Povezane vesti
"Zovem policiju!" Majka Asmina Durdžića van sebe nakon haosa sa Majom: "Dobila sam slike krvave ruke"
Telegraf 04.08.2026
Mevlida Durdžić uključila se sinoć uživo u "Narod pita" i govorila o incidentu između svog sina Asmina i Maje Marinković, koji se dogodio ranije tog dana. U emisiji "Narod pita" gostovala je Stanija Dobrojević, dok se Asmin, iako je bio najavljen, nije… »
Asmin krvari nakon haosa sa Majom! U stanu se desila jeziva svađa, razlupan automobil ispred zgrade
Telegraf 04.08.2026
Asmin Durdžić večeras je trebalo da bude gost emisije "Narod pita" zajedno sa Stanijom Dobrojević, ali se u programu nije pojavio. Nakon toga usledila je prava drama, a prema navodima domaćih medija, Asmin je nakon svađe sa Majom Marinković zadobio… »
Pomirili se Maja i Asmin nakon što mu je uništila auto: "Uzeo sam telefon i probio ga šrafcigerom"
Telegraf 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić potukli su se juče i napravili haos, nakon čega mu je ona razbila staklo na automobilu i povredila ga. Oni su se, posle burne noći, sada pomirili i otkrili šta se dešavalo i zbog čega je izbio skandala u stanu u kojem… »
"Moja mama više voli Staniju od mene..." Šok ispovest Asmina nakon skandala s Majom, krivi Mevlidu za sve: Pravi mi svađu s…
Kurir 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić progovorili su za medije nakon žestoke svađe koja je kulminirala razbijenom šoferšajbnom i polomljenim telefonom. Asmin i Maja su izneli svoju stranu priče o burnom verbalnom sukobu koji je prethodno uzburkao javnost. -… »
Asmin vozi razlupan auto posle haosa sa majom: Milena Kačavenda podelila snimak Durdžića iz Beograda: "Odoh na more, a vama…
Blic 04.08.2026
Svađa je počela zbog bankarske aplikacije i sumnje u komunikaciju Asmina sa drugom ženom, što je izazvalo Majinu ljubomoru. Nakon burne svađe između Maje i Asmina, razbijeni su vetrobran i telefon, a oboje su objasnili svoju verziju događaja. Rijaliti… »
U jeku skandala sa Majom, isplivao Asminov paparaco snimak! Evo gde je Durdžić uhvaćen, Kačavenda sve razotkrila: "Čujem…
Kurir 04.08.2026
Jučerašnji dan obeležila je neviđena drama Maje Marinković i Asmina Durdžića, koja je rezultirala razbijenom šoferšajbnom na njegovom automobilu, slomljenim telefonom, ali i narušenim odnosom sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem,zbog… »
DA SAM NA TAKIJEVOM MESTU BILA BI ZABRINUTA! Aneli se oglasila: MAJO KRALJICE!
Svet & Skandal 04.08.2026
Nakon velikog incidenta u kom su stradali automobil i telefon Asmina Durdžića, a o kom javnost ne prestaje da bruji, oglasila se njegova bivša nevenčana supruga Aneli Ahmić. Sukob između Asmina i Maje Marinković izazvao je brojne reakcije, a Ahmićeva je… »
Asmin pokazao povređenu ruku. Došao sa Majom u autu sa polomljenom šoferkom, pa progovorili o skandalu i roditeljima: "Mama je…
Blic 04.08.2026
Sukob je izbio zbog Asminove komunikacije sa ženom iz prošlosti, Gabi, o kojoj je lagao Maju, što je izazvalo ljubomorne scene. Njegov odnos s roditeljima je narušen jer oni održavaju kontakt sa Stanijom Dobrojević, što dodatno komplikuje njegovu vezu sa… »
MOGU DA ZAVRŠIM U ZATVORU! Asmin se oglasio posle sukoba sa Majom: NIJE MI DOBRO!
