Savo Milošević

Posledice prelaznog roka u Partizanu

Mozzart sport pre 8 dana
Biće tumbanja tima u svim linijama, ugrožen status bar četvorice igrača. Od nameštenog do na postavu izvrnutog tima prošla su samo tri i po meseca. Posle poraza u finalu Kupa Srbije govorio je Savo Milošević kako nema potrebe za velikim promenama… »

Nema više žeđi pod Majevicom: Voda stigla do Tutnjevca

Večernje novosti pre 9 dana
ZAHVALjUJUĆI naporima lokalne vlasti i JP „Kompred“, snabdevanje vodom sela Tutnjevac, pod Majevicom, sada je kao na velikom vrelu. Gradski vodovod je urađen pre 15 godina, ali oko 110 domaćinstava imalo je problem što se tiče pritiska, pa je… »

Kolarov kao mladić, čeka ga društvo srpskih legendi

Nova pre 10 dana
Levonogi bombarder Aleksandar Kolarov je u Oslu upisao 93. utakmicu za reprezentaciju Srbije, i nalazi se na četvrtom mestu po broju odigranih mečeva za nacionalni tim. Ispred defanzivca Intera trenutno su samo rekorder Branislav Ivanović sa 105… »

‘Zvezda je džinovski korak ispred Partizana’: Terzić ‘bocnuo’ večitog rivala – ‘Znam da sam za neke mađija, a…

Hot sport pre 10 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostujući u emisiji ‘Šta sam sebi, ko sam tebi’ na televiziji ‘K1’ govorio je o svom životu i onome kako ga vidi običan čovek, ali i večitom rivalu. Terzić je odgovarao na razna pitanja… »

Terzić nikad žešće po večitom rivalu: Bolji smo od Partizana 100 bodova, njihov nivo je Radnički

Srbija danas pre 10 dana
Direktor crveno-belih odgovarao na zanimljiva pitanja. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o najvećem rivalu crveno-belih. On je gostujući u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" na televiziji "K1" odgovarao na zanimljiva pitanja… »

Terzić žestoko udario na Partizan: Što bi se mi bavili njima, njihov rang je Radnički

Večernje novosti pre 10 dana
GENERALNI direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić gostovao je u emisiji na televiziji K1, gde je odgovarao na zanimljiva pitanja. Jedno od njih je bilo i kako to da treneri Zvezde i Partizana Dejan Stanković i tadašnji Savo Milošević su u dobrim… »

"Zvezda je džinovski korak ispred Partizana, što bi se mi bavili njima, njihov rang je Radnički"

Telegraf pre 11 dana
Generalni direktor Crvene zvezde žestoko o rivaliskom klubu. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić gostovao je u emisiji na televiziji K1, gde je odgovarao na zanimljiva pitanja. Jedno od njih je bilo i kako to da treneri Zvezde i Partizana… »

Ivan Obradović: Trebalo da dođem ranije

Danas pre 12 dana
Nnovi (stari) levi bek Partizana o okolnostima povratka u Humsku Kako su bekovske pozicije manje-više hronična slabost Partizana, ime Ivana Obradovića je godinama figuriralo kao potencijalno pojačanje, mada uglavnom kao pusta želja uprave/trenera ili… »

Obradović prezadovoljan: Bićemo pravi Partizan

Večernje novosti pre 12 dana
NIJE uspelo u nekoliko navrata, delovalo je da ni ovog leta neće biti ništa od povratka Ivana Obradovića (32) u Partizan, ali je ipak dva dana pre završetka letnje fudbalske pijace stavljen potpis na jednogodišnji ugovor. "Kam-bek" iskusnog… »

Obradović: Nesporazum sa Savom sprečio raniji povratak

Nova pre 12 dana
Ivan Obradović, iskusni levi bek koji se ovog leta vratio u Partizan, otkrio je da je razgovora o njegovom povratku u Humsku bilo i u prethodnim mesecima, međutim nije se našao na istim talasnim dužinama sa tadašnjim strategom Savom Miloševićem… »

Vesti dana »