Savo Milošević

Bata Đora: Ako Piksi odbije, selektor će biti Savo Milošević

Mozzart sport pre 31 dana
Pričalo se o Rajevcu i Božoviću, Al Ahli ne pušta Milojevića. Prva opcija Dragan Stojković, druga Savo Milošević, treća ne postoji. Još Fudbalski savez Srbije nije izabrao novog selektora, iako kvalifikacije za Mundijal u Kataru počinju za… »

Boemski život: Savo Milošević u sevdahu, slavi li novi posao?

Večernje novosti pre 31 dana
MESTO selektora Srbije upražnjeno je, a srpska javnost željno isčekuje naslednika Ljubiše Tumbakovića. Glavni je kandidat za selektorsku poziciju Dragan Stojković, a spekuliše se da je jedan od kandidata i Savo Milošević. Nema i dalje zvaničnih… »

Škole u Subotici obeležile Savindan

Subotica.com 27.01.2021
Skromno, primereno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, ali svečano i uzvišeno, obrazovne ustanove u našem gradu obeležile su školsku slavu Svetog Savu. Praznik posvećen prvom srpskom arhiepiskopu i utemeljivaču srpske škole i crkve u OŠ „Sveti… »

Sadržaj koji su pripremili vranjski đaci na programu “Svetosavske nedelje”

Južne vesti 25.01.2021
U okviru obeležavanja 31. “Svetosavske nedelje” u Vranju program “Svetlost Svetog Save” izvešće vranjski učenici od 20 sati, a za zainteresovane sadržaj će biti emitovan preko zvanične Fejsbuk stranice manifestacije, saopšteno je na… »

Svetosavska nedelja: Program učenika iz Vranja

OK radio 25.01.2021
Kulturno - prosvetna i duhovna manifestacija “Svetosavska nedelja” nastavlja se večeras u 20 sati programom pod nazivom ,,Svetlost Svetog Save’’, koji zajednički pripremaju učenici OŠ ,,Bora Stanković’’ iz Tibužda i polaznici Regionalnog… »

Na programu đačko veče u sklopu Svetosavske nedelje

Vranje news 25.01.2021
Kulturno-prosvetna i duhovna manifestacija Svetosavska nedelja u Vranju nastaviće se u ponedeljak uveče kada će od u 20 časova učenici izvesti program pod nazivom "Svetlost Svetog Save". Program zajednički pripremaju đaci OŠ Bora Stanković iz… »

Natho odgovarao na pitanja: Izraelac govorio o Stanojeviću, VAR tehnologiji, a dotakao se i Save Miloševića! (video)

Hot sport 22.01.2021
Fudbaler crno-belih, Bibras Natho, je u najnovijoj epizodi na Partizanovoj televiziji ‘5 pitanja – 5 odgovora’ dao zanimljiva zapažanja. Odgovarajući na pitanja sa društvenih mreža najinteresantnije je bilo vezano za uvođenje VAR sistema u… »

Petarda je uvek nedopustiva

Mozzart sport 22.01.2021
Učinak u pripremnom periodu je varljiva kategorija, ali Partizanov poraz od Rubina zabrinjava više od rezultata. Možda je sve do varljivog antalijskog sunca. Kad je pre dve godine u Beleku savladao moćni ukrajinski Šahtjor, sa zvezdama iz Brazila… »

Denis Stojković: Menadžeri nisu zvali za mene, ako mi trener kaže – idem na pozajmicu

Mozzart sport 21.01.2021
Mada mladi fudbaler u izjavi za Mozzart Sport ističe da smatra da to nije najbolja opcija za njega, te da bi voleo da ostane da se dokazuje u Humskoj. Dugo se letos Partizan borio da dovede Denisa Stojkovića u Humsku. Ne bez razloga. Ofanzivac rođen… »

Turci krenuli po Asana, Partizan traži minimum 5.000.000 evra

Mozzart sport 21.01.2021
Kontakti uspostavljeni posle duela sa Zaglebjem. Iza Takuma Asana je najbolja polusezona u karijeri. Japanski ofanzivac je tokom vrlo turbulentne jeseni za crno-bele bio ubedljivo najjača karika Sava Miloševića, potom i Aleksandra Stanojevića… »

Vesti dana »