Sombor

Šta znači vanredna situacija u gradovima i opštinama?

Top press pre 8 minuta
Sve više gradova i opština u Srbiji zbog širenja zaraze izazvane virusom korona proglašava vanrednu situaciju, samo u poslednjih nekoliko dana to su učinili Novi Sad, Ruma, Sombor, Leskovac, Apatin, Lebane i mnogi drugi, dok je u Beogradu vanredna… »

Sombor: Posađeno 20 sadnica javora

RTV pre 2 sata
SOMBOR - U okviru projekta "Zelena Srbija", koji realizuje Kompanija Color Media Communications pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, u Somboru su zasađene sadnice javora. U Somboru je posađeno 20… »

Znate li uopšte šta je to vanredna situacija? Evo šta to u praksi tačno znači i šta je ko dužan tada da radi

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Sve više gradova i opština u Srbiji zbog širenja zaraze izazvane virusom korona proglašava vanrednu situaciju, samo u poslednjih nekoliko dana to su učinili Novi Sad, Ruma, Sombor, Leskovac, Apatin, Lebane i mnogi drugi, dok je u Beogradu… »

Muhamed Sima Kasim započeo je humanitarnu akciju za Aniku koja se "prelila" i na druge kampove VIDEO

B92 pre 2 sata
Dvogodišnja Anika Manić je devojčica iz Srbije za koju ste verovatno čuli jer cela zemlja prikuplja sredstva za kupovinu leka koji če joj spasiti život. U tu bitku sada su se uključili i državljani Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka i Afrike… »

Ponovo se zatvara deonica ipsilon kraka od kružnog toka do Kelebije

B92 pre 3 sata
Saobraćaj na deonici ipsilon kraka dva dana će biti obustavljen zbog izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu. Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će od petka, 4. decembra, od 7 časova, do subote, 5. decembra do 15 časova, biti… »

Poginula u teškoj nesreći na pružnom prelazu kod Bajmoka: Ovo je Boba koja je juče stradala u stravičnom udesu

Srbija danas pre 2 sata
Slobodankin brat Branko, oprostio se od nje na društevnim mrežama potresnim rečima uz fotografiju. Slobodanka Boba U. (31) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde nastradala je juče u teškoj nesreći na pružnom prelazu na izlazu kod Bajmoka. Nesreća… »

Šta znači vanredna situacija u gradovima i opštinama?

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Sve više gradova i opština u Srbiji zbog širenja zaraze izazvane virusom korona proglašava vanrednu situaciju, samo u poslednjih nekoliko dana to su učinili Novi Sad, Ruma, Sombor, Leskovac, Apatin, Lebane i mnogi drugi, dok je u Beogradu… »

Šta tačno znači vanredna situacija u borbi protiv korone?

Dnevnik pre 3 sata
BEOGRAD: Sve više gradova i opština u Srbiji zbog širenja zaraze izazvane virusom korona proglašava vanrednu situaciju, samo u poslednjih nekoliko dana to su učinili Novi Sad, Ruma, Sombor, Leskovac, Apatin, Lebane i mnogi drugi, dok je u Beogradu… »

U Vojvodini 2.046 novih slučajeva oboljevanja od korona virusa

Danas pre 3 sata
Više od 30 hiljada obolelih u Vojvodini Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano rekordnih 2.046 novih slučajeva zaraze korona virusom, pa je ukupan broj premašio 30.000. Po broju novih slučajeva najveći broj zabeležen je u Novom Sadu –… »

Glavaš otkrio šta znači kada se proglasi vanredna situacija zbog korone

Alo pre 3 sata
Darko Glavaš, sekretar za vanredne situacije Grada Beograda, govori o značaju vanredne situacije u borbi protiv virusa. Sve više gradova i opština u Srbiji zbog širenja zaraze izazvane virusom korona proglašava vanrednu situaciju, samo u poslednjih… »

Vremenska prognoza »

Sombor »
četvrtak
Oblačno
Oblačno
4 ˚C
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
5˚ / 10˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 12˚

Vesti dana »