Povezane vesti
"Zovem policiju!" Majka Asmina Durdžića van sebe nakon haosa sa Majom: "Dobila sam slike krvave ruke"
Telegraf pre 23 dana
Mevlida Durdžić uključila se sinoć uživo u "Narod pita" i govorila o incidentu između svog sina Asmina i Maje Marinković, koji se dogodio ranije tog dana. U emisiji "Narod pita" gostovala je Stanija Dobrojević, dok se Asmin, iako je bio najavljen, nije… »
Asmin krvari nakon haosa sa Majom! U stanu se desila jeziva svađa, razlupan automobil ispred zgrade
Telegraf pre 23 dana
Asmin Durdžić večeras je trebalo da bude gost emisije "Narod pita" zajedno sa Stanijom Dobrojević, ali se u programu nije pojavio. Nakon toga usledila je prava drama, a prema navodima domaćih medija, Asmin je nakon svađe sa Majom Marinković zadobio… »
Pomirili se Maja i Asmin nakon što mu je uništila auto: "Uzeo sam telefon i probio ga šrafcigerom"
Telegraf pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić potukli su se juče i napravili haos, nakon čega mu je ona razbila staklo na automobilu i povredila ga. Oni su se, posle burne noći, sada pomirili i otkrili šta se dešavalo i zbog čega je izbio skandala u stanu u kojem… »
"Moja mama više voli Staniju od mene..." Šok ispovest Asmina nakon skandala s Majom, krivi Mevlidu za sve: Pravi mi svađu s…
Kurir pre 22 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić progovorili su za medije nakon žestoke svađe koja je kulminirala razbijenom šoferšajbnom i polomljenim telefonom. Asmin i Maja su izneli svoju stranu priče o burnom verbalnom sukobu koji je prethodno uzburkao javnost. -… »
Asmin vozi razlupan auto posle haosa sa majom: Milena Kačavenda podelila snimak Durdžića iz Beograda: "Odoh na more, a vama…
Blic pre 22 dana
Svađa je počela zbog bankarske aplikacije i sumnje u komunikaciju Asmina sa drugom ženom, što je izazvalo Majinu ljubomoru. Nakon burne svađe između Maje i Asmina, razbijeni su vetrobran i telefon, a oboje su objasnili svoju verziju događaja. Rijaliti… »
U jeku skandala sa Majom, isplivao Asminov paparaco snimak! Evo gde je Durdžić uhvaćen, Kačavenda sve razotkrila: "Čujem…
Kurir pre 22 dana
Jučerašnji dan obeležila je neviđena drama Maje Marinković i Asmina Durdžića, koja je rezultirala razbijenom šoferšajbnom na njegovom automobilu, slomljenim telefonom, ali i narušenim odnosom sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem,zbog… »
DA SAM NA TAKIJEVOM MESTU BILA BI ZABRINUTA! Aneli se oglasila: MAJO KRALJICE!
Svet & Skandal pre 22 dana
Nakon velikog incidenta u kom su stradali automobil i telefon Asmina Durdžića, a o kom javnost ne prestaje da bruji, oglasila se njegova bivša nevenčana supruga Aneli Ahmić. Sukob između Asmina i Maje Marinković izazvao je brojne reakcije, a Ahmićeva je… »
Asmin pokazao povređenu ruku. Došao sa Majom u autu sa polomljenom šoferkom, pa progovorili o skandalu i roditeljima: "Mama je…
Blic pre 22 dana
Sukob je izbio zbog Asminove komunikacije sa ženom iz prošlosti, Gabi, o kojoj je lagao Maju, što je izazvalo ljubomorne scene. Njegov odnos s roditeljima je narušen jer oni održavaju kontakt sa Stanijom Dobrojević, što dodatno komplikuje njegovu vezu sa… »
MOGU DA ZAVRŠIM U ZATVORU! Asmin se oglasio posle sukoba sa Majom: NIJE MI DOBRO!
