Stanija Dobrojević

Bilo im je Prvi put! Ceca nevinost izgubila sa 18 godina, Čola bio sa čobanicom, a Mile se s 15 u Čikagu opustio s…

Kurir 27.02.2021
Za pojedine poznate ličnosti ne postoji tabu tema. Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Marija Šerifović, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i Mile Kitić često su u medijima odgovarali na najškakljivija pitanja, pa i o… »

Svi im se smeju! Naše poznate dame preterale sa fotošopom! Htele da izgledaju bolje, pa se izblamirale (kurir televizija)

Kurir 27.02.2021
Mnoge od estradnih ličnosti sa naših prostora ni ne kriju da koriste fotošop. I dok neke to umeju da urade sa merom, druge i te kako znaju da preteraju u obradi fotografija. U nedostatku oblina, ili u želji da sakriju višak, pevačice, manekenke i… »

Tužilaštvo odbacilo Stanijinu prijavu zbog pretnji smrću od strane Kristijana

Vesti online 25.02.2021
Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu pretio starleti. Savet Regulatornog tela za elektronske medije… »

Tužilaštvo odbacilo Stanijinu prijavu zbog pretnji smrću od strane Kristijana, a ovo je glavni razlog njihove odluke!

Alo 25.02.2021
Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu pretio starleti. Savet Regulatornog tela za elektronske medije… »

Tužilaštvo u Rumi odbacilo stanijinu prijavu protiv golubovića! Rem obustavio postupak protiv rijalitija zbog pretnji smrću

Kurir 25.02.2021
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije „Pink“ zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika „Zadruge“ u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara… »

Tužilaštvo odbacilo stanijinu prijavu protiv Kristijana, REM obustavio postupak zbog pretnji smrću, a ovo je razlog

Blic 25.02.2021
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije "Pink" zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika "Zadruge" u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara Srbije… »

UNS: REM obustavio postupak protiv TV Pink

Radio sto plus 25.02.2021
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je obustavi postupak protiv televizije Pink, pokrenut zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika rijaliti programa "Zadruga" u programu uživo septembra prošle godine, saopštilo je danas… »

REM odbustavio postupak zbog "Zadruge": Tužilaštvo u Rumi odbacilo prijavu Stanije Dobrojević protiv Kristijana Golubovića…

Večernje novosti 25.02.2021
SAVET Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije „Pink“ zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika „Zadruge“ u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara… »

Guza, tange i silikoni - Stanija zapalila mreže: Vrelim kadrovima iz spa centra raspametila pratioce! (foto)

Mondo 25.02.2021
Starleta uživala, uživali i pratioci. Starleta uživala, uživali i pratioci. Stanija Dobrojević nedavno je postala glavna tema na društvenim mrežama kada je objavila fotku sa Zlatibora, ne primetivši da joj je u kadar slučajno upao bivši… »

REM obustavio postupak protiv Pinka za pretnje ubistvom u "Zadruzi"

Radio 021 25.02.2021
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je obustavi postupak protiv televizije Pink, pokrenut zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika rijaliti programa "Zadruga" u programu uživo septembra prošle godine, saopštilo je Udruženje… »

Vesti dana »