Svetislav Pešić

Pešić iz bolnice u dvoranu - odmah na posao! Kari doneo sreću Muti Nikoliću i gledao mlade srpske košarkaše

Mondo pre 2 sata
Svetislav Pešić u Novom Sadu gledao utakmicu Vojvodine i Mladosti iz Zemuna. Svetislav Pešić u Novom Sadu gledao utakmicu Vojvodine i Mladosti iz Zemuna. Oporavio se Svetislav Pešić od problema sa upalom grla, izašao je iz bolnice i vratio se na… »

Admiralbet KLS - Pešić odmah na poslu, videli smo "monstruozni" indeks!

Sportske.net pre 2 sata
Selektor našeg nacionalnog tima Svetislav Pešić danas je gledao utakmicu u Novom Sadu između Vojvodine i Mladosti iz Zemuna, a pobednik je na kraju bio domaći tim koji je slavio sa 88:72. U redovima Vojvodine najefikasniji je bio Petar Rakićević sa… »

Pešić i Tarlać u Novom Sadu gledaju Beslaća i Belića

Sportski žurnal pre 3 sata
Selektor i direktor reprezentacije posle utakmice u Novom Sadu razgovarali sa Miroslavom Nikolićem. Svetislav Pešić i Dragan Tarlać prisustvuju utakmici u Novom Sadu. Među igračima koji su bili pod posebnom lupom su Dušan Beslać i Matija Belić… »

Foto ubod: Svetislav Pešić već u akciji, tri dana po izlasku iz bolnice

Nova pre 10 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, ponovo je u velikoj misiji koja je daleko šira od seniorskog tima. Pokazao je na početku mandata Pešić da želi da napravi brojne promene u srpskoj košarci i posveti se radu sa širokim… »

Čović ne spušta gard: Kari Pešić je autoritet za sve njih u Savezu, čak i za predsednika KSS! (video)

Kurir pre 1 dan
Predsednik KK Crvena zvezda pružio podršku novom selektoru. Nebojša Čović pružio je podršku novom selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Svetislavu Pešiću sa kojim je uspešno sarađivao dok je pre dve decenije vodio Savez. Valja napomenuti… »

Čović prozvao Danilovića, ko je ''upadao'' selektoru u svlačionicu?!

Sportske.net pre 1 dan
Gostovanje Nebojše Čovića u podkastu '' Sport Light'' Igora Miklje izazvalo je veliku pažnju, s obzirom da je predsednik Crvene zvezde otkrio nekoliko veoma zanimljivih detalja koji su uzburkali košarkašku javnost. Između ostalog, otkrio je da je… »

Čović za SK: Nurkić ne bi mogao da igra u Zvezdi

Sport klub pre 2 dana
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost nove epizode emisije Sportlight. On je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu, burnom letu kada je reč o pojačanjima, kao i o tome kolika je uloga politike u sportu. Prvi čovek… »

Selektor Pešić izašao iz bolnice i vratio se na posao

Politika pre 3 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izašao je iz bolnice, dobro se oseća i vratio se na posao, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije. Kako se navodi na sajtu Saveza, selektor je napustio Klinički centar Srbije, oseća… »

Svetislav Pešić izašao iz bolnice

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić napustio je Klinički centar Srbije, oseća se dobro i odmah se vratio redovnim reprezentativnim obavezama, saopštio je KSS. "U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao… »

Selektor Pešić izašao iz bolnice i vratio se na posao

Novi magazin pre 3 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izašao je iz bolnice, dobro se oseća i vratio se na posao, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije. Kako se navodi na sajtu Saveza, selektor je napustio Klinički centar Srbije, oseća… »

Vesti dana »