Tetovo

Kovačevski najavio proizvodnju električnih vozila u Severnoj Makedoniji

Biznis.rs pre 19 sati
multimilionska nemačka investicija. U Severnoj Makedoniji će se proizvoditi električna vozila „e-GO“, najavio je premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski. On je na Facebooku napisao da je odobrena vladina podrška za realizaciju te… »

Električna vozila e-Go će se praviti u Severnoj Makedoniji

Auto blog pre 20 sati
Električna vozila "e-Go" proizvodiće se u Severnoj Makedoniji, najavio je premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski. Kovačevski je na Fejsbuku napisao da je odobrena vladina podrška za realizaciju te multimilionske nemačke investicije, koja… »

Električna vozila „e-Go“ proizvodiće se u Severnoj Makedoniji

N1 Info pre 22 sata
Električna vozila "e-GO" proizvodiće se u Severnoj Makedoniji, najavio je premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski. Kovačevski je na Fejsbuku napisao da je odobrena vladina podrška za realizaciju te multimilionske nemačke investicije, koja… »

Podignuta optužnica protiv 3 osobe zbog požara u kovid bolnici u Tetovu: Život izgubilo 14 pacijenata

Telegraf pre 16 dana
Optužnica je sudu podneta gotovo 10 meseci posle početka istrage, koju je vodilo tetovsko tužilaštvo, uz pomoć skopskih tužilaca. Bivši direktor Kliničke bolnice u Tetovu Florin Besimi, bivši tehnički direktor i dežurni lekar optuženi su za… »

Troje ljudi iz bivše uprave bolnice u Tetovu optužano za požar u kojem je poginulo 14 osoba

Danas pre 16 dana
Bivši direktor Kliničke bolnice u Tetovu Florin Besimi, bivši tehnički direktor i dežurni lekar optuženi su za požar u modularnom kovid centru, u kojem je poginulo 14 osoba, objavili su danas lokalni mediji. U optužnoci koji je tetovsko… »

Optužnica za požar u kovid centru u Tetovu, u kojem je poginulo 14 osoba

Novi magazin pre 16 dana
Bivši direktor Kliničke bolnice u Tetovu Florin Besimi, bivši tehnički direktor i dežurni lekar optuženi su za požar u modularnom kovid centru, u kojem je poginulo 14 osoba, objavili su danas lokalni mediji. U optužnoci koji je tetovsko… »

Podignuta optužnica protiv tri osobe zbog požara u kovid bolnici u Tetovu

N1 Info pre 16 dana
Bivši direktor Kliničke bolnice u Tetovu Florin Besimi, bivši tehnički direktor i dežurni lekar optuženi su za požar u modularnom kovid centru, u kojem je poginulo 14 osoba, objavili su lokalni mediji. U optužnoci koji je tetovsko tužilaštvo… »

Optužnica za požar u kovid centru u Tetovu u kojem je poginulo 14 osoba

Radio 021 pre 16 dana
Bivši direktor Kliničke bolnice u Tetovu Florin Besimi, bivši tehnički direktor i dežurni lekar optuženi su za požar u modularnom kovid centru, u kojem je poginulo 14 osoba. U optužnoci koji je tetovsko tužilaštvo podiglo za taj požar, koji se… »

Požari u Severnoj Makedoniji; lokalizovano osam, gore još dva

B92 pre 18 dana
Posle lokalizovanja osam požara, u Severnoj Makedoniji danas su aktivna još dva, javili su tamošnji mediji. Kako navode, aktivni su požari između strumičkih sela Trebičino i Vasilevo, kao i u Tetovu gde gori deponija. Centar za upravljanje krizom… »

Gori u Severnoj Makedoniji: Osam požara lokalizovana, još dva aktivna na nepristupačnom terenu

Blic pre 18 dana
Posle lokalizovanja osam požara, u Severnoj Makedoniji danas su aktivna još dva, između strumičkih sela Trebičino i Vasilevo, kao i u Tetovu gde gori deponija, javili su tamošnji mediji. Centar za upravljanje krizom (CUK) saopštio je da je požar… »

Vesti dana »