Srđan Todorović

Pozorište lutaka: Nedeljni repertoar

Naissus info 10.05.2022
Sreda, 11. maj, 19.00, Narodno pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ „Dvanaesto more“ Četvrtak, 12. maj, 18.00, matična scena Pozorišta lutaka Niš „Cveće male Ide“ Nedelja, 15. maj, 11.30, matična scena Pozorišta lutaka Niš… »

Iz Matičarskog zvanja: Venčani

Dnevnik 09.05.2022
Tokom prethodne sedmice u Novom Sadu su venčani: Ilinka Regodić i Marko Pećanac, Ljiljana Zorić i Jovan Dorić, Tijana Petrović i Borislav Milišić, Jelena Bjelanović i Vojko Šarkanović, Jelena Sudar i Aleksandar Mayarević, Jelena Jovančević i… »

Kako je Srđan Todorović dobio nadimak? Glumac konačno otkrio zbog čega ga svi zovu Žika

Večernje novosti 08.05.2022
GLUMAC Srđan Todorović, koga gotovo svi i zovu po nadimku Žika, ispričao je jednom prilikom gostujući u emisiji "Amidži šou" odakle mu taj nadimak. Foto: Printscreen/ Instagram/srdjan.zika.todorovic - Nažalost, nemam nikakvu zanimljivu anegdotu… »

Nadimak srđana todorovića svi znaju, A niko ne zna kako ga je dobio: Žika ispričao kako je nastalo njegovo čuveno drugo…

Kurir 08.05.2022
Popularni glumac Srđan Žika Todorović, koga gotovo svi i zovu po nadimku Žika, ispričao je jednom prilikom gostujući u emisiji "Amidži šou" odakle mu taj nadimak. View this post on Instagram A post shared by Srdjan Žika Todorović… »

Njena ljubav s albanskim mafijašem i danas se pamti: Bila je najbolja mlada glumica, a onda je otišla iz Srbije! Ovako sad…

Kurir 05.05.2022
Ljubitelji domaće kinematografije sigurno znaju ko je Mirjana Joković. Ova glumica, koja se rodila 1967. godine u Beogradu, stekla je slavu tokom osamdsetih i devedesetih godina prošlog veka, igrajući, pre svega, u filmovima “Podzemlje” i… »

Žika Todorović objavio uspomenu sa ocem Borom i dirnuo mnoge FOTO

Nova 04.05.2022
Fotografija je nastala kada je Žika bio dečak. Glumac Srđan Žika Todorović danas je raznežio sve svoje pratioce objavom na Instagramu. Naime, on je podelio fotografiju iz detinjstva na kojoj je na moru sa svojim ocem, legendarnim glumcem Borom… »

Ubili su ga kredit za stan i pozorište: Manda bi slavio 61. rođendan, a ispovest njegovog brata i supruge teraju suze na oči

Kurir 03.05.2022
Na današnji dan, 3. maja 1961. godine, u Beogradu je rođen Milorad Mandić Manda i danas bi proslavljao 61. rođendan. Prvo je upisao Elektrotehnički fakultet, ali je krenuo amaterski da se bavi glumom i otišao na prijemni ispit. U svoju klasu ga je… »

4 Mladića su je volela, a ona zatrudnela sa petim: Bili su nerazdvojni kada je on došao u Beograd i gali Videnović napravio…

Kurir 03.05.2022
Film " Bal na vodi" bio je jedan od najznačajnijih ostvarenja kada se pojavio 2985. godine. Fantastična ekipa glumaca koju je predvodila Gala Videnović u ulozi glavne junakinje Mirjane Živković, bila je sačinjena od glumaca koji su i danas jako… »

Ovo niste primetili u filmu "Crna mačka, beli mačor": Sliku Bore Todorovića je malo ko video - mnogima će izmamiti osmeh…

Blic 28.03.2022
Teško da postoji omiljeni glumački otac - sin tandem od Todorovića. Žika na svojoj instagram stranici često kači slike iz mladosti svog pokojnog oca Bore, tako da možemo uvek da se uverimo koliko njih dvojica liče. Skorašnja fotografija na… »

Detalj koji skoro niko nije uočio dosad: Žika Todorović podelio kadar iz filma Crna mačka, beli mačor! Svi su gledali u…

Kurir 28.03.2022
Emir Kusturica se dosetio da u filmu " Crna mačka, beli mačor" napravi dobar štos, koji je retko ko uočio. Naime, u jednoj od scena Dadan, kog je tumačio Žika, pred slikom mrtvog oca govori da se ovaj okreće u grobu, jer ga sestra ne sluša i neće… »

Vesti dana »