Nakon dramatičnih dešavanja i incidenta u kom su stradali automobil i mobilni telefon, prvi put se oglasio Asmin Durdžić kako bi objasnio šta se tačno dogodilo u sukobu sa Majom Marinković. Javnost i njegovi roditelji ostali su zatečeni slikama… »
"Mogu samo da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje": Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon incidenta sa Majom
Mondo 04.08.2026
Asmin Durdžić se prvi put oglasio nakon skandala sa Majom Marinković. Fotografije razbijenog automobila i uništenog telefona potresle su javnost, ali i njegove roditelje, pa se zbog nastale drame nije ni pojavio u emisiji "Narod pita". Durdžić je sada za… »
Maja Marinković se pomirila sa Asminom? Progovorile komšije, u jeku skandala renovira stan
Telegraf 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić sinoć su se žestoko sukobili, a sada su, po svemu sudeći, zakopali ratne sekire i nastavili po starom. Naime, njih dvoje i dalje su zajedno u njenom stanu na Voždovcu koji starleta planira da potpuno preuredi i renovira od… »
(Foto, video) U jeku sukoba sa Asminom, Maja Marinković renovira stan: Komšije progovorile o sinoćnjem incidentu: "Honorar će…
Blic 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić su imali sukob, ali trenutno su zajedno u njenom stanu na Voždovcu. Maja se bavi renoviranjem stana koji je Asmin prethodno demolirao tokom svađe. Maja Marinković i Asmin Durdžić sinoć su imali sukob, a kako sada stvari… »
Maja udarila na Asminovu majku! Objavila njenu sliku i brutalno je prozvala: "Hajde Stanija, pita se ohladila"
Telegraf 04.08.2026
Rat između Maje Marinković i roditelja njenog partnera Asmina Durdžića ne jenjava, a nakon burnih dešavanja i njihovih javnih oglašavanja, sukob je dobio novi nastavak. Maja je, iako je ranije govorila da neće negativno komentarisati Asminovu porodicu… »
Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon HAOSA sa Majom Marinković! Priznao da psihički nije dobro, pa uputio hitan apel…
Nakon haosa koji je nastao u njegovom odnosu sa Majom Marinković, Asmin Durdžić se po prvi put oglasio u javnosti. Vidno uznemiren, Durdžić je priznao da prolazi kroz izuzetno težak period, da mu je psihičko stanje narušeno, te je poslao dramatičnu… »
"Pozdrav za Maju, kraljicu" Aneli Ahmić progovorila o haosu Asmina i Marinkovićeve: Sad mi je žao...
Kurir 04.08.2026
Jučerašnja drama Maje Marinković i Asmina Durdžića rezultirala je razbijenom šoferšajbnom na njegovom automobilu, slomljenim telefonom, njegovim izostankom iz emisije "Elita - Narod pita", gde je trebalo da se suoči sa bivšom verenicom Stanijom… »
"Ćerkicu nije video 3 godine": Aneli se javno obratila Asminu, udarila na Mevlidu, a Maji poručila samo jedno
Telegraf 04.08.2026
Aneli Ahmić uplela se u dramu između Asmina Durdžića, Maje Marinković i njegove porodice, i žestoko ga potkačila. Naime, drugoplasirana učesnica "Elite 9" oglasila se na Instagramu i otkrila kako Durdžić zbog problema sa devojkom nema kada da vidi… »
"Žao mi je što ne vidi problem u svom sinu" Aneli se javno obratila Mevlidi, pa poslala poruku: "Majo, kraljice"
Blic 04.08.2026
Drama između Asmina Durdžića i Maje Marinković uključila je i njihove porodice te izazvala javnu pažnju. Aneli Ahmić, Asminova bivša partnerka i majka njihove ćerke, oglasila se ironičnim komentarima na Asminovo ponašanje i njegovo odsustvo iz života… »
"Ja sam joj rak rana, nisam znala da je toliko zlo" Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku o Maji Marinković: "Iskrivi se od…
Blic 04.08.2026
Stanija je optužila Maju da je nagovarala njenog bivšeg partnera Asmina da je vređa i da je stajala iza uvreda na njen račun. Istakla je da su one bile površne drugarice i da nije očekivala toliko zla od Maje. Stanija Dobrojević gostovala je sinoć u… »
Oglasila se Maja Marinković nakon HAOSA jer je uništila auto Asminu Durdžiću, van sebe zbog njegove majke Mevlide:
Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu vezu započeli pred kamerama, nastavili su sa žestokim sukobima i nakon završetka „Zadruge 9 Elite“. Nakon što su javnost preplavile informacije da je Maja Marinković u naletu… »
"Neću da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina nakon haosa sa Majom: "Nisam dobro"
Telegraf 04.08.2026
Nakon drame sa Majom Marinković, koja je izazvala veliku pažnju javnosti, Asmin Durdžić prvi put se oglasio i izneo svoju verziju događaja o njihovom sukobu. Vidno potresen, Asmin je priznao da prolazi kroz težak period i da se psihički ne oseća dobro… »
"Neću da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon haosa sa Majom Marinković: Priznao da…
Blic 04.08.2026
Asmin Durdžić se po prvi put oglasio u javnosti nakon haosa u odnosu sa Majom Marinković. Drama je eskalirala kada je Maja na Instagramu objavila broj telefona njegove bankarke. Nakon haosa koji je nastao u njegovom odnosu sa Majom Marinković, Asmin… »
"Mogu da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina nakon incidenta sa Majom: Nisam psihički dobro...
