Srđan Todorović

Goč svira "đurđevdan": Srđan Todorović se na ulici pridružio trubačima

Večernje novosti 14.01.2022
Foto Instagram/srdjan.zika.todorovic - Neko na trgu, a neko na ulici! Žika svira goč sa ekipom - napisao je glumac na društvenoj mreži. Ne treba da čudi što se Žika odlično snalazi sa gočom, muzičkim instrumentom sličnim bubnju, budući da je… »

Kakvo ludilo! Žika Todorović zasvirao "Đurđevdan" sa trubačima nasred ulice

Telegraf 14.01.2022
Glumac je oduševio svojim performansom u centru Beograda. Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović oduševio je Beograđane uveseljavajući ih nasred ulice. Žika je pred doček Srpske nove godine zasvirao sa trubačima u centru Beograda, na… »

Žika napravio haos nasred ulice! Udružio se s njima - niko nije mogao da veruje šta radi (video)

Mondo 14.01.2022
Žika Todorović oduševio je ljude na ulici jednim potezom! Žika Todorović oduševio je ljude na ulici jednim potezom! Srđan Žika Todorović je pred doček Pravoslavne nove godine odlučio da zasvira sa trubačima, pa se latio goča. On je počeo… »

(Video) Srđan Žika Todorović napravio haos na ulici: Prolaznici ga oduševljeno gledali usred Beograda

Blic 14.01.2022
Glumac Srđan Žika Todorović oduševio je Beograđane potezom nasred ulice. Žika je, naime, pred doček Srpske nove godine odlučio da zasvira sa trubačima. Čim je počeo da svira izazvao opšte oduševljenje prolaznika koji su se u tom trenutku… »

Žika Todorović napravio „haos“ na ulici: Pridružio se uličnim sviračima VIDEO

Nova 14.01.2022
Glumac Srđan Žika Todorović objavio je na svom Instagram nalogu video na kojem se vidi kako se za srpsku Novu godinu provodio uz trubače. Naime, Žika se pridružio uličnim sviračima te se latio goča. On je počeo ritmično da udara u njega na sred… »

Srđan Žika Todorović napravio haos na ulici: Ljudi gledali u čudu i nisu mogli da veruju svojim očima! Pogledajte šta je…

Kurir 14.01.2022
Srđan Žika Todorović je pred doček Pravoslavne nove godine odlučio da zasvira sa trubačima, pa se latio goča. On je počeo ritmično da udara u njega na sred ulice, pa je izazvao opšte oduševljenje ljudi. View this post on Instagram A post shared… »

Dosad neviđeni EKV: Objavljeni kadrovi sa snimanja albuma "Samo par godina za nas" FOTO

B92 04.01.2022
Zadužbina Milana Mladenovića objavila je dosad nepoznate fotografije iz 1989. godine, koje su nastale na snimanju albuma "Samo par godina za nas". Tada je Milana Mladenovića, Bojana Pečara, Margitu Stefanović i Srđana Žiku Todorovića fotografisao… »

Zašto je izbačena scena iz „Kako je propao rokenrol“ u kojoj se pojavio Toma

Nova 02.01.2022
Mnogo je filmova iz domaće kinematografije koji su ljudima prirasli za srce, a jedan od takvih je svakako i "Kao je propao rokenrol". Svetlost dana ugledao je sada već davne 1989. godine, a rađen je kao omnibus, koja čine tri nezavisna dela - "Do… »

Vratiće se rode: Nikad viđena fotka Žike i Mire Banjac sa seta kultne serije

Nova 27.12.2021
Lik Duleta Pacova u seriji "Vratiće se rode" jedna je od uloga koja je obeležila karijeru Srđana Žike Todorovića. Glumac se na svom Instagram nalogu prisetio vremena snimanja ove serije, koje se odigralo davne 2007. godine. Žika je naime objavio… »

Bora Todorović je mrzeo svoj nadimak: Naš legendarni glumac nije mogao da ga se otrese, ali onda se desilo pravo čudo!

Kurir 22.12.2021
Borivoje Bora Todorović bio je srpski i jugoslovenski pozorišni, radio, televizijski i filmski glumac, brat glumice Mire Stupice i otac glumca Srđana Žike Todorovića. Legendarni glumac Bora Todorović rođen je 5. novembra 1929. a napustio nas je 7… »

Vesti dana »