Trebinje

Blokirao upravu grada: Protest narodnog poslanika Nebojše Vukanovića iz Trebinja

Večernje novosti pre 8 sati
NARODNI poslanik iz Trebinja Nebojša Vukanović pre par dana svojim automobilom blokirao je ulaz u zgradu "Elektroprivrede RS", a na taj način juče je blokirao Gradsku upravu Trebinje, a na njegovom privatnom automobilu koji je parkirao ispred ulaza u… »

Trebinje omogućava brojne popuste turistima iz Srbije za Sretenje

Zoom UE pre 1 dan
TREBINJE-„SRETENjE U TREBINjU 2023. – VAŠ PRAZNIK – NAŠ GRAD“ naziv je kampanje kojom je kreirano niz pogodnosti prilikom korišćenja turističkih usluga u Trebinju za stanovnike Republike Srbije u periodu Sretenjskih praznika od 15.do 19… »

SRETENJE U TREBINJU 2023 – VAŠ PRAZNIK, NAŠ GRAD

Valjevska posla pre 1 dan
Kampanju realizuje Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude ovog grada povodom Dana državnosti Republike Srbije – 15. februar (Sretenje), a sa ciljem… »

Ojadio više ljudi: Fočak osumnjičen da je nezakonito uzeo skoro 60.000 evra

Blic pre 1 dan
Fočak, čiji su inicijali S.M, osumnjičen je od 5. novembra 2018. do 13. septembra 2022. godine podizao novac od više osoba iz različitih zemalja, te nezakonito pribavio skoro 60.000 evra. U saopštenju PU Foča se navodi da su dostavili OJT Trebinje… »

Ovo je srpski bermudski trougao Štampa im godinama ne stiže, nemaju ni prevoz, čim smrkne, ulice puste, nigde nikog! Crna…

Kurir pre 2 dana
Među brojnim opštinama Republike Srpske Ljubinje je jedna od onih manjih, koja polako odumire jer se, u odnosu na zvanični popis iz 2013. godine, od 2.595 stanovnika taj broj danas, sudeći po svim pokazateljima, ali i izjavama brojnih Ljubinjaca i… »

"Cilj mi s jedne strane i jeste bio da ogolim tužioce i pravosuđe" Nebojša Vukanović se oglasio nakon što mu je oduzet…

Blic pre 2 dana
Nebojši Vukanoviću, poslaniku u NSRS, danas je oduzet automobil “volvo” kojeg je parkirao na ulazu u zgradu Skupštine grada Trebinje. Nakon događaja oglasio se sam Vukanović koji kaže da je vozilo parkirao na ulaz u Skupštinu u znak protesta… »

Izložba u Arhivu Vojvodine posvećena Emiru Kusturici

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - U Arhivu Vojvodine priređena je izložba male grafike posvećena reditelju Emiru Kusturici. Organizator izložbe je Ekslibris društvo Vojvodine, a Gran pri nagrada pripala je Mauriciju Švarcmanu iz Argentine. Na međunarodnom konkursu… »

Vukanović optužen za nasilničko ponašanje: Oduzet mu automobil koji je parkirao ispred ulaza Gradske uprave Trebinje…

Blic pre 1 dan
Okružno javno tužilaštvo u Trebinju tereti narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića za krivično delo "nasilničko ponašanje", nakon što je parkirao automobil ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, čime je ugrozio bezbednost pješaka. - Policijska… »

Izgradnja hidroelektrane pred tužilaštvom BiH

Politika pre 4 dana
Ovaj i drugi projekti su svojevrsni ispiti za sadašnju političku strukturu iz Federacije BiH koja participira u vlasti na zajedničkom nivou. Sarajevo – „Od ključnog je značaja da među prvim odlukama novog saziva Saveta ministara BiH bude… »

Pozvali smo 250 ljudi na svadbu, došlo je njih 100 – kada sam čula razlog, poludela sam

Luftika pre 4 dana
Ispovest mlade po imenu Milica pojavila se na srpskim društvenim mrežama pre nekoliko godina. Ona otkriva kakvo je neprijatno iskustvo doživela na sopstvenom venčanju, na kojem se umesto 250 zvanica pojavilo tek stotinak. Njenu priču prenosimo u… »

Vremenska prognoza »

Trebinje »
subota
Vedro
Vedro
10 ˚C
nedelja
Vedro
Vedro
2˚ / 5˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
2˚ / 4˚

Vesti dana »