Nakon dramatičnih dešavanja i incidenta u kom su stradali automobil i mobilni telefon, prvi put se oglasio Asmin Durdžić kako bi objasnio šta se tačno dogodilo u sukobu sa Majom Marinković. Javnost i njegovi roditelji ostali su zatečeni slikama… »
"Mogu samo da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje": Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon incidenta sa Majom
Mondo pre 22 dana
Asmin Durdžić se prvi put oglasio nakon skandala sa Majom Marinković. Fotografije razbijenog automobila i uništenog telefona potresle su javnost, ali i njegove roditelje, pa se zbog nastale drame nije ni pojavio u emisiji "Narod pita". Durdžić je sada za… »
Maja Marinković se pomirila sa Asminom? Progovorile komšije, u jeku skandala renovira stan
Telegraf pre 22 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić sinoć su se žestoko sukobili, a sada su, po svemu sudeći, zakopali ratne sekire i nastavili po starom. Naime, njih dvoje i dalje su zajedno u njenom stanu na Voždovcu koji starleta planira da potpuno preuredi i renovira od… »
(Foto, video) U jeku sukoba sa Asminom, Maja Marinković renovira stan: Komšije progovorile o sinoćnjem incidentu: "Honorar će…
Blic pre 22 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić su imali sukob, ali trenutno su zajedno u njenom stanu na Voždovcu. Maja se bavi renoviranjem stana koji je Asmin prethodno demolirao tokom svađe. Maja Marinković i Asmin Durdžić sinoć su imali sukob, a kako sada stvari… »
Maja udarila na Asminovu majku! Objavila njenu sliku i brutalno je prozvala: "Hajde Stanija, pita se ohladila"
Telegraf pre 22 dana
Rat između Maje Marinković i roditelja njenog partnera Asmina Durdžića ne jenjava, a nakon burnih dešavanja i njihovih javnih oglašavanja, sukob je dobio novi nastavak. Maja je, iako je ranije govorila da neće negativno komentarisati Asminovu porodicu… »
Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon HAOSA sa Majom Marinković! Priznao da psihički nije dobro, pa uputio hitan apel…
Nakon haosa koji je nastao u njegovom odnosu sa Majom Marinković, Asmin Durdžić se po prvi put oglasio u javnosti. Vidno uznemiren, Durdžić je priznao da prolazi kroz izuzetno težak period, da mu je psihičko stanje narušeno, te je poslao dramatičnu… »
"Pozdrav za Maju, kraljicu" Aneli Ahmić progovorila o haosu Asmina i Marinkovićeve: Sad mi je žao...
Kurir pre 22 dana
Jučerašnja drama Maje Marinković i Asmina Durdžića rezultirala je razbijenom šoferšajbnom na njegovom automobilu, slomljenim telefonom, njegovim izostankom iz emisije "Elita - Narod pita", gde je trebalo da se suoči sa bivšom verenicom Stanijom… »
"Ćerkicu nije video 3 godine": Aneli se javno obratila Asminu, udarila na Mevlidu, a Maji poručila samo jedno
Telegraf pre 22 dana
Aneli Ahmić uplela se u dramu između Asmina Durdžića, Maje Marinković i njegove porodice, i žestoko ga potkačila. Naime, drugoplasirana učesnica "Elite 9" oglasila se na Instagramu i otkrila kako Durdžić zbog problema sa devojkom nema kada da vidi… »
"Žao mi je što ne vidi problem u svom sinu" Aneli se javno obratila Mevlidi, pa poslala poruku: "Majo, kraljice"
Blic pre 22 dana
Drama između Asmina Durdžića i Maje Marinković uključila je i njihove porodice te izazvala javnu pažnju. Aneli Ahmić, Asminova bivša partnerka i majka njihove ćerke, oglasila se ironičnim komentarima na Asminovo ponašanje i njegovo odsustvo iz života… »
Oglasila se Maja Marinković nakon HAOSA jer je uništila auto Asminu Durdžiću, van sebe zbog njegove majke Mevlide:
Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu vezu započeli pred kamerama, nastavili su sa žestokim sukobima i nakon završetka „Zadruge 9 Elite“. Nakon što su javnost preplavile informacije da je Maja Marinković u naletu… »
"Ja sam joj rak rana, nisam znala da je toliko zlo" Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku o Maji Marinković: "Iskrivi se od…
Blic pre 22 dana
Stanija je optužila Maju da je nagovarala njenog bivšeg partnera Asmina da je vređa i da je stajala iza uvreda na njen račun. Istakla je da su one bile površne drugarice i da nije očekivala toliko zla od Maje. Stanija Dobrojević gostovala je sinoć u… »
"Neću da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina nakon haosa sa Majom: "Nisam dobro"
Telegraf pre 22 dana
Nakon drame sa Majom Marinković, koja je izazvala veliku pažnju javnosti, Asmin Durdžić prvi put se oglasio i izneo svoju verziju događaja o njihovom sukobu. Vidno potresen, Asmin je priznao da prolazi kroz težak period i da se psihički ne oseća dobro… »
"Neću da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon haosa sa Majom Marinković: Priznao da…
Blic pre 23 dana
Asmin Durdžić se po prvi put oglasio u javnosti nakon haosa u odnosu sa Majom Marinković. Drama je eskalirala kada je Maja na Instagramu objavila broj telefona njegove bankarke. Nakon haosa koji je nastao u njegovom odnosu sa Majom Marinković, Asmin… »
"Mogu da zaglavim u zatvoru ili ispod zemlje" Prvo oglašavanje Asmina nakon incidenta sa Majom: Nisam psihički dobro...
