »

Ozelenjavanje centra grada

Veliki park pre 1 dan
Na zelenoj površini u ulici Save Kovačevića, u neposrednoj blizini zgrade Šumadijskog upravnog okruga, danas je nastavljena akcija uređenja i ozelenjavanja centra grada, započeta sredinom novembra prošle godine. Uređenje prostora inicirala je NVO… »

Vesti dana »