Torlak

Trostruki ubica nem na apele oca: Zavadlav osuđen na 40 godina, evo kako je reagovao na presudu (video)

Kurir pre 1 dan
Filip Zavadlav osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog trostrukog ubistva prošle godine u Splitu. Zavadlav je, osim za trostruko ubistvo, osuđen i za nezakonito posedovanje oružja i opšte opasnu radnju, a tužilaštvo je zahtevalo maksimalnu… »

"Ubica iz Splita" osuđen na 40 godina

B92 pre 1 dan
Filip Zavadlav je osuđen na 40 godina zatvora za trostruko ubistvo u Splitu. Državno tužilaštvo tražilo je da ga zbog trostrukog ubistva osude na 50 godina zatvora. Filip Zavadlav je 11. januara iz automatske puške u centru Splita sa 36 metaka ubio… »

Za trostruko ubistvo u Splitu osuđen na 40 godina zatvora

Radio 021 pre 1 dan
Splitski sud je prvostepeno na 40 godina zatvora osudio 26-godišnjeg Filipa Zavadlava zbog prošlogodišnjeg trostrukog ubistva u centru Splita. Sudsko veće Županijskog suda osudilo je Zavadlava zbog likvidacije trojice muškaraca u januaru prošle… »

Zbog trostrukog ubistva u Splitu osuđen na 40 godina zatvora

N1 Info pre 1 dan
Splitski sud je prvostepeno na 40 godina zatvora osudio 26-godišnjeg Filipa Zavadlava zbog prošlogodišnjeg trostrukog ubistva u centru Splita. Sudsko veće Županijskog suda osudilo je Zavadlava zbog likvidacije trojice muškaraca u januaru prošle… »

Trostruko ubistvo, Nobelova nagrada i devojka iz Beograda: Koliko godina će robijati Filip Zavadlav?

Srbija danas pre 1 dan
Na ročištu pre izricanja kazne, Zavadlav je na saslušanju pred sudom rekao da nije kriv i da bi trebalo da mu se dodeli Nobelova nagrada za mir. Filip Zavadlav osuđen je danas nepravosnažno na 40 godina robije zbog trostrukog ubistva. Pored… »

Trostrukom ubici iz Splita 40 godina zatvora

Dnevnik pre 1 dan
SPLIT: Filip Zavadlav (26) koji je u januaru prošle godine kalašnjikovim iz "bezobzirne osvete" u splitskom Varošu ubio trojicu muškaraca, danas je nepravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora. Zavadlav je pred Županijskim sudom… »

Filip je sa 37 metaka ubio trojicu dilera koji su njegovom bratu prodavali drogu, evo koliko će provesti u zatvoru

Alo pre 1 dan
Izrečena presuda Filipu Zavadlavu koji je automatskom puškom ubio trojicu dilera koji su mu brata navukli na drogu. U zgradi splitskog Županijskog suda u 13 sati počelo je izricanje presude Filipu Zavadlavu za krvavi pohod u Splitu. Zavadlav je… »

Presuda za ubistva u Splitu: Zavadlavu 40 godina zatvora

Nova pre 1 dan
Filip Zavadlav je osuđen na 40 godina zatvora za trostruko ubistvo prošle godine u Splitu, prenosi Index.hr. Osim za trostruko ubistvo Zavadlav je osuđen je i zbog nedozvoljenog držanja oružja i opšte opasne radnje, a tužilaštvo je tražilo… »

Presuda ubici iz splita: Filipu Zavadlavu 40 godina robije zbog trostrukog ubistva

Večernje novosti pre 1 dan
SUDSKO veće Županijskog suda u Splitu osudilo je Filipa Zavadlava zbog trostrukog ubistva na 40 godina zatvora. Optužnica Županijskog državnog tužilaštva tereti Zavadlava da je 11. januara 2020. na Šperunu sa 37 metaka iz automatske puške ubio… »

Danas stiglo i 46.800 doza Fajzerove vakcine

Politika pre 2 dana
U Srbiju je danas stigao novi kontigent vakcine „Fajzer-Biontek”, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Novih 46.800 doza vakcina dopremljeno je u Institut „Torlak”. Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije danas da će danas oko podne u… »

Vesti dana »