Kurir pre 22 dana
Asmin Durdžić prvi put se oglasio nakon haosa sa Majom Marinković. Fotografije polomljenog automobila i telefona potresla je javnost, ali i njegove roditelje. Zbog svega se nije ni pojavio u emisiji "Narod pita". Durdžić je sada za medije ispričao svoju… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su me" Mustafa Durdžić otkrio šta se dešavalo tokom emisije i gde je njegov sin Asmin…
Blic pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić su imali sukob tokom kojeg su razbijeni šoferšajbna automobila i telefon. Asmin se nije pojavio u emisiji 'Narod-pita', a detalji incidenta su uznemirili njegovog oca Mustafu koji je pokušavao da stupi u kontakt sa sinom… »
"Matora raspandrkača sve laže": Oglasila se Maja nakon haosa sa Asminom, van sebe zbog njegove majke Mevlide
Mondo pre 23 dana
Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu vezu započeli pred kamerama, nastavili su sa žestokim sukobima i nakon završetka "Zadruge 9 Elite". Nakon što su javnost preplavile informacije da je Maja u naletu ljubomore… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su nas" Asminov otac izneo nove detalje haosa: "Bili smo u panici..."
Telegraf pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić našli su se u centru skandala nakon žestoke svađe u Beogradu, posle koje je na automobilu koji je Asmin koristio razbijena šoferšajbna, ali i telefon. Povodom celog slučaja oglasio se njegov otac Mustafa Durdžić. - Ja i… »
"Maja mi je poslala poruku, vređali su me" Mustafa Durdžić otkrio šta se dešavalo tokom emisije i gde je njegov sin Asmin…
Kurir pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić su došli u sukob, nakon čega je njemu razbijena šoferšajbna, ali i telefon. Ovim povodom se oglasio Asminovog oca, Mustafu Durdžića koji je ispričao šta se tačno dogodilo. - Ja i Asmin smo se juče dopisivali, zamolio sam… »
(Foto) Šok potez Maje Marinković: Objavila sliku Mevlide Durdžić, evo šta joj je stavila na glavu: "Hajde Stanija, pita se…
Blic pre 23 dana
Javno je ponizila Mevlidu objavom fotografije sa montiranom kuvarskom kapom i nizom uvredljivih komentara. Mevlida je u televizijskoj emisiji izrazila zabrinutost za sina i najavila pozivanje policije, što je izazvalo dodatne Majine uvrede. Maja… »
Osman Karić posvetio pesmu Mevlidi Durdžić nakon drame Asmina i Maje: "Karma kao bumerang mi se vraća..."
