Srbijagas

Kružević imenovan za direktora Voda Vojvodine

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Ekonomista Srđan Kružević imenovan je za direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine" na period od četiri godine, navodi se u rešenju Vlade Vojvodine objavljenom u "Službenom glasniku". Kružević je imenovan posle… »

Za gas 200 miliona €: Zakon o davanju garancija države za zaduživanje "Srbijagasa" u Skupštini

B92 pre 2 dana
Država će, kao garant, da izmiri obaveze javnog preduzeća "Srbijagas" za zaduživanje u iznosu od 200 miliona evra kod više poslovnih banaka. Ti krediti su bili neophodni kako bi se, u vanrednim okolnostima, obezbedilo sigurno i kontinuirano… »

„Srbijagas” uzima kredit od 200 miliona evra za uvoz gasa

Politika pre 2 dana
„Srbijagas” će uzeti kredit od 200 miliona evra od šest banaka, a za tu pozajmicu država će dati garancije, predviđeno je predlogom zakona koji je u skupštinskoj proceduri. Kredit je namenjen plaćanju obaveza „Srbijagasa” za uvoz gasa, uz… »

Srbijagas uzima kredit od 200 miliona evra za likvidnost i uvoz gasa

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Država će dati garancije za kredit Srbijagasu od 200 miliona evra koji će biti uzet od šest banaka, navodi se u predlogu zakona koji je u skupštinskoj proceduri. Srbijagas će se radi obezbeđivanja tekuće likvidnosti i izmirenja obaveza… »

Srđan Kružević postavljen za direktora "Voda Vojvodine"

Moj Novi Sad pre 2 dana
Ekonomista Srđan Kružević imenovan je za direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine" na period od četiri godine, navodi se u rešenju Vlade Vojvodine objavljenom u "Službenom glasniku". Kružević je imenovan posle sprovedenog javnog… »

Srbijagas uzima kredit od 200 miliona evra za likvidnost i uvoz gasa

Top press pre 2 dana
Država će dati garancije za kredit Srbijagasu od 200 miliona evra koji će biti uzet od šest banaka, navodi se u predlogu zakona koji je u skupštinskoj proceduri. Srbijagas će se radi obezbeđivanja tekuće likvidnosti i izmirenja obaveza za uvoz… »

Kružević imenovan za direktora "Voda Vojvodine"

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Ekonomista Srđan Kružević imenovan je za direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine" na period od četiri godine, navodi se u rešenju Vlade Vojvodine objavljenom u "Službenom glasniku". Kružević je imenovan posle… »

Srbijagas uzima kredit od 200 miliona evra za likvidnost i uvoz gasa

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Država će dati garancije za kredit Srbijagasu od 200 miliona evra koji će biti uzet od šest banaka, navodi se u predlogu zakona koji je u skupštinskoj proceduri. Srbijagas će se radi obezbeđivanja tekuće likvidnosti i izmirenja obaveza za… »

Garancija države Srbijagasu za kredit od 200 miliona evra

Slobodna Evropa pre 2 dana
Država će Srbijagasu dati garancije za izmirenje novih kreditnih obaveza kod šest banaka ukupne vrednosti do 200 miliona evra, predviđeno je predlogom zakona koji je Vlada Srbije usvojila na sednici 17. januara i koji je trenutno u skupštinskoj… »

Država garantuje za pozajmicu Srbijagasa od 200 miliona evra

Biznis.rs pre 2 dana
kredit od šest banaka. kredit od šest banaka Država garantuje za pozajmicu Srbijagasa od 200 miliona evra Banke Novac Srbija Vesti 19.1.2022 11:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 0 Foto: Pixabay.com Srbijagas će uzeti kredit od 200 miliona evra od šest… »

Vesti dana »