SPS - vesti

SPS: Nema tenzija na jugu, teritorija Pčinjskog okruga je nedeljiva

OK radio pre 3 dana
Svako ima pravo da drži sastanke u ovoj zemlji, ali svi zaključci i deklaracije moraju biti u skladu sa Ustavom Srbije i ne smeju biti protiv teritorijalnog integriteta države, kaže predsednik SPS-a u Vranju Zoran Antić, komentarišući najavu da će albanske političke partije sa juga Srbije tražiti poštovanje reciprociteta sa severom Kosova.
Predstavnici političkih stranaka Albancima u Bujanovcu, Preševu i Medeveđi sazvali su Skupština svih albanskih odbornika iz ove tri opštine 14. jula, na kojoj će se, prama najavama, zahtevati poštovanje reciprociteta sa severom... »

Meho Omerović kažnjen? Neće biti deo ovog odbora u Skupštini

Telegraf pre 3 dana
Petrović je kao konačan predlog Komisije koji će biti prosleđen skupštini predložio pet kandidata među kojima nije bio Meho Omerović, što su članovi odbora prihvatili
Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je danas da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS),... »

Predloženi članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

RTS pre 3 dana
RTS: Predloženi članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija
Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS).
Predsednik odbora za pravosuđe Petar Petrović objasnio je na početku da po jednog kandidata predlaže odbor za rad – Milanku Jevtović Vukojičić, odbor za zdravlje i porodicu – Milana Kneževića i odbor za ljudska i manjinska prava... »

Mehu Omerovića nisu predložili za člana Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

BK TV pre 3 dana
Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je danas da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS). Predsednik... »

Stojčić: Izostanak vlasti sa obeležavanja istorijskih datuma nije tendenciozno

Jug press pre 4 dana
VRANJE Komentarišući nedavnu odluku Skupštine grada Vranja, kojom su ukinute proslave 7. septembra i 4. oktobra, datuma kada je Vranje oslobođeno u Prvom i Drugom svetskom ratu, potpredsednik SPS na lokalu, Miroljub Stojčić je rekao da je odluka izazvala određene reakcije u krugovima Saveza... »

Antić o ostavci direktora Zdravstvenog centra

Jug press pre 4 dana
VRANJE Povodom ostavke dr Dragana Veličkovića na funkciju direkrora Zdravstvenog centra Vranje, predsednik GrO SPS Zoran Antić je na otvorenom danu za medije, rekao da je u ovoj situaciji neophodan direktor koji će oformiti stručan tim, politički neopterećen i neostrašćen. „Taj tim bi trebalo da... »

SPS Gornji Milanovac: Uskoro novi ultrazvučni aparat u gornjomilanovačkoj bolnici

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Gornji Milanovac – SPS sa koalicionim partnerom SNS aplicirali su kod Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku za dobijanje 4D ultrazvučnog aparata, zbog unapređenja ultrazvučne dijagnostike u opštini Gornji Milanovac. ,,Da bi ostvarili ovu nameru, u dogovoru... »

Srbija izlazi na more: Dačić tražio ostrvo, a dobio je neviđenu ponudu (foto)

Telegraf pre 6 dana
Šef diplomatije i prvi čovek SPS-a nedavno je prilikom posete norveške premijerke Erne Solberg Beogradu gošću u svom stilu zamolio da nam Norveška pokloni jedno ostrvo
Srbija bi uskoro mogla da dobije izlaz na Arktik, ako šala ministra spoljnih poslova Ivice Dačića preraste u ozbiljan diplomatski dogovor. Kad se mi sa prostora bivše Jugoslavije okupimo na jednom mestu, dođe do raspadanja: Šta... »

Predrag Marković: Između RS i Srbije privremena granica

N1 Info pre 8 dana
Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Predrag Marković izjavio je da je za Srbiju Banjaluka zapadna prestonica svih Srba.
"Tu ima neka granica, koja je privremena. Predsednik Srpske Milorad Dodik sa svima nama će se potruditi da je izbrišemo. To nije nacionalizam, već evropska integracija", rekao je Marković, obraćajući se na Kongresu Socijalističke... »

Koza i kupus

Danas pre 10 dana
Neki genije iz provladinih novina je u jednoj od dežurnih bljuvaonica tipa Marić-Sarapa tvrdio kako Putin raspolaže tehnologijom koja rasteruje oblake, i otud kiše kod nas, a na prvenstvu sunce.
Ponovo dve Srbije, sad jedna za Rusiju, druga za Hrvatsku. Ministar iz vlade, koji je tamo kako bi mu, opet u korist Rusije, oprali lopovsku biografiju, zahteva da se navija za Rusiju. To „strateško partnerstvo“ najlogičniji je... »

Jakovo: Tinejdžer se udavio u bazenu

B92  pre 2 sata  još 2 povezane

U Vašingtonu uhapšena Ruskinja pod sumnjom da je špijun

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srpska policija pojačala mere: Pod nadzorom 800 ljudi zbog rata mafijaša

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srbija ubedljiva na startu EP: Zagrevanje protiv Rumunije

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.