Savo Milošević

Slaba uteha, ali: Ipak...“Tih pet minuta Partizana protiv az Alkmara se neće desiti narednih 10 godina!”

Blic sport pre 5 sati
u poslednjem kolu Grupe L i tako trijumfalno završili nastup u . nisu bili miljenici sreće u ovogodišnjem ciklusu Lige Evrope, jer su u (koju su do kraja prosuli), a protiv . O učinku u Ligi Evrope govorio je bivši igrač crno-belih, a sada član… »

Priznanje za fudbalera Partizana: Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope

Večernje novosti pre 2 sata
Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je danas u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je danas u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Sava Miloševića pobedom protiv… »

Partizan otkupljuje Sadikov ugovor od Rome

Dnevnik pre 41 minuta
U Partizanu su odlučili, pravljenje ekipe za novu sezonu, počinje na polovini tekuće, prenosi portal Srbija danas. Savo Milošević imao je sasvim dovoljno vremena da sagleda sve mane i vrline svojih izabranika i da u dogovoru sa čelnicima crno-belih… »

UEFA vidi vrednost Partizanovih stranaca: Takuma Asano u idealnom kolu Lige Evrope

Mozzart sport pre 1 sat
Posle Natha i Sadika na red je došao Japanac. Koliko vrede Partizanovi stranci na tržištu teško je oceniti u evro. Doduše, Savo Milošević je pojasno kako cena Umara Sadika neće biti ispod 15.000.000 evra, te da je teško pronaći fudbalera… »

Priznanje za partizanovog napadača: Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope

Kurir pre 1 sat
Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Sava Miloševića pobedom protiv Astane 4:1 oprostili su se od evropskog takmičenja, a Asano je u 26. minutu postigao gol, kao i kasnije… »

"Suma pravi razliku, Sadik nije na prodaju i vredi bar 15 miliona"

Alo pre 2 sata
Partizan je apsolutno nadigrao Astanu u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope (4:1), a Savo Milošević je bio i te kako zadovoljan izdanjem Parnog valjka. Do te mere da je priznao da su ga igrači iznenadili. "Čestitke momcima. Prvo poluvreme je bilo… »

Asano u timu kola Lige Evrope!

Telegraf pre 1 sat
Japanac je treći igrač Partizana koji je ove jeseni bio u timu kola u Ligi Evrope. Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je danas u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Sava Miloševića pobedom protiv Astane 4:1 oprostili… »

Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je danas u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Sava Miloševića pobedom protiv Astane 4:1 oprostili su se od evropskog takmičenja, a Asano je u 26. minutu postigao gol, kao i… »

Rukavina oduševljen crno-belima: Sledeće sezone idete po titulu

Mozzart sport pre 2 sata
„Partizan pod Miloševićem igra ofanzivnije, za gol više“, ističe desni bek Astane. Stižu čestitke Partizanu sa svih strana. Iako neće biti evropskog proleća za crno-bele, stil igre prirastao je za srce kako pristalicama, tako i bivšim… »

Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope

RTS pre 2 sata
Fudbaler Partizana Takuma Asano izabran je danas u idealni tim poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Sava Miloševića pobedom protiv Astane 4:1 oprostili su se od evropskog takmičenja, a Asano je u 26. minutu postigao gol, kao i kasnije… »

Vesti dana »