SPS - vesti

SPS u Čačku zakupio sve rentirane bicikle: Građanima ih besplatno ustupili na dva dana, razlog je sve iznenadio

Kurir pre 1 dan
ČAČAK - Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku, povodom Međunarodnog dana bez automobila, zakupio je danas svih 75 bicikala koje rentira Javno komunalno preduzeće "Parking servis" u tom gradu i ustupio besplatno građanima koji mogu da ih koriste dva dana. Čačani su danas od 7 do... »

Inkvizitor u imaginarijumu

Danas pre 1 dan
Vučiću su bliski saradnici lojalni i zato što znaju da će ih on braniti kad budu u problemu, kao što se i svaka žena u SPS može nadati da će i ona jednog Osmog marta dobiti ružu od Dačića, a možda i koji stih.
Ta Vučićeva odbrana će biti energična, uz podrazumevajuće cinične opaske na koje se branjeni logično neće naljutiti – tipa da je emocionala inteligencija Siniše Malog ravna nuli ili da je Zoran Đorđević ‘genije’ kad je računao... »

Čačanski socijalisti zakupili svih 75 bicikala “Parking servisa“ i u subotu dele građanima

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Na Međunarodni dan bez automobila, 22. septembra, Gradski odbor SPS u Čačku zakupiće svih 75 bicikala JKP “Parking servis”, sve u sklopu akcije povodom Međunarodnog dana bez automobila, 22. septembra. Svi Čačani u subotu će moći besplatno da iznajme bicikle, u periodu od 7 do 15 sati, na... »

Čačanski socijalisti omogućili besplatnu vožnju bicikala za vikend

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čačak - Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku povodom Dana bez automobilskog dima zakupila je sve bicikle Javno komunalnog preduzeća „Parking servis” kako bi Čačani mogli besplatno da se voze za vikend. „Sutra, u subotu 22. septembra, svi zainteresovani moći će da uzmu... »

Špijunka: Ćerke "delije"

Večernje novosti pre 3 dana
Na utakmicu Crvena zvezda - Napoli, poslanik SPS Dejan Radenković otišao je sa kćerkama, Nađom i Kaćom, koje su, prema rečima oca, zaluđene Zvezdom
NA utakmicu Crvena zvezda - Napoli, poslanik SPS Dejan Radenković otišao je sa kćerkama, Nađom i Kaćom, koje su, prema rečima oca, zaluđene Zvezdom. Iako su njegove naslednice želele da svoj tim podrže sa severne tribine, zbog... »

GG dr Radojević: Da li je subspecijalizacija dovoljno vredna da nadoknadi prodaju obraza?

Morava info pre 4 dana
ČAČAK – Grupa građana “Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević“ oglasila se povodom očiglednog pristupanja njihove dosadašnje odbornice dr Tanje Stovrag vladajućoj većini. Saopštenje ove grupacije prenosimo u celosti: Dr Tanja Stovrag, odbornica sa liste GG “Za napredniji Čačak – dr... »

"Podržavam Vučićevu viziju i Dačićevu lucidnost"

B92 pre 5 dana
B92: "Podržavam Vučićevu viziju i Dačićevu lucidnost"
Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je da podržava predanost, hrabrost i viziju koju pokazuje predsednik Aleksandar Vučić na pitanju Kosova i Metohije.
On je istakao i da podržava izuzetnu požrtvovanost i lucidnost koju ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pokazuje o brojnim diplomatskim borbama tim povodom. Ružić je to rekao u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske", a na... »

Ružić: Povezivanje pitanje statusa Kosova i Republike Srpske veoma osetljivo

RTV pre 6 dana
RTV: Ružić: Povezivanje pitanje statusa Kosova i Republike Srpske veoma osetljivo
BANJALUKA - Branko Ružić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) izjavio je da podržava predanost, hrabrost i viziju koju pokazuje predsednik Aleksandar Vučić na pitanju Kosova i Metohije, kao i izuzetnu požrtvovanost i lucidnost koju ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pokazuje o brojnim diplomatskim borbama tim povodom.
Ružić je to rekao u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske", a na pitanje da li je "razgraničenje" najskuplja srpska reč u ovom trenutku, Ružić kaže da je:"Srbija najskuplja srpska reč, uvek bila i ostaće". Potpredsednik SPS smatra... »

"Bog mi poslao Palmu": Zakletva počasnog konzula

Mondo pre 6 dana
Neobičan konzul - neobična i zakletva. Dragan Marković Palma i zvanično je postao počasni konzul Grčke u Jagodini...
"Ovo je veliki dan za mene, za Srbiju, ali i za moju porodicu i prijatelje", rekao je na svečanosti u ambasadi Grčke u Beogradu prvi čovek Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Pred mnoštvom novinara, gostiju... »

Srpsko i grčko vojničko groblje u Pirotu: Vek od proboja Solunskog fronta

Pirotske vesti pre 9 dana
Povodom 100 godina od proboja Solunskog fronta, na srpskom i grčkom vojničkom groblju u Pirotu položeni su venci i cveće kraj spomenika 7.610 Piroćanaca izginulih u ovom ratu. Uz poruke da se heroјsтvo i patriotizam naših predaka ne sme zaboraviti, vence i cveće položili su načelnica okruga Dragana... »

Demolirana svlačionica za sudije u Humskoj, policija vrši uviđaj!

Sportski žurnal  pre 2 sata  još 8 povezanih

Sudar u Surčinu: Sedmoro povređeno, od kojih troje dece

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Nenad Popović: Vratićemo pitanje Kosova u SB UN

Kurir  pre 3 sata  još 1 povezana

SP - Srbija porazom završila boravak u Varni

Sportske.net  pre 4 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Rođen kompozitor Jovan Bandur

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.