SPS

Kako će dolazak Džozefa Bajdena uticati na Srbiju: Ivica Dačić i Vladimir Marinković u Usijanju dana (kurir televizija)

Kurir pre 5 sati
Inauguracija Džozefa Bajdena je svetska tema broj jedan, a u Usijanju dana Silvija Slamnig večeras razgovara sa svojim gostima o prilikama u Sjedinjenim Američkim Državama posle promene vlasti, kao i o uticaju ovih promena na region i Srbiju… »

Ivica Dačić i Vladimir Marinković gosti Usijanja dana: Šta za Srbiju znači dolazak Bajdena na čelo SAD-a

Kurir pre 8 sati
Svetska tema broj jedan je inauguracija novog predsednika SAD Džozefa Bajdena u Vašingtonu. Ovom temom bavimo se i u emisiji "Usijanje dana", a gosti su predsednik Narodne skupštine i lider SPS-a Ivica Dačić i narodni poslanik i osnivač Kongresa… »

Slobodni izbori

Danas pre 11 sati
U koliko „kolona“ će opozicija nastupiti u novim krugovima razgovora sa predstavnicima vlasti o izbornim uslovima? Ko će, osim predstavnika vladajućeg SNS-SPS, upravljati tim pregovorima? Da li će se u toj ulozi ponovo pojaviti evroparlamentarci… »

NKD: Opozicija za promenu izbornog sistema, ali većina u strahu od režimske zloupotrebe, SNS i SPS ćute

Južne vesti pre 3 dana
Samo opozicione partije odgovorile su na pitanja Nacionalne koalicije za decentralizaciju - da li su za promenu izbornog sistema sada, kasnije ili nikad, a kažu da je većina "za". Ima i onih koji strahuju da će režim zloupotrebiti novi sistem, pa su… »

Boško Obradović: Dačić radi za opoziciju, obećao da će nam prihvatiti sve zahteve!

Kurir pre 2 dana
Lider Dveri tvrdi da je šef Skupštine i SPS dao obećanje da će sprovesti sve preporuke za unapređenje izbornih uslova, što je opozicija godinama tražila. Lider Dveri Boško Obradović poručio je da šef parlamenta Ivica Dačić maltene radi za… »

Ivica Dačić gradi bedem oko zgrade parlamenta: Ograda podelila narodne poslanike!

Alo pre 3 dana
Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a, naumio je da ispred zgrade parlamenta na Trgu Nikole Pašića vrati makar deo nekadašnje autentične ograde koja je na tom mestu bila do sredine pedesetih prošlog veka. I dok su neki narodni… »

Odrala nas slavica: Đukić Dejanović spiskala čak 66 miliona dinara na istraživanja, konsultacije, promocije!

Kurir pre 4 dana
Eksministarka zadužena za demografiju, a sada savetnica u Vladi Srbije, samo tokom prošle godine, i to za svega četiri dana - dva u februaru i dva u junu - potpisala čak 18 besmislenih ugovora i ojadila budžet i poreske obveznike za 568.000 evra… »

Ako su SPS i opozicija mogli u dijalog 1992. bez stranog posrednika…

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Nedeljnik (Beta) – Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović apelovao je na vlast u Srbiji da se dijalog vlasti i opozicije vodi bez stranog posredovanja. On je gostujući na TV Prva rekao da DSS neće učestvovati u dijalogu ukoliko… »

Dačić hoće da podigne ogradu oko Skupštine Srbije: Šta mislite o ideji? Pogledajte kako je nekada izgledalo (anketa)

Mondo pre 4 dana
Predsednik parlamenta rešio da vrati autentičnu gvozdenu konstrukciju koja je nekad okruživala zdanje. Deo nje je završio na Ohridu, deo na Belom dvoru. Predsednik parlamenta rešio da vrati autentičnu gvozdenu konstrukciju koja je nekad okruživala… »

Originalni izgled iz 1936: Dačić diže ogradu oko Skupštine!

Pravda pre 4 dana
Predsednik parlamenta rešio da vrati autentičnu gvozdenu konstrukciju koja je nekad okruživala zdanje. Deo nje je završio na Ohridu, deo na Belom dvoru. Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS, naumio je da ispred zgrade parlamenta na… »

Vesti dana »