Stanija Dobrojević

Ja kuvam, on me slika i snima: Stanija o zajedničkom životu s dečkom i provodu u Americi: Lumpovala sam sa Pariz hilton!

Kurir pre 21 dana
Starleta Stanija Dobrojević bila je gošća današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom govorila je o navodima da je zaprošena. Dobrojevićeva je otkrila i kako izgleda život sa dečkom Markom Markovićem. - Ja sam… »

"Lumpovala sam sa Pariz Hilton, Kim Kardašijan je uobražena" Stanija Dobrojević o dečku, životu i Americi

Blic pre 21 dana
Starleta Stanija Dobrojević govorila je o navodima da je zaprošena. Dobrojevićeva je otkrila i kako izgleda život sa dečkom Markom Markovićem. - Ja sam napravila rođendansku žurku, mene su udali. Nije da se nisu dešavale neke stvari, ali privatni… »

"Pre bih se odrekla diplome, nego grudi" Stanija: "Sve što sam zaradila nema veze s državnim faksom, mogla sam i bez toga"

Blic pre 23 dana
Starleta i nekadašnja učesnica rijalitija Stanija Dobrojević u više navrata se hvalila diplomom državnog Ekonomskog fakulteta, međutim sada je priznala da bi je se lako odrekla. Stanija je sinoć u emisiji "Amidži šou" dobila sledeće pitanje: -… »

Birala između diplome i zadnjice! Stanija bi se pre odrekla državnog fakulteta nego silikona - "Ovako više zarađujem"

Mondo pre 23 dana
Starleta priznala u emisiji da od "diplome nije zaradila ni dinar" Starleta priznala u emisiji da od "diplome nije zaradila ni dinar" Starleta Stanija Dobrojević otkrila je u emisiji Ognjena Amidžića da bi se pre odrekla diplome nego zadnjice. Stanija… »

Amidžić kopirao Stanijine fotke u donjem vešu i svaki komentar je suvišan

Telegraf pre 23 dana
Voditelj je uspeo i goste u studiju i gledaoce smehom da dovede do suza. Voditelj Ognjen Amidžić pokušao je da "skine" poze Stanije Dobrojević sa njenih fotografija i može se reči da je uspeo u tome. Naime, Ognjen nije mogao da zaobiđe vrele fotke… »

Stanija bi se odrekla diplome pre nego top zadnjice i silikona: Starleta priznala da joj državni fakultet nije doneo pare

Kurir pre 23 dana
Stanija Dobrojević otkrila je šta se to novo dešava u njihovom životima. Oni su takođe odgovarali na neka zanimljiva pitanja, a jedno od njih je bilo za Staniju. Naime, često se na internetu šale sa tim što je Stanija završila državni fakultet… »

Ognjene, ti li si? Amidžić kopirao sve slike Stanije Dobrojević i nećete verovati svojim očima šta vidite

Blic pre 23 dana
Voditelj Ognjen Amidžić, rešio je malo da se našali u svojoj emisiji, te je na svoj način iskopirao provokativne fotografije Stanije Dobrojević. Starleta Stanija Dobrojević gotovo celu svoju "karijeru" bazirala je na provokativnim fotkama koje… »

Šok i neverica! Ognjen Amidžić se skinuo pa kopirao fotke Stanije Dobrojević! (foto)

Kurir pre 23 dana
Voditelj Ognjen Amidžić pokušao je da oponaša fotografije Stanije Dobrojević. Voditelj se potrudio da skine stajlinge, poze i okruženje sa Stanijinih fotki. Ognjen nije mogao da zaobiđe vrele fotke koje je Stanija objavljivala na svom Instagram… »

Pustila sam Ivani poruku! Stanija podržala ženu Nenada Aleksića Ša, Miki surov: Što ga je slala u rijaliti kad zna kakav…

Kurir pre 23 dana
Stanija Dobrojević i Miki Đuričić komentarisali su javnu preljubu Nenada Aleksića Ša: - Ta priča trese, možda ne kao prva, ali šablon koji se ponavlja. Pustila sam Ivani poruku, Marko i ja da joj damo podršku. Razumem i njih negde unutra - rekla… »

Stanija pokazala prsten: Otkrila da li se udaje, pa progovorila o Zadruzi i honoraru od 100.000! (foto)

Mondo pre 24 dana
Pričala i o zajedničkom životu sa Markom. Pričala i o zajedničkom životu sa Markom. Stanija Dobrojević nedavno je proslavila svoj 36. rođendan, a kako se tada pisalo dečko Marko Marković iznenadio je tada kada je izvadio prsten i verio. Starleta… »

Vesti dana »