Telegraf pre 23 dana
Nakon burnog sukoba Asmina Durdžića i Maje Marinković, kao i uključenja njegovih roditelja Mustafe i Mevlide Durdžić u emisiju "Narod pita", oglasio se i Osman Karić. Rijaliti komentator i otac Stefana Karića, koji trenutno boravi u Dubrovniku sa Aneli… »
"Tražila sam oproštaj od Asminovih roditelja": Mevlida dobila Stanijin broj, a evo kako je protekao razgovor
Telegraf pre 23 dana
Pobednica "Elite 9" Stanija Dobrojević gostovala je sama u emisiji "Narod pita" jer se njen bivši partner Asmin Durdžić nije pojavio na snimanju, iako je to bilo planirano. Starleta je pred kamerama ogolila dušu i otkrila šokantne detalje telefonskog… »
"Da se Asmin javio na moje poruke sve bi bilo drugačije" Maja polomila telefon Durdžiću, oglasio se Mustafa i javno sve…
Kurir pre 23 dana
Asmin Durdžić se prethodne noći nije pojavio u emisiji "Narod pita", a mnogi sumnjaju da iza svega stoji njegova devojka Maja Marinković. Nekoliko sati pred emisiju ljubavni par je imao žestoku svađu, te je došlo do fizičkog kontakta. Asmin je završio sa… »
Osman Karić napisao pesmu za Mevlidu Durdžić. Nakon haosa Asmina i Maje, iznenadio potezom: "Karma kao bumerang mi se vraća…
Blic pre 23 dana
Osman Karić se oglasio na Instagramu povodom sukoba Asmina i Maje, i napisao pesmicu u kojoj podržava Aneli i kritikuje Maju. U pesmici je kritikovao i odnos Asminove majke prema Staniji, kao i ranija dešavanja u rijalitiju. Osman Karić, otac rijaliti… »
Maja polomila Asminu telefon! Mustafa objavio fotografiju posle skandala: "Da se javio na moje poruke..."
Telegraf pre 23 dana
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita", a njegovi roditelji Mevlida i Mustafa Durdžić se uključili uživo i govorili o sukobu sa Majom Marinković, oglasio se ponovo njegov otac. Mustafa je na svom profilu na društvenim mrežama… »
(Foto) Maja polomila telefon Asminu. Isplivale slike nakon skandala, Mustafa van sebe: "Da se samo javio na moje poruke"
Blic pre 23 dana
Asmin se nije pojavio u emisiji 'Narod pita', što je izazvalo brojne reakcije i spekulacije. Mustafa Durdžić, Asminov otac, oglasio se na društvenim mrežama i izrazio razočaranje njegovim izostankom. Nakon što se sinoć Asmin nije pojavio u emisiji "Narod… »
"Asmin je sam slomio šoferku" Prvo oglašavanje Maje Marinković o incidentu koji je šokirao javnost: Iznervirao se...
Kurir pre 23 dana
Asmin Durdžić se prethodne noći nije pojavio u emisiji "Narod pita", a mnogi sumnjaju da iza svega stoji njegova devojka Maja Marinković. Nekoliko sati pred emisiju ljubavni par je imao žestoku svađu, te je došlo do fizičkog kontakta. Asmin je završio sa… »
Oglasila se Maja nakon skandala sa Asminom: Evo šta se zapravo desilo sa automobilom, oplela po njegovoj majci
Telegraf pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić vezu su započelu u rijalitiju, a haos koji su redovno pravili u Beloj kući, nastavili su da prave i napolju. Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je starleta u naletu ljubomore razlupala Asminov iznajmljeni… »
"Tražila sam oproštaj od Asminovih roditelja" Stanija otkrila šta se desilo nakon izlaska iz Elite 9: "Danima je pokušavala da…
Blic pre 23 dana
Na žurki povodom završetka 'Elite 9', Stanija i porodica bivšeg partnera imale su dirljiv susret i svi su plakali. Asminov otac Mustafa je naglasio da je ljubavna priča završena, ali je pohvalio Stanijin karakter i njenu pobedu. Pobednica "Zadruge 9… »
Oglasila se Maja Marinković nakon haosa sa Asminom: Automobil mu uništen, ona van sebe zbog njegove majke Mevlide: "Matora…
Blic pre 23 dana
Roditelji Asmina izrazili su zabrinutost za sina, navodeći i slike njegovih povređenih ruku. Maja je poručila da nije ona razbila šoferšajbnu, već da je Asmin sam to uradio iz besa. Rijaliti par Maja Marinković i Asmin Durdžić, koji su svoju turbulentnu… »
"Mevlida je rekla da me voli" Stanija otkrila detalje emotivnog razgovora sa Asminovom majkom: Neka mi oproste...
