Sombor

Udovičić u Apatinu i Somboru: Uključiti što više dece u sportske aktivnosti

RTV pre 6 dana
SOMBOR, APATIN - U prethodnom periodu dupliran je broj dece u sistemu školskog sporta sa 80.000 na preko 170.000 dece u Srbiji, stoga će se ubuduće raditi na tome da se što više dece uključi u sportske aktivnosti, kazao je za RTV Vanja Udovičić… »

Ministar Udovičić posetio Apatin i Sombor: Nastavljamo sa ulaganjima u popularizaciju i razvoj sporta na lokalu!

Alo pre 6 dana
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Apatin i Sombor i otvoreno razgovarao sa predstavnicima lokalnih samouprava i mladim sportistima o aktuelnim uslovima za bavljenje sportom u tim opštinama. Tom prilikom učenicima i sportistima… »

Ministar Udovičić posetio Apatin i Sombor: "Ulažemo i popularišemo sport na lokalu"

Telegraf pre 6 dana
On se nada daljem razvoju infrastrukture na severozapadu Srbije. Ministar omladine i sporta Vanja Udoviči ć posetio je danas Apatin i Sombor i otvoreno razgovarao sa predstavnicima lokalnih samouprava i mladim sportistima o aktuelnim uslovima za… »

Udovičić posetio Apatin i Sombor: Nastavljamo sa ulaganjima

Srbija danas pre 6 dana
Učenicima i sportistima uručeni kompleti sportske opreme. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Apatin i Sombor i razgovarao sa predstavnicima lokalnih samouprava i mladim sportistima o aktuelnim uslovima za bavljenje sportom u… »

U Somboru 20 odsto manje zaraženih u odnosu na prethodnu nedelju (AUDIO)

RTV pre 6 dana
SOMBOR - U kovid ambulanti Doma zdravlja u Somboru evidentan je smanjen broj pozitivnih slučajeva na korona virus za 20 odsto u odnosu na prethodnu nedelju. "U toku prošle nedelje bilo je 849 pregleda i imamo 194 pozitivne osobe. Što se tiče… »

Ugovori za somborce: Priliku da zameni stolariju dobio 81 građanin

Večernje novosti pre 7 dana
foto: Grad Sombor Priliku da zameni stolariju dobi je 81 Somborac. Građani su ostvarili pravo na subvencije u iznosu do 100.000 dinara, a radove će sprovoditi kod izabranih privrednih subjekata.… »

U Somboru u sredu akcija dobrovoljnog davanja krvi

RTV pre 7 dana
SOMBOR - Crveni krst Sombora u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u sredu 1. decembra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi između devet i 13 časova u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta. U objavi na gradskom sajtu se… »

U Somboru u sredu akcija dobrovoljnog davanja krvi

Dnevnik pre 7 dana
SOMBOR: Crveni krst Sombora u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u sredu 1. decembra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi između devet i 13 časova u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta. U objavi na gradskom sajtu se… »

Somborski mališani dobili još jedno drvo generacije

Dnevnik pre 7 dana
SOMBOR: Sasvim na tragu činjenice da se radi o najzelenijoj varoši ovog dela sveta, svojevremeno je jedan od ovdašnjih entuzijasta, u okviru obimnog maturskog rada, još u osmoj deceniji prošlog veka napravio svojevrsni katastar gradskih stabala, koji… »

Teška saobraćajna nesreća u Somboru: Voz naleteo na mladog muškarca - nije mu bilo pomoći!

Mondo pre 7 dana
Mladi migrant izgubio je život kada ga je udario voz u Somboru. Mladi migrant izgubio je život kada ga je udario voz u Somboru. Stravična saobraćajna nesreća se dogodila u Somboru, u kojoj je život izgubio mlađi muškarac. Kako se saznaje u… »

Vremenska prognoza »

Sombor »
utorak
Oblačno
Oblačno
1 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
-1˚ / 6˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 7˚

Vesti dana »