Kurir 04.08.2026
Asmin Durdžić prvi put se oglasio nakon haosa sa Majom Marinković. Fotografije polomljenog automobila i telefona potresla je javnost, ali i njegove roditelje. Zbog svega se nije ni pojavio u emisiji "Narod pita". Durdžić je sada za medije ispričao svoju… »
"Matora raspandrkača sve laže": Oglasila se Maja nakon haosa sa Asminom, van sebe zbog njegove majke Mevlide
Mondo 04.08.2026
Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu vezu započeli pred kamerama, nastavili su sa žestokim sukobima i nakon završetka "Zadruge 9 Elite". Nakon što su javnost preplavile informacije da je Maja u naletu ljubomore… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su me" Mustafa Durdžić otkrio šta se dešavalo tokom emisije i gde je njegov sin Asmin…
Blic 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić su imali sukob tokom kojeg su razbijeni šoferšajbna automobila i telefon. Asmin se nije pojavio u emisiji 'Narod-pita', a detalji incidenta su uznemirili njegovog oca Mustafu koji je pokušavao da stupi u kontakt sa sinom… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su me" Mustafa Durdžić otkrio šta se dešavalo tokom emisije i gde je njegov sin Asmin…
Kurir 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić su došli u sukob, nakon čega je njemu razbijena šoferšajbna, ali i telefon. Ovim povodom se oglasio Asminovog oca, Mustafu Durdžića koji je ispričao šta se tačno dogodilo. - Ja i Asmin smo se juče dopisivali, zamolio sam… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su nas" Asminov otac izneo nove detalje haosa: "Bili smo u panici..."
Telegraf 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić našli su se u centru skandala nakon žestoke svađe u Beogradu, posle koje je na automobilu koji je Asmin koristio razbijena šoferšajbna, ali i telefon. Povodom celog slučaja oglasio se njegov otac Mustafa Durdžić. - Ja i… »
(Foto) Šok potez Maje Marinković: Objavila sliku Mevlide Durdžić, evo šta joj je stavila na glavu: "Hajde Stanija, pita se…
Blic 04.08.2026
Javno je ponizila Mevlidu objavom fotografije sa montiranom kuvarskom kapom i nizom uvredljivih komentara. Mevlida je u televizijskoj emisiji izrazila zabrinutost za sina i najavila pozivanje policije, što je izazvalo dodatne Majine uvrede. Maja… »
"Tražila sam oproštaj od Asminovih roditelja": Mevlida dobila Stanijin broj, a evo kako je protekao razgovor
Telegraf 04.08.2026
Pobednica "Elite 9" Stanija Dobrojević gostovala je sama u emisiji "Narod pita" jer se njen bivši partner Asmin Durdžić nije pojavio na snimanju, iako je to bilo planirano. Starleta je pred kamerama ogolila dušu i otkrila šokantne detalje telefonskog… »
Osman Karić posvetio pesmu Mevlidi Durdžić nakon drame Asmina i Maje: "Karma kao bumerang mi se vraća..."
