Savo Milošević

Neočekivano otkriće: Mihajlović pristao da preuzme Srbiju, a onda je sve palo u vodu – ‘Piksi neće da se odrekne…

Hot sport 10.01.2021
Već mesec dana klupa fudbalske reprezentacije Srbije je prazna. I dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića, iako su glavni kandidati Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević i Savo Milošević… MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI OGROMAN… »

Mihajlović pristao da bude selektor Srbije, postavio je samo jedan uslov!

Alo 10.01.2021
Miha je bio spreman, ali je posao propao. Čuveni Milovan Đorić otkrio je da je pored Dragana Stojkovića Piksija, Vladana Milojevića, Save Miloševića... u igri za seletktora Srbije bio i trener Bolonje Siniša Mihajlović. Međutim, posao je probao… »

Miha želeo na klupu Srbije: Siniša postavio samo jedan uslov, evo zašto je posao propao

Srbija danas 10.01.2021
Trener Bolonje bio glavni favorit za selektora "orlova". Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana nema selektora, a i dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića na klupi nacionalnog tima. Kao glavni kandidati za poziciju selektora… »

Novi detalji o selektoru Srbije: Miha pristao da vodi reprezentaciju, ali FSS rekao ne

OK radio 10.01.2021
Nastavlja se saga oko užarene klupe Srbije. Skoro da nema dana da se ne krene sa licitacijama oko selektorskog mesta, a sada se pominje i ime Siniše Mihajlovića. Ruku na srce da je bio u igri, ali do dogovora nije došlo. Nema šanse ni Piksi da… »

Šok otkriće Mihajlović pristao da bude selektor Srbije! Postavio samo jedan uslov! Evo zašto je posao propao

Kurir 10.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana nema selektora, a i dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića na klupi nacionalnog tima. Kao glavni kandidati za poziciju selektora spominjali su se u javnosti Dragan Stojković Piksi, Vladan… »

Novi detalji o selektoru Srbije: Mihajlović pristao da vodi reprezentaciju, ali FSS rekao ne, Piksi neće da se odrekne…

Večernje novosti 10.01.2021
NASTAVLjA se saga oko užarene klupe Srbije. Skoro da nema dana da se ne krene sa licitacijama oko selektorskog mesta, a sada se pominje i ime Siniše Mihajlovića. Ruku na srce da je bio u igri, ali do dogovora nije došlo. Nema šanse ni Piksi da… »

"Miha" pristao da bude selektor, FSS nije hteo: Otkriven razlog zbog kog je propao posao!

Mondo 10.01.2021
Za tri dana će biti poznat novi selektor. Za tri dana će biti poznat novi selektor. Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana je bez selektora, a zvanično imenovanje naslednika Ljubiše Tumbakovića trebalo bi da usledi "svaki čas". Spominjali… »

Vraća se u trku za selektora: Milojević se nalazi pred otkazom u Saudijskoj Arabiji

Večernje novosti 09.01.2021
DRAGAN Stojković Piksi i Savo Milošević su poslednjih dana slovili kao najozbiljniji kandidati za preuzimanje našeg nacionalnog tima, a poslednje vesti iz Saudijske Arabije ukazuju na to da bi ponovo u trku mogao da uđe stručnjak koji je prvi i… »

Napredak iz Kruševca počeo pripreme: Milan Đuričić obavio prozivku fudbalera

Kurir 09.01.2021
Fudbaleri Napretka su započeli pripreme za nastavak takmičenja u Ling long Super ligi Srbije u kojoj im u prolećnom delu sezone predstoji grčevita borba za opstanak. Na kraju jesenje sezone kruševački crveno beli zauzeli su 15 mesto na tabeli sa 18… »

Veliki preokret, Srbija konačno dobija novog selektora, a to neće biti ni Piksi ni Savo Milošević (foto)

Alo 09.01.2021
Scenario kakav niko nije mogao ni da nasluti. Pravo niotkuda, Vladan Milojević bi mogao da postane glavni kandidat za upražnjeno mesto selektora Srbije. Proslavljeni stručnjak, tvorac velikih uspeha sa Crvenom zvezdom, blizu je otkaza u Al Ahliju, što… »

Vesti dana »