Savo Milošević

Kinezi prave problem Piksiju, FSS odredio do kada će ga čekati!

Alo 14.02.2021
Još uvek nismo dobili selektora fudbalske reprezentacije. Bliži se prva utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a selektor se još uvek čeka. Delovalo je da je Dragan Stojković Piksi već završen posao… »

Stanojević: Oprezni smo, znamo odakle nam preti opasnost

RTS 11.02.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su se ozbiljno spremili za duel protiv Novog Pazara u 21. kolu Superlige i da znaju odakle im preti opasnost. Crno-beli u petak od 16.30 sati u Humskoj dočekuju Pazarce. "Svi su zdravi, Filip… »

Stanojević: Oprezni smo, znamo odakle nam preti opasnost

Vesti online 11.02.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su se ozbiljno spremili za duel protiv Novog Pazara u 21. kolu Superlige i da znaju odakle im preti opasnost. Crno-beli sutra do 16.30 sati u Humskoj dočekuju Pazarce. – Svi su zdravi, Filip… »

Stanojević pred novi pazar: Disciplinovana ekipa, ftantastične tranzicije, izuzetno opasan protivnik!

Večernje novosti 11.02.2021
TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su se ozbiljno spremili za duel protiv Novog Pazara u 21. kolu Superlige i da znaju odakle im preti opasnost. Crno-beli sutra do 16.30 sati u Humskoj dočekuju Pazarce. "Svi su zdravi, Filip… »

Slobodan Urošević pamti poraz u Novom Pazaru: Revanš sa kamatom

Sportski žurnal 11.02.2021
Biće odlično ako opet ne primimo gol – priželjkuje levi bek crno-belih 13. meč ove sezone bez kapitulacije. Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Partizan je golovima Nemanje Jovića, Filipa Holendera i Lazara Markovića protiv Napretka došao do… »

Piksi spremio radikalne promene! Otpisao jednog reprezentativca i izabrao kapitena!

Alo 10.02.2021
Novi selektor već povlači prve poteze. Još uvek se čeka da promocija novog selektora Dragana Stojkovića Piksija dobije i zvaničan datum, ali gotovo je izvesno da će nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preuzeti kormilo reprezentacije Srbije. On će… »

Da sačuvamo jezik i da se ne odrodimo

Vesti online 09.02.2021
Učenici i nastavnici Srpske etničke škole “Vuk Stefanović Karadžić” u melburnškom predgrađu Kizboro, imali su priliku da na svečani način, odmah nakon upisa u novu školsku godinu, zajedno sa roditeljima đaka proslave i slavu Svetog Savu… »

Mitrović, Džeko i Pandev ambasadori "Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu"

B92 08.02.2021
Omladinska organizacija Razvojni centar za mlade (RCM) lansirala je regionalni fudbalski projekat "Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu". Ambadadori projekta biće fudbaleri Aleksandar Mitrović (Srbija), Edin Džeko (BiH) i Goran Pandev (Severna… »

Mitrović, Džeko i Pandev zajedno u borbi za zdraviju i sigurniju zajednicu

RTS 08.02.2021
Aleksandar Mitrović, Edin Džeko, Goran Pandev, region i omladinska organizacija Razvojni centar za mlade (RCM) lansirali su regionalni fudbalski projekat "Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu". Proslavljeni fudbalski reprezentativci, igrači koji… »

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj infrastrukturi: Sređuju mrežu u najdužoj ulici u Kruševcu

Večernje novosti 05.02.2021
RADNICI JKP Vodovod Kruševac krenuli su u rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u jednoj od najdužih ulica u Kruševcu-ulici Save Miloševića. Trenutno se menja 1.020 metara dotrajalih azbestnih cevi,a tokom radova će biti zamenjeno 150… »

Vesti dana »