Sombor

Sud u Somboru izrekao meru lečenja bombašu iz Srbobrana: Bacio eksplozivnu napravu na policijsku stanicu, krio se ispod…

Kurir pre 2 sata
Dragomir P. (28) iz Srbobrana, okrivljenom da je 20. oktobra prošle godine, oko 21 čas bacio ručnu bombu ispred Policijske stanice u Srbobranu, Viši sud u Somboru izrekao je meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj… »

Somborski književni festival 21. i 22. maja

Danas pre 2 sata
Somborski književni festival održava se ove godine 21. i 22. maja na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“. Festival će se održati uz poštovanje preporučenih mera zaštite i obavezno držanje fizičke distance svih prisutnih… »

Delta Agrar planira izgradnju objekta za skladištenje i krunjenje klipa kukuruza u Somboru

Ekapija pre 2 sata
Kompanija Delta Agrar planira izgradnju skladišta za čuvanje i sušenje žitarica u Somboru. Parcela je površine 1 ha 48 a 58 m2, a zemljište je u građevinskom području. Nalazi se u okviru radnog kompleksa kompanije, na krajnjem jugozapadnom delu… »

Somborski književni festival 21. i 22. maja

RTV pre 3 sata
SOMBOR - Somborski književni festival pokrenut je 2016. godine i odvija se u organizaciji Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ i uz podršku Grada Sombora, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i… »

Bombaš iz Srbobrana mora na lečenje: Dragomir (28) bacio bombu ispred Policijske stanice

Telegraf pre 6 sati
Okrivljenom je ova mera izrečena zbog toga što je u stanju neuračunljivosti počinio izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Rešenjem Višeg suda u Somboru, meštaninu… »

Danas oblačno i pljuskovi širom zemlje: Temperatura u padu, a kiša nikoga ne zaobilazi!

Mondo pre 8 sati
Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Somboru do 29°C na jugu, u Leskovcu. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Somboru do 29°C na jugu, u Leskovcu. Danas naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima… »

Bombaš mora na lečenje: Sud u Somboru izrekao meru Dragomiru P. (28) iz Srbobrana

Večernje novosti pre 18 sati
Dragomir P. Okrivljenom je ova mera izrečena zbog toga što je u stanju neuračunljivosti počinio izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Istim rešenjem, određeno je da će… »

Adrenalinska trka državnih klubova: Somborci trijumfovali u auto krosu

Večernje novosti pre 18 sati
Foto: J. L. Žestoke borbe vodilo je 60 takmičara iz pet državnih klubova. U klasi 1 pobedu je odneo Velibor Kostić iz ASU „Viktori“ Inđija, u klasi 2 Petar Cikota ASU „Syrmien“ Ruma, u klasi 3 Borislav Radosavljević AMSK „025“ Sombor, u… »

Rvanje: Spartak U15 najuspešniji na Državnom prvenstvu u Somboru

Subotica.com pre 1 dan
Za dane vikenda u Somboru je održan Memorijalni turnir „Petar Cucić - Cule“ i Prvenstvo Srbije do 15 godina u rvanju, gde su se nadmetali i takmičari Spartaka. Subotičani su prvog dana osvojili 5 medalja, dok su na Državnom prvenstvu u ekipnom… »

Potencijali industrijske zone Sombor

RTV pre 20 sati
SOMBOR - Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić razgovarao je danas s gradonačelnikom Sombora Antoniom Ratkovićem i predsednikom Skupštine grada Zoranom Rusom o potencijalima somborske industrijske zone, formiranju biznis inkubatora na… »

Vremenska prognoza »

Sombor »
sreda
Oblačno
Oblačno
17 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 20˚
petak
Kiša
Kiša
11˚ / 19˚

Vesti dana »