Kurir pre 23 dana
Stanija Dobrojević je bez dlake na jeziku komentarisala dešavanja bivših učesnika nakon rijalitija, ali i svoje odnose sa porodicom Durdžić. Iako je njen bivši partner trebalo da gostuje sa njom u "Narod pita", sama je bila u emisiji jer se on nije… »
Mustafa rasplakao Staniju u emisiji pa otkrio detalje Asminove drame s Majom: "Možda je u bolnici, ne javlja se"
Mondo pre 23 dana
Tokom emisije "Narod pita" došlo je do neočekivanog obrta kada se uživo uključio Asminov otac Mustafa Durdžić, koji je govorio o sukobu njegovog sina i Maje Marinković. Mustafa se javio vidno uznemiren i izneo tvrdnje o incidentu koji se, prema njegovim… »
Maja razlupala Asminu auto, izgrebala ga svog, pa se navrzla na svekrvu: Melvida isprozivala snajku uživo u emisiji, potpuno…
Kurir pre 23 dana
Asmin Durdžić nije se pojavio u emisiji Narod pita jer je imao veliki okršaj sa Majom Marinković, koja mu je demolirala automobil. Voditeljka emisije - Ona se uplašila da neće biti žrtva, Imala sam nervni slom jer mi nije dala da pričam. Prebacila sam… »
Rusvaj! Maja demolirala Asminu auto, razbila šofeku... Durdžiću krvava ruka, isečen, a vratio se kod Marinkovićke u stan -…
Kurir pre 23 dana
Maja Marinković i Asmin Durdžić imali su jezivu svađu juče tokom koje je bivša zadrugarka partneru razlupala automobil. Iako mu je Maja polomila šoferšajbnu na automobilu i izgrebala ga, Asmin se ponovo vratio kod nje u stan, gde je na terasi pušio… »
Stanija se rasplakala zbog reči bivšeg svekra: Asminov otac se uključio u emisiju i otkrio detalje drame sa Majom: "Nisam…
Kurir pre 23 dana
Stanija Dobrojević pojavila sena snimanju emisije "Narod pita", ali bez Asmina Durdžića, koji se nije pojavio u studiju zbog žestoke svađe sa Majom Marinković iz koje je izvukao deblji kraj. Ipak, tokom emisije došlo je do neočekivanog obrta kada se… »
Mustafa rasplakao Staniju! Asminov otac se uključio u emisiju i otkrio detalje drame sa Majom: "Nisam dobro.."
Telegraf pre 23 dana
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević pojavila se sinoć na snimanju emisije "Narod pita", ali bez Asmina Durdžića, koji se nije pojavio u studiju. Ipak, tokom emisije došlo je do neočekivanog obrta kada se uživo uključio Asminov otac Mustafa Durdžić, koji… »
"Zovem policiju" Majka Asmina Durdžića očajna nakon haosa sa Majom, dobila slike povređenog sina
Blic pre 23 dana
Mustafa je optužio Anelu i njenu porodicu da koriste malu Noru za medijsku pažnju i finansijsku dobit. Mevlida je šokirala gledaoce izjavom da je Asmin nakon svađe imao krvavu ruku i da im je automobil potpuno uništen. Majka Asmina Durdžića, Mevlida… »
(Foto) Asmin Durdžić nakon haosa opet kod Maje: Demolirala mu automobil i izgrebala ga, a on se vratio u njen stan - komšije…
Blic pre 23 dana
Majin otac je bio šokiran događajem i dao je izjavu za medije. Svađa je izbila zbog ljubomore, prema izjavama komšija. Maja Marinković i Asmin Durdžić imali su jezivu svađu juče tokom koje je bivša zadrugarka partneru razlupala automobil. Ekipa "Blica"… »
Maja demolirala Asminov auto i izgrebala ga, haos ispred stana: Komšije progovorile nakon žestokog okršaja
Mondo pre 23 dana
Svađa je izbila zbog ljubomore, prema izjavama komšija, a sve je eskaliralo tako što je Maja polomila šoferšajbnu na Asminovom automobilu i izgrebala ga. Međutim, kako prenose mediji, Asmin se ponovo vratio kod nje u stan pa je nakon žestokog okršaja… »
Stanija u suzama zbog Mustafe Uključio se u program uživo, otkrio detalje drame Maje i Asmina: "Preživeću i ovu noć"
Blic pre 23 dana