Telegraf 04.08.2026
Nakon burnog sukoba Asmina Durdžića i Maje Marinković, kao i uključenja njegovih roditelja Mustafe i Mevlide Durdžić u emisiju "Narod pita", oglasio se i Osman Karić. Rijaliti komentator i otac Stefana Karića, koji trenutno boravi u Dubrovniku sa Aneli… »
"Da se Asmin javio na moje poruke sve bi bilo drugačije" Maja polomila telefon Durdžiću, oglasio se Mustafa i javno sve…
Kurir 04.08.2026
Asmin Durdžić se prethodne noći nije pojavio u emisiji "Narod pita", a mnogi sumnjaju da iza svega stoji njegova devojka Maja Marinković. Nekoliko sati pred emisiju ljubavni par je imao žestoku svađu, te je došlo do fizičkog kontakta. Asmin je završio sa… »
Osman Karić napisao pesmu za Mevlidu Durdžić. Nakon haosa Asmina i Maje, iznenadio potezom: "Karma kao bumerang mi se vraća…
Blic 04.08.2026
Osman Karić se oglasio na Instagramu povodom sukoba Asmina i Maje, i napisao pesmicu u kojoj podržava Aneli i kritikuje Maju. U pesmici je kritikovao i odnos Asminove majke prema Staniji, kao i ranija dešavanja u rijalitiju. Osman Karić, otac rijaliti… »
Maja polomila Asminu telefon! Mustafa objavio fotografiju posle skandala: "Da se javio na moje poruke..."
Telegraf 04.08.2026
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita", a njegovi roditelji Mevlida i Mustafa Durdžić se uključili uživo i govorili o sukobu sa Majom Marinković, oglasio se ponovo njegov otac. Mustafa je na svom profilu na društvenim mrežama… »
(Foto) Maja polomila telefon Asminu. Isplivale slike nakon skandala, Mustafa van sebe: "Da se samo javio na moje poruke"
Blic 04.08.2026
Asmin se nije pojavio u emisiji 'Narod pita', što je izazvalo brojne reakcije i spekulacije. Mustafa Durdžić, Asminov otac, oglasio se na društvenim mrežama i izrazio razočaranje njegovim izostankom. Nakon što se sinoć Asmin nije pojavio u emisiji "Narod… »
"Asmin je sam slomio šoferku" Prvo oglašavanje Maje Marinković o incidentu koji je šokirao javnost: Iznervirao se...
Kurir 04.08.2026
Asmin Durdžić se prethodne noći nije pojavio u emisiji "Narod pita", a mnogi sumnjaju da iza svega stoji njegova devojka Maja Marinković. Nekoliko sati pred emisiju ljubavni par je imao žestoku svađu, te je došlo do fizičkog kontakta. Asmin je završio sa… »
"Tražila sam oproštaj od Asminovih roditelja" Stanija otkrila šta se desilo nakon izlaska iz Elite 9: "Danima je pokušavala da…
Blic 04.08.2026
Na žurki povodom završetka 'Elite 9', Stanija i porodica bivšeg partnera imale su dirljiv susret i svi su plakali. Asminov otac Mustafa je naglasio da je ljubavna priča završena, ali je pohvalio Stanijin karakter i njenu pobedu. Pobednica "Zadruge 9… »
"Mevlida je rekla da me voli" Stanija otkrila detalje emotivnog razgovora sa Asminovom majkom: Neka mi oproste...
