Srđan Todorović

Počela druga faza priprema: Napredak stigao u Moravske Toplice, u Sloveniji

Kurir pre 15 dana
Napredak je od danas, u Moravskim Toplicama, a radiće se do 1. jula na uigravanju tima za prerdstojeću sezonu u Super ligi Srbije. Trener Dušan Đorđević može da računa na 22 igrača pod ugovorom: Nikolu Petrića, Vladimira Savića, Branka… »

Napredak upalio motore: Dušan Đorđević na okupljanje pozvao 32 fudbalera

Kurir pre 29 dana
Danas je Napredak započeo pripreme za novu prvenstvenu sezonu u Super ligi Srbiji pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Dušana Đorđevića. Dobrodošlicu novom šefu struke poželeo je direktor Kluba Vladimir Arsić i predstavio ga igračima, a… »

Žika Todorović pokazao majku - mislili su da mu je supruga! Niko ne može da veruje da ima 81 godinu, komentari pljušte

Mondo 03.06.2022
Žikina majka Snežana je prava dama i lepotica, a da je zagazila u devetu deceniju apsolutno niko ne bi ni pomislio. Žikina majka Snežana je prava dama i lepotica, a da je zagazila u devetu deceniju apsolutno niko ne bi ni pomislio. Proslavljeni glumac… »

Ovo je majka žike todorovića Poznata je balerina, emotivnom objavom joj čestitao rođendan, a niko ne bi rekao da gazi…

Alo 03.06.2022
Ovo je retka prilika u kojoj vidimo Žikinu majku, koja, sudeći po fotografiji, izgleda odlično i u devetoj deceniji. Poznato je da Žika Todorović svoj privatni život čuva daleko od javnosti, glumac na svom Instagramu, koji je otvorio prošle… »

Žika objavio fotografiju sa majkom: Evo kako izgleda poznata balerina, prva ljubav legendarnog Bore Todorovića

Telegraf 03.06.2022
Inače, Snežana Matić je naša poznata balerina i prva ljubav legendarnog Bore Todorovića. Majka našeg proslavljnog glumca Srđana Žike Todorovića, inače poznata balerina, Snežana Matić, javnost je retko imala prilike da vidi. Naime, sada je… »

Narod jači od kiše i oblaka

Vesti online 02.06.2022
Niske temperature prethodnih dana su se u Berlinu poigravale sa prolećem, pa je do poslednjeg trenutaka vladala nedoumica kakvo će vreme biti tokom narodnog slavlja povodom hramovne slave Crkve Vaskrsenja Hristovog. Sve je divno I Nemci vole srpska… »

(Foto) ovo je majka Žike Todorovića: Balerina danas slavi rođendan, a niko ne bi rekao da je u devetoj deceniji

Blic 02.06.2022
Majka našeg proslavljnog glumca Srđana Žike Todorovića, inače poznata balerina, Snežana Matić danas je napunila 81 godinu, a njen sin javno joj je čestitao rođendan. Naime, glumac je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa… »

Sličnost je šokantna: Pogledajte kako izgleda Snežana, majka Žike Todorovića. Prava dama! (FOTO)

Svet & Skandal 02.06.2022
Majka Žike Todorovića je prava dama Poznati glumac Srđan Žika Todorović osim što je dete poznatih roditelja, veliku pažnju je privlačio svojim savršenim ulogama u serijima i filmovima ali i muzičkom umeću dok je svojevremeno kao mladić svirao… »

Nikad viđena fotografija Žike Todorovića s majkom: Snežana je naša poznata umetnica, a izgleda fantastično i u devetoj…

Kurir 02.06.2022
Majka našeg legendarnog glumca Srđana Žike Todorovića, inače poznata balerina Snežana Matić, proslavlja 81. rođendan, a sin joj je i javno čestitao. Naime, glumac je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa svojom majkom koju… »

Nisam otišla zato što ga nisam volela: Mirjana Joković nestala je na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda! (foto)

Kurir 28.05.2022
Krajem osamdesetih i početkom devedesetih Mirjana Joković bila je vodeće ime na „listi želja" ovdašnjih reditelja. Harizmatična i talentovana ostvarila je zapažene uloge u brojnim serijama i filmovima: „Zaboravljeni", „Stršljen", „Mala"… »

Vesti dana »