SPS - vesti

Živojin Stefanović : Uvek sam bio socijalista

Jug press pre 1 dan
…Ja sam već član Gradskog odbora SPS. To je pre neko veče odlučeno i to nije problem. Biti član GrO je pravo svakog člana partije, predlažu se na mesnim odborima i normalno je sa funkcije na kojoj sam bio, dakle 17 godine predsednik te organizacije, vraćatи se… Mislim da bi bilo nenormalno da vas... »

Vlast odbila zahteve građana da se ne gradi zgrada nauštrb livadice, tvrdi da je iza svega opozicija

Radio 021 pre 1 dan
Vladajuća koalicija SNS, SPS, LSV i POKS odbila je na današnjoj sednici više stotina prigovora građana i dozvolila zidanje solitera na mestu zelene površine na uglu Kisačke i Jovana Subotića.
Oni su takođe dali saglasnost i na niz drugih urbanističkih planova kojima se dozvoljava podizanje spratnosti i smanjenje zelenila. Sama rasprava na sednici je protekla uz protivljenje opozicionih odbornika predloženim planovima.... »

SPS: Ivica Dačić je naš kandidat za predsednika Socijalističke partije Srbije

Jugmedia pre 2 dana
Ivica Dačić utvrđen je jednoglasno kao kandidat za predsednika Socijalističke partije Srbije na Desetoj konferenciji Gradske organizacije SPS Vranje, održanoj u sredu uveče u velikoj Sali Skupštine grada Vranja, na kojoj je prisustvovalo 219 delegata od ukupno 250 delegata. Nakon sprovedenog tajnog... »

Deseta konferencija u Vranju: Jednoglasna podrška Ivici Dačiću od socijalista

Kurir pre 2 dana
Kandidatura Ivice Dačića za predsednika Socijalističke partije Srbije jednoglasno je podržana na desetoj konferenciji Socijalističke Partije Srbije u Vranju. Sprovedeno je tajno glasanje, a onda je utvrđen redosled kandidata za članove Glavnog odbora SPS iz Gradske organizacije u Vranju. Kandidati... »

Kadrovske i političke promene uoči kongresa SPS-a

RTV pre 2 dana
RTV: Kadrovske i političke promene uoči kongresa SPS-a
NOVI SAD - Deseta konferencija Pokrajinske organizacije Socijalističke partije Srbije u Vojvodini održana je danas u Novom Sadu pod sloganom "Mi stojimo postojano", a predsednik stranke Ivica Dačić istakao je da socijalisti treba da se usredsrede na to kakav odgovor treba da daju na teške izazove.
Na konferenciji su izabrani svi predloženi lokalni i opštinski kandidati. "Nama jesu potrebne kadrovske i političke promene. Ova konferencija je priprema za kongres koji se održava 22. decembra", napomenuo je lider stranke Ivica... »

Održana Deseta konferencija vranjskih socijalista

Jug press pre 3 dana
VRANJE U velikoj sali Skupštine grada u Vranju održana je Deseta konferenciju Gradska organizacije Socijalističke partije Srbije. U njenom radu učestvovali su član Predsedništva SPS Nikola Šainović i potpredsednici partije Novica Tončev i Ibro Ibrahimović. Zoran Antić predsednik vranjskih... »

Doljevački opozicionar Stojiljković napustio Dveri i podržao SPS na izborima

Južne vesti pre 3 dana
Odbornik raspuštene doljevačke skupštine Nenad Stojiljković navodi da je napustio pokret Dveri i napominje da će na nedeljnim lokalnim izborima u toj opštini podržati Socijalističku partiju Srbije, na čijoj se listi nalazi i njegov sin. Jedan od aktera burne doljevačke političke scene objašnjava da... »

Jak SPS preduslov za jako Valjevo i jaku Srbiju

Valjevska posla pre 3 dana
U susret 10. jubilarnom Kongresu Socijalističke partije Srbije, zakazanom za 22. decembar u Sava Centru u Beogradu, juče je održana Gradska izborna konferencija GrO SPS Valjevo, na kojoj je jednoglasno usvojen predlog da dosadašnji lider socijalista Ivica Dačić treba da nastavi da vodi SPS i u... »

Ružić: Opozicija je jalova, vlast može da bude mirna!

Pravda pre 5 dana
Za svaku demokratski izabranu vlast dragoceno je da postoji konstruktivna i argumentovana opozicija kao korektiv te vlasti. Tu dragocenost Srbija nema. Bio bih radosniji da imamo političke oponente od kojih bismo osećali barem blagu bojazan.
Potpredsednik SPS i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da vlast nema razloga da se plaši opozicije i mogućih vanrednih izbora. Uoči kongresa stranke, ocenjuje da je Ivica Dačić vodio SPS uspešno i... »

Intervju Branko Ružić: Opozicija je jalova, vlast može da bude mirna

Kurir pre 6 dana
Za svaku demokratski izabranu vlast dragoceno je da postoji konstruktivna i argumentovana opozicija kao korektiv te vlasti. Tu dragocenost Srbija nema. Bio bih radosniji da imamo političke oponente od kojih bismo osećali barem blagu bojazan
Potpredsednik SPS i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da vlast nema razloga da se plaši opozicije i mogućih vanrednih izbora. Uoči kongresa stranke, ocenjuje da je Ivica Dačić vodio SPS uspešno i... »

©2018 Netmark d.o.o.