Kurir 04.08.2026
Stanija Dobrojević je bez dlake na jeziku komentarisala dešavanja bivših učesnika nakon rijalitija, ali i svoje odnose sa porodicom Durdžić. Iako je njen bivši partner trebalo da gostuje sa njom u "Narod pita", sama je bila u emisiji jer se on nije… »
Mustafa rasplakao Staniju u emisiji pa otkrio detalje Asminove drame s Majom: "Možda je u bolnici, ne javlja se"
Mondo 04.08.2026
Tokom emisije "Narod pita" došlo je do neočekivanog obrta kada se uživo uključio Asminov otac Mustafa Durdžić, koji je govorio o sukobu njegovog sina i Maje Marinković. Mustafa se javio vidno uznemiren i izneo tvrdnje o incidentu koji se, prema njegovim… »
Oglasila se Maja nakon skandala sa Asminom: Evo šta se zapravo desilo sa automobilom, oplela po njegovoj majci
Telegraf 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić vezu su započelu u rijalitiju, a haos koji su redovno pravili u Beloj kući, nastavili su da prave i napolju. Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je starleta u naletu ljubomore razlupala Asminov iznajmljeni… »
Oglasila se Maja Marinković nakon haosa sa Asminom: Automobil mu uništen, ona van sebe zbog njegove majke Mevlide: "Matora…
Blic 04.08.2026
Roditelji Asmina izrazili su zabrinutost za sina, navodeći i slike njegovih povređenih ruku. Maja je poručila da nije ona razbila šoferšajbnu, već da je Asmin sam to uradio iz besa. Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu… »
Maja razlupala Asminu auto, izgrebala ga svog, pa se navrzla na svekrvu: Melvida isprozivala snajku uživo u emisiji, potpuno…
Kurir 04.08.2026
Asmin Durdžić nije se pojavio u emisiji Narod pita jer je imao veliki okršaj sa Majom Marinković, koja mu je demolirala automobil. Voditeljka emisije - Ona se uplašila da neće biti žrtva, Imala sam nervni slom jer mi nije dala da pričam. Prebacila sam… »
Rusvaj! Maja demolirala Asminu auto, razbila šofeku... Durdžiću krvava ruka, isečen, a vratio se kod Marinkovićke u stan -…
Kurir 04.08.2026
Maja Marinković i Asmin Durdžić imali su jezivu svađu juče tokom koje je bivša zadrugarka partneru razlupala automobil. Iako mu je Maja polomila šoferšajbnu na automobilu i izgrebala ga, Asmin se ponovo vratio kod nje u stan, gde je na terasi pušio… »
Stanija se rasplakala zbog reči bivšeg svekra: Asminov otac se uključio u emisiju i otkrio detalje drame sa Majom: "Nisam…
Kurir 04.08.2026
Stanija Dobrojević pojavila sena snimanju emisije "Narod pita", ali bez Asmina Durdžića, koji se nije pojavio u studiju zbog žestoke svađe sa Majom Marinković iz koje je izvukao deblji kraj. Ipak, tokom emisije došlo je do neočekivanog obrta kada se… »
"Zovem policiju" Majka Asmina Durdžića očajna nakon haosa sa Majom, dobila slike povređenog sina
Blic 04.08.2026
Mustafa je optužio Anelu i njenu porodicu da koriste malu Noru za medijsku pažnju i finansijsku dobit. Mevlida je šokirala gledaoce izjavom da je Asmin nakon svađe imao krvavu ruku i da im je automobil potpuno uništen. Majka Asmina Durdžića, Mevlida… »
Mustafa rasplakao Staniju! Asminov otac se uključio u emisiju i otkrio detalje drame sa Majom: "Nisam dobro.."
