Sombor - vesti

Drama u Beogradu: Mladić skočio s Pančevca, sigurne smrti ga spasao Renato Grbić

BK TV pre 3 sata
Sve se odigralo za sekundu! Mladić B.T. (28) iz Sombora pokušao je večeras da se ubije skokom s Pančevačkog mosta. Srećom, mladić je preživeo, a život mu je spasao Renato Grbić. "Stariji sin mi je javio da je neko skočio s mosta večeras dok sam sedeo s prijateljima u restoranu. Odmah sam krenuo na... »

Mladić go skočio s mosta, spasao ga Renato Grbić

Alo pre 3 sata
Alo: Mladić go skočio s mosta, spasao ga Renato Grbić
B.T. (28) pokušao je večeras da izvrši samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta, a život mu je spasao poznati beogradski alas.
Čuveni beogradski ribolovac Renato Grbić spasao je život mladiću B. T. (28) iz Sombora, koji je skočio sa Pančevačkog mosta. Renato je mladiću pritekao u pomoć sa kumom Damirom Ivanovićem, a ovo je trideseta osoba koju je spasao... »

Heroj Beograda spasao 30. život: Renato Grbić izvukao mladića (28) iz ledenog Dunava i otkrio njegove prve reči

Telegraf pre 3 sata
- Dečko je lep i zgodan kao lutka. Pitao sam ga odmah: "Sine, šta će ti ovo?" - priča Renato za Telegraf.rs
Tihi heroj Beograda Renato Grbić večeras je spasao 30. život - B. T. iz Sombora, mladića od svega 28 godina koji je pokušao sebi da oduzme život skokom sa Pančevačkog mosta u Dunav. Drama na Pančevcu: Mladić (28) potpuno go... »

Drama na pančevačkom mostu: Mladić nag skočio s mosta, spasao ga Renato Grbić

Večernje novosti pre 3 sata
B.T. (28) pokušao je večeras da izvrši samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta, potvrđeno je "Novostima". Renato Grbić hitro reagovao i spasio mu život
ČUVENI beogradski alas Renato Grbić spasao je sinoć život mladiću B. T. (28) iz Sombora, koji je skočio sa Pančevačkog mosta. Renato je mladiću pritekao u pomoć sa kumom Damirom Ivanovićem, a ovo je trideseta osoba koju je spasao... »

Radnici iz Srbije nekada su hrlili u zapadnu Evropu, a sada je došlo do velikog zaokreta

Blic pre 2 dana
Nekada je našim radnicima sinonim za dobru platu bila zapadna Evropa, ali oni sve češće odlaze na istok Starog kontinenta. Srbi se u potrazi za poslom danas sele u Mađarsku, Slovačku, Rumuniju... gde su najtraženije naše zanatlije.
Najsigurnije poznate firme Trenutno u Slovačkoj radi oko 10.000 građana Srbije. Najčešće odlaze na tromesečni privremeni rad i zarade između 500 i 700 evra za mesec dana, mada je bilo i loših iskustava. Posao se vrlo lako može... »

Prekogranični projekat sa Hrvatskom predstavljen u Somboru

Dnevnik pre 3 dana
SOMBOR: Projekat „Eksploatacija različitih izvora u proizvodnji „zelene“ energije“, koji sufinansira Evropska unija u okviru IPA Intereg prekograničnog progama Hrvatska -Srbija, predstavljen je u četvrtak u somborskoj Gradskoj skupštini.
Projekat je usmeren na promovisanje i unapređenje upotrebe različitih izvora obnovljive energije u prekograničnom području, povećanju energetske nezavisnosti javnih komunalnih preduzeća, boljem korišćenju biomase u postrojenjima... »

Ambiciozni: Veliki planovi Somborskog pozorišta

Kurir pre 3 dana
Nova sezona u Narodnom pozorištu u Somboru svečano je počela pre tri dana premijerom „Čuda u Šarganu“ Ljubomira Simovića, u režiji Marka Torlakovića. Somborsko pozorište otvorilo je vrata za publiku klasikom srpske dramaturgije, koji je okupio glumački ansambl kuće, s gostima iz Novog Sada... »

Prevareni naši radnici: Iz EU bez ijednog evra

B92 pre 3 dana
B92: Prevareni naši radnici: Iz EU bez ijednog evra
Dvojica radnika iz Sivca i jedan iz Sombora, koji su otišli na rad u Slovačku, vratili su se otuda bez ijednog zarađenog evra.
Tamo su potrošili i novac ponet od kuće, da im se nađe dok ne prime prvu platu., pišu Večernje novosti. Uz to su, u zgradi gde su smešteni gastarbajteri, obojici Sivčana ukradeni evri koje su pozajmili da bi mogli da stignu do... »

Počela izgradnja stanova za izbeglice

Danas pre 4 dana
U Golubincima kod Stare Pazove danas je svečano obeležen početak radova na izgradnji stanova za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u okviru potprojekta 4 Regionalnog stambenog programa. Potprojekat 4 predviđa izgradnju 261 stana u 13 opština. Pored Golubinaca, gde je počela gradnja 20... »

Sombor: Akcija sistematske deratizacije u ponedeljak

Radio 021 pre 4 dana
Akcija sistematske deratizacije na teritoriji Grada Sombora počinje u ponedeljak, 16. oktobra.
Ova sistematska akcija zaštite zdravlja građana i njihove imovine od štetnih glodara sprovodiće se u samom gradu i u svim naseljenim mestima - po domaćinstvima i objektima kolektivnog stanovanja – stambenim zgradama, ali i javnim... »

©2017 Netmark d.o.o.