Srđan Nogo

Naprednjaci osudili pretnje Vučiću: Nadležni organi i javnost treba da se suprotstave izlivima mržnje poltrona Dragana…

Kurir 26.11.2020
Član beogradskog odbora SNS Nemanja Manjak kao i direktor beogradskih elektrana Rade Basta osudili su pretnje Srđana Noga, upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, koje su okarakterisali kao monstruozne kao i da nisu bile u… »

Stefanović: Neophodna hitna reakcija tužilaštva

B92 26.11.2020
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici "brutalne". Stefanović je istakao da ovakve pretnje zahtevaju hitnu i oštru reakciju nadležnog… »

Palma: Uhapsiti Noga zbog pretnji predsedniku Srbije i njegovoj porodici!

Kurir 26.11.2020
„Ovaj Srđan Nogo, on preti celoj porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ljudi, ja nisam za to da mi na sedeljkama pričamo o tome, nego da se sprovodi zakon. Istog trenutka mora da bude uhapšen. Zamislite za vreme Tita. Da li je smelo tako… »

Palma: Uhapsiti Noga zbog pretnji predsedniku Srbije i njegovoj porodici!

Večernje novosti 26.11.2020
PREDSEDNIK JS Dragan Marković Palma traži da Srđan Nogo bude uhapšen zbog pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. - Ovaj Srđan Nogo, on preti celoj porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ljudi, ja nisam za to da… »

Karikaturama iz Danasa naprednjaci dokazivali da je Vučić na meti Đilasa

Danas 26.11.2020
Poslanici vladajuće većine čitav dan osuđuju pretnje predsedniku Srbije Poslanici vladajuće koalicije osudili su najnovije pretnje, kako su rekli, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da se u javnosti uveliko stvara atmosfera pripreme za… »

Stefanović: Neophodna hitna reakcija tužilaštva

IndeksOnline 26.11.2020
BEOGRAD – Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici “brutalne” i da zahtevaju hitnu i oštru reakciju nadležnog tužilaštva. Ministar je tako… »

Stefanović o pretnjama Vučiću i njegovoj porodici: Neophodna hitna i oštra reakcija nadležnog tužilaštva!

Kurir 26.11.2020
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici "brutalne" i da zahtevaju hitnu i oštru reakciju nadležnog tužilaštva. Ministar je tako u skupštini… »

Nogo preti vučićevoj deci: Premijerka i funkcioneri vlasti osudili izjavu bivšeg čelnika Dveri i zatražili reakciju…

Večernje novosti 26.11.2020
PREMIJERKA Ana Brnabić, kao i brojni drugi funkcioneri SNS i vladajuće koalicije, osudili su danas pretnje koje je bivši član Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. - Zahtevam i očekujem od nadležnih… »

"Poltron Dragana Đilasa brutalno preti porodici Vučić" Manjak bez dlake na jeziku!

Srbija danas 26.11.2020
On je izjavio danas da osuđuje pretnje Srđana Noga. Član beogradskog odbora SNS-a Nemanja Manjak izjavio je danas da osuđuje pretnje Srđana Noga, upućene Vučiću i njegovoj porodice, te da su one sramne i monstruozne. - Poltron Dragana Đilasa… »

Brnabić: Očekujem reakciju nadležnih institucija na Noga

Dnevnik 26.11.2020
BEOGRAD: Premijerka Srbije Ana Brnbić izjavila je danas da očekuje od nadležnih institucija, od tela nadležnih za nadžor nad medijskim sadržajem, preko tužilaštva i svih drugih institucija - da hitno reaguju u skladu sa zakonom i svojim… »

Vesti dana »