Telegraf 04.08.2026
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević pojavila se sinoć na snimanju emisije "Narod pita", ali bez Asmina Durdžića, koji se nije pojavio u studiju. Ipak, tokom emisije došlo je do neočekivanog obrta kada se uživo uključio Asminov otac Mustafa Durdžić, koji… »
(Foto) Asmin Durdžić nakon haosa opet kod Maje: Demolirala mu automobil i izgrebala ga, a on se vratio u njen stan - komšije…
Blic 04.08.2026
Majin otac je bio šokiran događajem i dao je izjavu za medije. Svađa je izbila zbog ljubomore, prema izjavama komšija. Maja Marinković i Asmin Durdžić imali su jezivu svađu juče tokom koje je bivša zadrugarka partneru razlupala automobil. Ekipa "Blica"… »
Stanija u suzama zbog Mustafe Uključio se u program uživo, otkrio detalje drame Maje i Asmina: "Preživeću i ovu noć"
Blic 04.08.2026
Tokom uključenja Stanija Dobrojević je bila veoma potresena, a Mustafa joj je uputio reči podrške i žaljenja zbog svega što je prošla. Mustafa je branio svog sina, naglasivši da Asmin nije nasilnik i kritikovao Majin uticaj i kontrolu nad njim. Uživo u… »
Maja demolirala Asminov auto i izgrebala ga, haos ispred stana: Komšije progovorile nakon žestokog okršaja
Mondo 04.08.2026
Svađa je izbila zbog ljubomore, prema izjavama komšija, a sve je eskaliralo tako što je Maja polomila šoferšajbnu na Asminovom automobilu i izgrebala ga. Međutim, kako prenose mediji, Asmin se ponovo vratio kod nje u stan pa je nakon žestokog okršaja… »
Asminu isečena ruka nakon haosa sa Majom: Razlupala mu auto ispred stana, sad se oglasio i Taki
Mondo 04.08.2026
Asmin Durdžić sinoć je trebalo da gostuje u "Narod pita" sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, a nakon haosa sa Majom Marinković on je zadobio povredu ruke. Naime, Maja je demolirala Asminu automobil koji sada stoji sa razlupanom šoferšajbnom ispred… »
Asmin se vratio kod Maje nakon jezive svađe! Uhvaćen na terasi njenog stana posle haosa
Telegraf 04.08.2026
Nakon burne svađe Maje Marinković i Asmina Durdžića, tokom koje je, prema pisanju medija, oštećen njegov automobil, usledio je neočekivan obrt. Kako prenose domaći mediji, Asmin je posle nekoliko sati ponovo viđen u stanu u kojem Maja boravi u Beogradu… »
Oglasio se Taki nakon svađe Maje i Asmina! Šokiran da mu je razlupala automobil, evo šta je rekao
Telegraf 04.08.2026
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita" na Pinku, pojavili su se navodi o drami u stanu u kojem on i Maja Marinković žive nakon završetka "Elite 9". Prema pisanju domaćih medija, ispred zgrade je zatečen razlupan automobil… »
Taki se oglasio nakon što je Maja razlupala asminu automobil: Šokiran onim što čuje: Sve što ima da kaže stalo u dve rečenice…
Blic 04.08.2026
Majin otac, Radomir Marinković Taki, rekao je da je neupućen. Nakon svađe zbog ljubomore i pronađenih poruka u telefonu, Maja je u besu polupala Asminov auto. Asmin Durdžić nije došao u emisiju "Narod pita" na Pinku, pa je ekipa "Blica" otišla ispred… »
Razbijena šoferka, staklo po podu: Maja Marinković razlupala Asminu automobil, ekskluzivni snimci ispred zgrade rijaliti para
Blic 04.08.2026
Komšije su navodno rekle da je svađa izbila zbog ljubomore jer je Maja pronašla poruke druge devojke u Asminovom telefonu. Asmin je najavio da više neće učestvovati u emisijama i zahvalio se svojoj podršci Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u… »
Asminu isečena ruka nakon haosa sa Majom u stanu, došlo do jezive svađe: On zadobio povredu, a auto demoliran
Blic 04.08.2026
Asmin zbog incidenta i povrede nije učestvovao u emisiji 'Narod pita'. Do sukoba je došlo jer je Maja pronašla poruke druge devojke u Asminovom telefonu. Asmin Durdžić večeras je trebalo da gostuje u "Narod pita" sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, a… »
Haos ispred stana Maje i Asmina! Posle žestoke svađe mu razlupala auto, komšije otkrile šta se dogodilo
Telegraf 04.08.2026
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita", ispred stana u kojem on i Maja Marinković žive nakon završetka "Elite 9", zatečen je demoliran automobil. Prema navodima, nakon žestoke svađe koju su imali, Maja Marinković je u naletu besa… »
Vesti dana »
Merc: Doba bezuslovnog prijateljstva između SAD i Evrope završeno je, bar za sada
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
U Parizu sutra sastanak Makrona sa liderima stranaka o posledicama konflikta u svetu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tači i trojica bivših pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
Danas pre 6 satijoš 1 povezana