Srđa Janković

Vakcina protiv korone i plodnost? Doktor Srđa Janković odgovorio da li ima razloga za brigu

Srbija danas pre 6 sati
Pitanje koje muči sve! Vakcinaciju i dalje prate određene dileme najčešće povezane sa njihovim navodnim uticajem na bolesti i reproduktivnu moć. Prva dilema glasi- da li vakcina može da utiče na plodnost? - I kao što sam u razgovoru sa studentima… »

Počela sednica Kriznog štaba – eventualno ublažavanje mera

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Sednica Kriznog štaba na kojoj će se razmatrati trenutna epidemiološka situacija i eventualno ublažavanje mera protiv kovid-19 počela je danas u Palati „Srbija“ nešto posle 8.00. Među onima koji prisustvuju sednici su premijerka… »

Ne kritikujemo ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije

Politika pre 11 dana
Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da niko ne kritikuje ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke. Janković je, posle sastanka sa predstavnicima studenata… »

Imunolog Srđa Janković: Niko ne kritikuje ljude koji imaju strahove i dileme, već ideološke protivnike vakcinacije

Večernje novosti pre 11 dana
IMUNOLOG i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da niko ne kritikuje ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke. Janković je, posle sastanka sa predstavnicima studenata… »

Janković:Ne kritikujemo ljude koji imaju dileme i strahove

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da niko ne kritikuje ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke. Janković je, posle sastanka sa predstavnicima… »

“Ne kritikujemo ljude koji imaju strahove zbog vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke”

Nedeljnik pre 11 dana
Foto: Printscreen Youtube / Nova S Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je da niko ne kritikuje ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke. Janković je, posle sastanka sa… »

Dr Janković poslao poruku antivakserima: Ne kritikujemo ljude koji imaju strahove, već protivnike vakcinacije

Srbija danas pre 11 dana
Sve vakcine protiv korone su dobre, ističe doktor Janković. Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas da niko ne kritikuje ljude koji imaju dileme i strahove po pitanju vakcinacije, već ideološke protivnike imunizacije i nauke… »

Dr Srđa Janković uzdrmao javnost šokantnim fotografijama

B92 pre 17 dana
Doktor Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba, objavio je na svom profilu na Fejsbuku niz fotografija koje precizno ilustruju sve ono što lekari govore već godinu dana. Kampanja koju je dr Janković, koji od početka pandemije nije viđen ili… »

Doktor Srđa Janković više od godinu dana nije skinuo masku, a slike koje je podelio najbolje govore koliko je korona opasna

Noizz pre 16 dana
Doktor Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba, ostaće upamćen kao čovek koji je najupornije i najdisciplinovanije poštovao sve od epidemiološke mere. On više od godinu dana, nikada nije viđen u javnosi bez zaštitne maske na licu, a sada… »

Dramatično upozorenje dr Jankovića: Nećete da nosite masku? Pogledajte onda kako izgleda smrt (foto)

Srbija danas pre 16 dana
Poruke koje šalju fotografije su zastrašujuće. Imunolog i član Kriznog štaba dr Srđa Janković podelio je na svom Fejsbuk profilu objavu prestižnog "Sent Luk medicinskog centra" sa Filipina. Poruke koje šalju te slike su zastrašujuće! Kada ih… »

Vesti dana »