Stanija Dobrojević

Jedni na ovoj fotografiji vide bradavice Stanije Dobrojević, a drugi našeg poznatog političara! (foto/video)

Alo 10.02.2021
Stanija sa svojim dečkom Markom uživa na Zlatiboru i redovno svoje pratioce obraduje provokativnim fotografijama. jednom fotografijom uspela je da izazove lavinu komentara na društvenim mrežama, ali ne zbog nje same na slici i bujnog poprsja koje je… »

Koga vi vidite na ovoj fotografiji? Jedni vide Staniju, a drugi srpskog političara - Tviter gori (foto)

Blic 10.02.2021
Starleta Stanija Dobrojević jednom fotografijom uspela je da izazove lavinu na društvenim mrežama, ali ne zbog nje same na slici i bujnog poprsja koje je bilo u prvom planu, kao i svakog prethodnog puta, već zbog bivšeg srpskog političara koji joj… »

Stanija gola sedi na otvorenom prozoru: Grudi pokrila kosom, a onaj ko ju je slikao ima šta i da vidi! (foto)

Mondo 09.02.2021
Ne brine da li će se prehladiti... Ne brine da li će se prehladiti... Nakon što je pozirala na snegu polugolih grudi, Stanija Dobrojević je otišla korak dalje, pa se skroz skinula. Tačnije, skinula je gornji deo sa sebe i pozirala skroz golih grudi… »

Stanija bez brushaltera pozirala na snegu! Starleta pokazala atribute i zapalila društvene mreže! (foto)

Kurir 09.02.2021
Svaki potez starlete Stanije Dobrojević na društvenim mrežama uvek izazove veliku pažnju javnosti. Ovog puta Stanija je svoje pratioce obradovala novim fotografijama sa zimovanja. Naime, starleta je ispozirala u neobičnom stajlingu na planini… »

Gori Instagram! Stanijine gole grudi u snegu na Zlatiboru napravile opšti haos! (foto)

Pravda 08.02.2021
Trend ove zime među javnim ličostima je definitivno skidanje na snegu. Nakon brojnih javnih ličnosti, skinula se i Stanija Dobrojević, koja i dalje uživa sa dečkom Markom Markovićem na Zlatiboru. Pozirala je u snegu u "rolci" koja joj pokriva pola… »

Golih silikona pozirala na snegu: Stanijine grudi izazvale haos na mrežama - "Nemoj da nazebu te predobre..." (foto)

Mondo 08.02.2021
Pozirala u "rolki" za koju su u komentarima napisali da se "slučajno skupila tokom pranja". Pozirala u "rolki" za koju su u komentarima napisali da se "slučajno skupila tokom pranja". Izgleda da je ove zime među javnim ličostima zastupljen novi… »

"Idi obuci se, ženska glavo" Stanija tračicama jedva pokrila intimne delove: Provocira minijaturnim vešom

Blic 07.02.2021
Starleta Stanija Dobrojević često na svom Instagram profilu pratioce "animira" fotografijama na kojima je golišava. Stanija trenutno boravi na Zlatiboru gde uživa u zimskim čarolijama, a iako su njeni poslednji postovi poprilično neuobičajeni za… »

Seksi i na snegu: Stanija Dobrojević se odmara na zlatiboru

Večernje novosti 07.02.2021
STARLETA Stanija Dobrojević već dugi niz godina objavljuje provokativne fotografije na "Instagramu", međutim, nedavno je iznenadila svoje pratioce malo drugačijim slikama. Bivša i, kako se najavljuje, buduća učesnica "Zadruge" postavila je nekoliko… »

Zadnjica u prvom planu: Društvene mreže gore zbog Stanijinih slika sa Zlatibora! Društvo joj pravi dečko

Blic 04.02.2021
Nekadašnja učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a tako je bilo i danas kada je na svom Instagram nalogu objavila fotografije sa zimovanja. Naime, Dobrojevićeva je… »

Nakon što je razdrmala gondolu svojom pozadinom, starleta pokazala u kakvom sek*i izdanju Marku sprema palačinke (foto/video)

Alo 04.02.2021
Marković ne skriva osmeh s lica. Nekadašnja učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a tako je bilo i danas kada je na svom Instagram nalogu objavila fotografije sa… »

Vesti dana »