Tokom uključenja Stanija Dobrojević je bila veoma potresena, a Mustafa joj je uputio reči podrške i žaljenja zbog svega što je prošla. Mustafa je branio svog sina, naglasivši da Asmin nije nasilnik i kritikovao Majin uticaj i kontrolu nad njim. Uživo u… »
Asminu isečena ruka nakon haosa sa Majom: Razlupala mu auto ispred stana, sad se oglasio i Taki
Mondo pre 23 dana
Asmin Durdžić sinoć je trebalo da gostuje u "Narod pita" sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, a nakon haosa sa Majom Marinković on je zadobio povredu ruke. Naime, Maja je demolirala Asminu automobil koji sada stoji sa razlupanom šoferšajbnom ispred… »
Asmin se vratio kod Maje nakon jezive svađe! Uhvaćen na terasi njenog stana posle haosa
Telegraf pre 23 dana
Nakon burne svađe Maje Marinković i Asmina Durdžića, tokom koje je, prema pisanju medija, oštećen njegov automobil, usledio je neočekivan obrt. Kako prenose domaći mediji, Asmin je posle nekoliko sati ponovo viđen u stanu u kojem Maja boravi u Beogradu… »
Oglasio se Taki nakon svađe Maje i Asmina! Šokiran da mu je razlupala automobil, evo šta je rekao
Telegraf pre 23 dana
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita" na Pinku, pojavili su se navodi o drami u stanu u kojem on i Maja Marinković žive nakon završetka "Elite 9". Prema pisanju domaćih medija, ispred zgrade je zatečen razlupan automobil… »
Taki se oglasio nakon što je Maja razlupala asminu automobil: Šokiran onim što čuje: Sve što ima da kaže stalo u dve rečenice…
Blic pre 23 dana
Majin otac, Radomir Marinković Taki, rekao je da je neupućen. Nakon svađe zbog ljubomore i pronađenih poruka u telefonu, Maja je u besu polupala Asminov auto. Asmin Durdžić nije došao u emisiju "Narod pita" na Pinku, pa je ekipa "Blica" otišla ispred… »
Razbijena šoferka, staklo po podu: Maja Marinković razlupala Asminu automobil, ekskluzivni snimci ispred zgrade rijaliti para
Blic pre 23 dana
Komšije su navodno rekle da je svađa izbila zbog ljubomore jer je Maja pronašla poruke druge devojke u Asminovom telefonu. Asmin je najavio da više neće učestvovati u emisijama i zahvalio se svojoj podršci Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u… »
Asminu isečena ruka nakon haosa sa Majom u stanu, došlo do jezive svađe: On zadobio povredu, a auto demoliran
Blic pre 23 dana
Asmin zbog incidenta i povrede nije učestvovao u emisiji 'Narod pita'. Do sukoba je došlo jer je Maja pronašla poruke druge devojke u Asminovom telefonu. Asmin Durdžić večeras je trebalo da gostuje u "Narod pita" sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, a… »
Haos ispred stana Maje i Asmina! Posle žestoke svađe mu razlupala auto, komšije otkrile šta se dogodilo
Telegraf pre 23 dana
Nakon što se Asmin Durdžić nije pojavio u emisiji "Narod pita", ispred stana u kojem on i Maja Marinković žive nakon završetka "Elite 9", zatečen je demoliran automobil. Prema navodima, nakon žestoke svađe koju su imali, Maja Marinković je u naletu besa… »
Vesti dana »
Državljanin Srbije među nestalima u bujičnoj poplavi u Nepalu
Ist media pre 18 minutajoš 61 povezana
Čaušić: U Srbiji aktivno 12 požara, prvi put bez žarišta u Deliblatskoj peščari
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih
Da li se nazire kraj visokim temperaturama? Meteorolog Sovilj za Euronews Srbija o vremenskim prilikama
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Posle poslaničkih pitanja, nastavljena rasprava o amandmanima na predlog rebalansa budžeta
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe potvrdio susret sa šefom CIA: To je uobičajena praksa
Sputnik pre 2 satajoš 20 povezanih