Torlak

Knjigovodstvena agencija „Extra Bilans Plus“

Naissus info pre 1 dan
Knjigovodstvenu agenciju „Extra Bilans Plus“ čini stručni tim posvećen pružanju kvalitetnih usluga u oblasti knjigovodstva i finansijskog vođenja vašeg poslovanja. Jedna od prednosti saradnje sa našom agencijom je brzina i efikasnost. Logoped… »

Promenjeno radno vreme na „Torlaku“ za testiranje na kovid

Danas pre 9 dana
Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ saopštio je da je promenjeno radno vreme prijemne ambulante gde građani mogu da se testiraju na SARS-CoV-2. Od ponedeljka 5. juna prijem pacijenata za potrebe COVID-19 testiranja obavljaće se svim… »

Bebe u Srbiji i dalje dobijaju bugarske BSŽ vakcine

Radio 021 pre 10 dana
Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i Institut Torlak su ugovorili nabavku 94.720 doza BSŽ vakcina koje su proizvedene u Bugarskoj. Ovaj ugovor predviđa da se te vakcine koriste u prva tri kvartala 2023. godine. Batut i Torlak… »

Bebe i dalje dobijaju bugarske BCG vakcine

Nova ekonomija pre 11 dana
Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ i Institut Torlak su ugovorili nabavku 94.720 doza BCG vakcina koje su proizvedene u Bugarskoj. Ovaj ugovor predviđa da se te vakcine koriste u prva tri kvartala 2023. godine. Batut i… »

Počeli pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4

Politika pre 12 dana
Pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4 u selu Rakovica su počeli i tu će biti smeštene životinje koje se koriste za potrebe Instituta „Torlak”. Radove je obišla i premijerka Srbije Ana Brnabić koja je istakla da je ovo… »

Počeli pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4; Vučević: Od strateškog značaja za dalji razvoj Srbije

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Počeli su pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4 u selo Rakovica, gde će biti smeštene životinje koje se koriste za potrebe Instituta "Torlak", a radove je danas obišla premijerka Ana Brnabić i istakla da je ovo… »

Počeli pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4 – Vučević: Od strateškog značaja za dalji razvoj…

Kurir pre 12 dana
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovali su danas početku pripremnih radova na izgradnji objekta u okviru projekta BIO4 na lokaciji Rakovica selo. Obilasku su prisustvovali… »

Počeli pripremni radovi na izgradnji objekta u okviru kampusa BIO 4 Vučević: Od strateškog značaja za dalji razvoj Srbije…

Alo pre 12 dana
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovali su danas početku pripremnih radova na izgradnji objekta u okviru projekta BIO4 na lokaciji Rakovica selo. Obilasku su prisustvovali… »

Promocija knjige „Dire i beleđe“ u Zaječaru i Knjaževcu

Glas Zaječara pre 12 dana
Zavičajno društvo Timočana-Torlaka sa sedištem u Minićevu osnovano je, posle višemesečnih priprema, 1. novembra 1997. godine u Minićevu, tako da je 1. novembra 2022. godine napunilo tačno 25 godina, to jest četvrt veka, postojanja i… »

"Lekari treba da procene da li je potrebna kovid: Ambulanta!" Profesor Tiodorović za "Blic": "Korone sve manje, sada imamo…

Blic 20.04.2023
"Kovid ambulante u ovom trenutku nisu od značaja kao što je to ranije bio slučaj, ali ostaje na lekarima da procene da li na određenom području, u nekom mestu i nekom gradu treba zadržati kovid ambulantu. Gledano u celini, one nisu neophodne u ovom… »

Vesti dana »