Sombor

Novi snimak bahate vožnje: Auto leluja po putu kod Sombora, prelazi u suprotnu traku, vozi po zelenoj površini

Kurir pre 9 sati
Na društvenim mrežama se često pojave snimci bahatih vozača koji prave ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju. 10 minuta sam vozio iza njega, nisam smeo da ga obiđem. Vidno pijan, prelazi u levu traku pa desno sa puta. Ubiće nekog a policije… »

Bahato - sklonite ga sa puta, ubiće nekog! Vozač iz Sombora prelazi u suprotnu traku i vozi po zelenoj površini (video)

Srbija danas pre 9 sati
Jedan korisnik Tvitera je zabeležio snimak vozila koje se nalazilo ispred njega na putu u blizini Sombora. Na društvenim mrežama se često pojave snimci bahatih vozača koji prave ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju. Jedan korisnik Tvitera je… »

Pa HIT, biciklista uhapšen zbog nasilničke vožnje, imao 2,8 promila u krvi!

U centar pre 1 dan
Pripadnici saobraćajne policije u Somboru, tokom redovne kontrole, zaustavili su juče u Bezdanu četrdesetsedmogodišnjeg biciklistu koji je vozio sa 2,81 promila alkohola u organizmu, saopštio je MUP. Biciklista je zbog nasilničke vožnje isklјučen… »

Biciklista sa 2,81 promila alhohola isključen iz saobraćaja u Somboru

Novi magazin pre 1 dan
Pripadnici somborske saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja bilciklistu (47) koji je imao 2,81 promil alkohola u organizmu. U saopštenju likalne policije navodi se da je juče u Bezdanu jedan biciklista isključen iz saobraćaja zbog… »

Obeležen Dan oslobođenja Sombora: Oktobarska nagrada dr Hlodiku

Dnevnik pre 1 dan
SOMBOR: Proslava Dana oslobođenja Sombora, dana kada se 21. oktobra 1994. godine Sombor izborio za slobodu u Drugom svetskom ratu, održana je u Svečanoj skupštinskoj sali zgrade Županije. Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, čestitao je… »

Priveden biciklista zbog nasilničke vožnje: Vozio sa skoro tri promila alkohola

Nova pre 1 dan
Pripadnici saobraćajne policije u Somboru, tokom redovne kontrole, zaustavili su juče u Bezdanu četrdesetsedmogodišnjeg biciklistu koji je vozio sa 2,81 promila alkohola u organizmu, saopštila je PU Somor. Biciklista je zbog nasilničke vožnje… »

Velika akcija MUP u Somboru: Pronađeno čak 358 ilegalnih migranata! Prebačeni u Prihvatni centar!

Kurir pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije i lokalnom samoupravom, sproveli su jutros akciju pronalaženja iregularnih migranata i na više lokacija u gradu, kao i u neposrednoj blizini… »

U Somboru pronađeno 358 ilegalnih migranata

RTV pre 1 dan
SOMBOR - Iz Sombora je tokom današnjeg dana izmešteno 358 migranata sa više lokacija u gradu i iz okoline Prihvatnog centra u Šikari. Oni su u pet autobusa prevezeni u prihvatne centre gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj. Akciju je sprovela… »

Dve izložbe slikara amatera u zrenjaninskom Muzeju

RTV pre 1 dan
ZRENJANIN - U zrenjaninskom Narodnom muzeju sutra će biti otvorene dve izložbe slikara amatera: XXII Zrenjaninski susret slikara u Malom salonu i XVII izložba minijatura Zrno, u Holu. Na konkurs ovogodišnjeg Zrenjaninskog susreta slikara odazvalo se… »

SBB: Užice novi GIGA grad

Zoom UE pre 1 dan
UŽICE – SBB kompanija saopštila je da je Užice novi GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu. Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina, Sombora, Leskovca i Vranja… »

Vremenska prognoza »

Sombor »
subota
Oblačno
Oblačno
8 ˚C
nedelja
Vedro
Vedro
5˚ / 14˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
5˚ / 16˚

Vesti dana »