SPS - vesti

Ovo je najmoćniji čovek u Srbiji! Visoki funkcioner tvrdi: Njemu ni Sloba nije mogao ništa, a kamoli mi! Čitajte u kuriru

Kurir pre 7 sati
Blagoje Spaskovski, direktor RTB "Bor", koji već 40 godina (s prekidima) radi u ovom rudniku, iz kog je nestalo pet tona zlata, moćniji je od svake vladajuće garniture u Srbiji jer mu nijedna vlast već decenijama ne može ništa! Saznajte sve o čoveku koji ima 17 stanova u Londonu, kako je uspeo da... »

Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja: Moguće je da i premijerka odleti iz Vlade!

Kurir pre 9 sati
Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja i zamenica predsednika SPS, kaže da je zadovoljna dosadašnjim radom Vlade, ali ističe da je sigurno moglo i bolje. - Zadovoljna sam kontinuitetom rada Vlade, jer ovo je nastavak Vlade kojoj je predsedavao Aleksandar Vučić. Taj kontinuitet se ogleda... »

Borovčanin političku funkciju napušta zbog sportske

Politika pre 10 sati
Dosadašnjeg zamenika predsednika opštine Stari grad na sednici u četvrtak trebalo bi da nasledi Nevenka Grabež, odbornica sa liste SPS-a
Nenad Borovčanin, zamenik predsednika opštine Stari grad, po svemu sudeći od danas neće obavljati tu funkciju. Na današnjoj sednici starogradskog parlamenta jedna od tačaka biće upravo predlog rešenja o konstataciji prestanka... »

Dačić: Uželeo sam se izbora

Novi magazin pre 1 dan
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da je Srbija vođena Srpskom naprednom strankom ostvarila velike pozitivne promene, ali da jedva čeka nove izbore.
"Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore", rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu. On je rekao da mu je lider SNS veoma drag,... »

Izjava dana: Uz dobar „aranžman“, Dačić bi ovo mogao i da otpeva

BizLife pre 22 sata
Foto: screenshot Lider SPS Ivica Dačić na 9. rođendanu SNS, bez uvijanja, toliko direktan da će „zlonamernima“ možda ličiti na uvlačenje Kada vidim ko ga (Vučića) sve napada i kako se ujedinjuju protiv njega, nekako mi je još draži. Kada to vidim moja je podrška još čvršća. Izvor: Agencije Foto:... »

"Kad vidim ko i kako ga napada, meni je Vučić nekako draži!"

BK TV pre 1 dan
Kad vidim ko ga sve napada, Vučić mi je još draži, rekao je večeras lider SPS Ivica Dačić na obeležavanju devet godina postojanja i rada SNS. Lider socijalista je dodao da je u najboljem interesu Srbije to što je lider SNS pobedio na predsedničkim izborima i da jedva čeka da "Vučić odluči da ponovo... »

Dačić se uželeo izbora: Jedva čekam da Vučić odluči

Telegraf pre 1 dan
- Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore - rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je Srbija vođena Srpskom naprednom strankom ostvarila velike pozitivne promene, ali da jedva čeka nove izbore. (UŽIVO) VUČIĆ PORUČIO NAPREDNJACIMA na 9. rođendan SNS: Pobedite ih u Beogradu... »

Čačanski socijalisti obeležili 27 godina postojanja

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Možemo da budemo ponosni na naše političko delovanje, jer smo to radili na krajnje stručan, pošten i korektan način u interesu naših sugrađana, izjavio je predsednik Gradskog odbora Socijijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku Veljko Negovanović, izrazivši nadu da će to građani znati da... »

Istraživanje NSPM: SNS 33,8, kombinacija "Đilas, Janković, Jeremić" 27,7 odsto, Šapić najveće iznenađenje beogrdskih izbora

Blic pre 2 dana
Zajednička lista za beogradske izbore na kojoj bi se nalazili Dragan Đilas, lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković i lider Narodne stranke Vuk Jeremić osvojila bi u ovom trenutku 27,7 odsto glasova, i značajno se približila Srpskoj naprednoj stranci (SNS) za koju bi glasalo 33,8 odsto birača, pokazalo je najnovije istraživanje Nove srpske političke misli (NSPM).
- Mi smo eksperimentisali sa tom kombinacijom, tog trojnog saveza koji će na kraju možda biti širi ili uži, ali pokazalo se da je ta kombinacija vrlo dobro primljena u biračkom telu - rekao je urednik NSPM Đorđe Vukadinović.... »

Svi na birališta, da pokažemo koliko nas ima: SPS pozvao Srbe sa KiM da podrže Srpsku listu

Telegraf pre 2 dana
Neophodno da u nedelju izađemo svi na birališta, da pokažemo koliko nas ima, kolika je naša snaga i pružimo podršku kandidatima za odbornike i gradonačelnike Srpske liste, istaknuto je na skupu u Gračanici
Sa predizbornog skupa u Gračanici, potpredsednik Izvršnog odbora SPS Slobodan Milošević pozvao je, u ime rukovodstva ove partije, Srbe sa Kosova i Metohije, da u nedelju, 22. oktobra, izađu na lokalne izbore i podrže kandidate za... »

©2017 Netmark d.o.o.