Stanija Dobrojević

Malo ko se seća Stanije Dobrojević i njenog učešća u čuvenom rijalitiju, a šokiraćete se kako je starleta izgledala pre…

Alo 04.03.2021
Starleta se dosta promenila od početka svoje karijere. postala je poznata javnosti po učešću rijalitiju "" i "", muzičkim spotovima i provokativnim fotografijama u muškim časopisima, a oprobala se i u muzičkim vodama. izgledom mnogi su… »

Staniju Dobrojević sam video bez šminke. Uplašio sam se!

Svet plus 02.03.2021
Bivši zadrugar Petrući izneo je svoje mišljenje. Staniju Dobrojević sam video bez šminke. Uplašio sam se! Nije on zao, samo ga ubiše kompleksi, lav u horoskopu, egoista, mora da bude najjači i najbolji, mišljenje je bivšeg cimera Petrućija o… »

Tara krenula makazama na kristijana, on uzeo nož! Stravične scene u Zadruzi - "Kunem se u dete, ubiću je" (foto, video)

Mondo 02.03.2021
Nakon što je Tara istukla Draganu, u priču se umešao i Kristijan Golubović - ona pobesnela, pa uzela makaze, on otišao po nož! Nakon što je Tara istukla Draganu, u priču se umešao i Kristijan Golubović - ona pobesnela, pa uzela makaze, on… »

Poznati i njihov Prvi put: Ceca to obavila iz čiste radoznalosti, Čola sa čobanicom, a Mile s 15 godina platio!

Mondo 27.02.2021
Evo i sa koliko godina su to uradili. Evo i sa koliko godina su to uradili. Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Marija Šerifović, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i Mile Kitić često su u medijima odgovarali na… »

Evo kada su poznate ličnosti izgubile nevinost, folker unajmio prostitutku, a Stanija odgovorom sve šokirala!

Alo 27.02.2021
Odgovore koji su dali začudili su javnost, ove detalje do sada nismo znali. Za pojedine poznate ličnosti ne postoji tabu tema. Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Marija Šerifović, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i Mile… »

Bilo im je Prvi put! Ceca nevinost izgubila sa 18 godina, Čola bio sa čobanicom, a Mile se s 15 u Čikagu opustio s…

Kurir 27.02.2021
Za pojedine poznate ličnosti ne postoji tabu tema. Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Marija Šerifović, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i Mile Kitić često su u medijima odgovarali na najškakljivija pitanja, pa i o… »

Svi im se smeju! Naše poznate dame preterale sa fotošopom! Htele da izgledaju bolje, pa se izblamirale (kurir televizija)

Kurir 27.02.2021
Mnoge od estradnih ličnosti sa naših prostora ni ne kriju da koriste fotošop. I dok neke to umeju da urade sa merom, druge i te kako znaju da preteraju u obradi fotografija. U nedostatku oblina, ili u želji da sakriju višak, pevačice, manekenke i… »

Tužilaštvo odbacilo Stanijinu prijavu zbog pretnji smrću od strane Kristijana

Vesti online 25.02.2021
Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu pretio starleti. Savet Regulatornog tela za elektronske medije… »

Tužilaštvo odbacilo Stanijinu prijavu zbog pretnji smrću od strane Kristijana, a ovo je glavni razlog njihove odluke!

Alo 25.02.2021
Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu pretio starleti. Savet Regulatornog tela za elektronske medije… »

Tužilaštvo u Rumi odbacilo stanijinu prijavu protiv golubovića! Rem obustavio postupak protiv rijalitija zbog pretnji smrću

Kurir 25.02.2021
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije „Pink“ zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika „Zadruge“ u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara… »

Vesti dana »