Sergej Šojgu

Kijev: Ruske snage ušle na teritoriju "Azovstalja"; Moskva najavljuje prekid vatre radi evakuacije civila

RTS pre 17 dana
Sedamdeseti dan rata u Ukrajini. Nastavlja se bitka oko čeličane "Azovstalj" u Marijupolju, a Sergej Šojgu tvrdi da ruske trupe kontrolišu grad. Rusija najavila otvaranje humanitarnih koridora za civile iz železare. Crveni krst upozorava da je… »

Rusija: "Vraćamo mir u Mariupolj"

B92 pre 16 dana
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu govorio je danas na brifingu u Kremlju o situaciji u Marijupolju. Šojgu tvrdi da ruska vojska u potpunosti kontroliše Marijupolj, grad koji je potpuno uništen u besnim ruskim napadima koji su trajali dva meseca… »

MAPA Ofanziva na Azovstal: Zašto Rusi toliko žele Marijupolj

Nova pre 16 dana
Ruske trupe uspele su danas da uđu u kompleks čeličane Azovstal - poslednjeg uporišta ukrajinske vojske u Marijupolju. Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu rekao je da su borci iz Azovstala blokirani, a neposredno nakon toga ukrajinske vlasti… »

Oglasio se Šojgu o situaciju u marijupolju: Ruska vojska u potpunosti kontroliše grad

Srbija danas pre 16 dana
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu govorio je danas na brifingu u Kremlju o situaciji u Mariupolju. Sergej Šojgu tvrdi da ruska vojska u potpunosti kontroliše Mariupolj, grad koji je potpuno uništen u ruskim napadima koji su trajali dva meseca. Ruski… »

NATO transporti oružja na meti ruske vojske

Biznis.rs pre 16 dana
Rat u Ukrajini. Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je da će transportna sredstva NATO koja dopremaju oružje i municiju za ukrajinske trupe biti uništena. Šojgu je naglasio da Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici u NATO nastavljaju… »

Šojgu: Ruska vojska kontroliše Mariupolj

Politika pre 16 dana
MOSKVA - Ruska vojska kontroliše Mariupolj, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Šojgu je rekao da se uspostavlja miran život na teritorijama samoproglašenih Luganske i Donjecke narodne republike (LNR/DNR) i Ukrajine koje su pod… »

Ruska vojska upravo objavila: Kontrolišemo Marijupolj, sve što stigne od NATO smatraćemo za legitimnu metu!

Mondo pre 16 dana
"Ruska vojska preuzela je kontrolu nad Marijupoljom". "Ruska vojska preuzela je kontrolu nad Marijupoljom". Ruski ministar odbrane, Sergej Šojgu, izjavio je danas da Ruska vojska kontroliše Marijupolj! "Uspostavlja se miran život na teritorijama… »

Šojgu upozorio zapad: Svako naoružanje koje stigne u Ukrajinu biće uništavano

Večernje novosti pre 16 dana
MINISTAR odbrane Rusije Sergej Šojgu izjavio je da će svako prevozno sredstvo NATO-a sa oružjem i municijom za ukrajinsku vojsku biti uništeno. Foto: AP Photo/Bela Szandelszky/Yuri Kochetkov/Pool photo via AP - SAD i njihovi saveznici iz NATO-a… »

Šojgu: Svaka zapadna isporuka oružja Kijevu je legitimna meta

Novi magazin pre 16 dana
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu upozorio da će Moskva svaku zapadnu isporuku oružja Kijevu videti kao legitimnu metu. "Svaka isporuka NATO-a oružja ili resursa ukrajinskoj vojsci koja stigne na teritoriju te zemlje smatraćemo legitimnom metom… »

Poruka NATO-u: Upozoreni ste

B92 pre 16 dana
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je da će Rusija smatrati pošiljke oružja koje je NATO uputio Ukrajini kao mete za uništenje, prenela je RIA. On je dodao da su ukrajinski vojnici zabarikadirani u čeličani Azovstal. Oni su u Mariupolju… »

Vesti dana »