Savo Milošević

Bivši selektor ima novu funkciju: Mladen Krstajić se vratio u FSS

Kurir 19.03.2021
Bivši selektor Srbija Mladen Krstajić ponovo ima funkciju u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi. Ovog puta, on je na poslednjoj sednici Izvršnog odbora izabran za novog člana Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Pored aktuelnog trenera TSC-a, za novog… »

Vratio se: Mladen Krstajić ponovo u FSS

Večernje novosti 19.03.2021
OD trenera superligaških klubova u istoj ulozi bio je Savo Milošević dok je vodio Partizan, ranije i Nenad Milovanović iz lučanske Mladosti. Kako prenosi "Sportski žurnal" na poslednjoj sednici Izvršnog odbora Skupština FSS dobila je dva nova… »

Iznenađenje: Mladen Krstajić se vratio u FSS

Srbija danas 19.03.2021
Vodio "Orlove" na Mundijalu u Rusiji. Bivši selektor Srbija Mladen Krstajić ponovo je zadužio funkciju u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi. Ovog puta, on je na poslednjoj sednici Izvršnog odbora izabran za novog člana Skupštine Fudbalskog saveza… »

Mladen Krstajić se vratio u FSS

Sportski žurnal 18.03.2021
Od trenera superligaških klubova u istoj ulozi bio je Savo Milošević dok je vodio Partizan, ranije i Nenad Milovanović iz lučanske Mladosti. Na poslednjoj sednici Izvršnog odbora FSS članovi Skupštine naše kuće fudbala postali su Mladen… »

Koji se to potezi spremaju u Partizanu?

B92 18.03.2021
Vest dana, kada je reč o Fudbalskom klubu Partizan, svakako je produžetak ugovora na još dve godine sa Sašom Zdjelarom. Tom prilikom generalni direktor Miloš Vazura je za naredne dane najavio nove slične poteze u Humskoj. Iako nije precizirao u… »

Nova normalnost Partizana

Mozzart sport 16.03.2021
Kako je Aleksandar Stanojević promenio crno-bele za samo četiri i po meseca. Na početku beše horor. Oči su bolele koliko je bio negledljiv. Smušen. Porozan. Nedostojan. Danas je op(o)ravljen. Pravi Parni valjak. Posle havarije u završnim sedmicama… »

Od „hrama“ do blama

Danas 15.03.2021
Više od igre „Fudbalski to je hram, Stadion JNA, na njemu igra Partizan…“ Orila se decenijama pesma NAVIJAČA Partizana. Svoje fudbalsko umeće na njemu su pokazivali: Stjepan Bobek, Marko Valok, Miloš Milutinović, Milutin Šoškić, Velibor… »

Izliv crno-bele ljubavi subotom uveče: Partizanov biser "korona vikend" provodi u ljubavi prema klubu (foto)

Mondo 07.03.2021
Grobari će biti potpuno oduševljeni! Grobari će biti potpuno oduševljeni! Partizanov 19-godišnji biser Nikola Štulić debitovao je u prošlom kolu u prvom timu, a izgleda da i dalje uživa u činjenici da je prvotimac kluba za koga navija. Nakon… »

Šta je Atanasije govorio o Vučiću i Miloševiću

Nova 04.03.2021
Umirovljeni episkop Atanasije, koji je preminuo posle borbe sa koronavirusom, jedan je od retkih iz Srpske pravoslavne crkve, koji je javno digao glas protiv dodele Ordena Svetog Save predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. U više navrata iznosio je… »

Asano dva puta za ubedljivu pobedu

Danas 02.03.2021
Partizan u svemu bolji od Vojvodine u derbiju 25. kola - 2:0 Nikada nećemo saznati kako bi Partizan prošao u prvenstvu ove sezone da je Savo Milošević „na vreme“ ustupio mesto Aleksandru Stanojeviću, ali nema zbora oko toga da je povratnik na… »

Vesti dana »