Trebinje

"Znam gde spavaš, naći ću te, ubiću te": Nelegalni taksista u Ulcinju napao Nemicu čekićem i pretio

Telegraf pre 3 sata
Žena nije želela da mu plati 10 evra, koliko joj je taksista tražio, jer nije bila zadovoljna vožnjom. Sudija za prekršaje u Osnovnom sudu u Ulcinju izrekao je prvostepenu presudu Rožajcu, Mustafi Muriću (57) po kojoj će morati da plati 350 evra… »

"Znam gde spavaš, naći ću te": Ilegalni taksista u Ulcinju nasrnuo na nemačku državljanku vitlajući čekićem

Blic pre 4 sata
Sudija za prekršaje u ulcinjskom Osnovnom sudu izrekao prvostepenu presudu Rožajcu, Mustafi Muriću (57) po kojoj će morati da plati 350 evra kazne zbog drskog ponašanja i izazivanja osećaja ugroženosti kod nemačke državljanke Jasmine Bodtlander… »

Dvotočkaši na "Ćirinoj" trasi

Večernje novosti pre 1 dan
Trebinje uskoro dobija savremenu biciklističku stazu; Grad je od 11. do 13. oktobra domaćin Balkanskog prvenstva. TREBINjE će od 11. do 13. oktobra biti domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu, a pred taj događaj u centru istočne Hercegovine… »

Umesto rode, bebe doneo helikopter: Marija se porodila u 46. godini i dobila blizance

Telegraf pre 1 dan
Kod ove Trebinjke primenjena je vantelesna oplodnja. Na trebinjski gradski helidrom, u Zasad polju, danas je Boban Kusturić, kojeg je ekipa "Nezavisnih novina" prozvala "rodom", a ostali prisutni novinari sa oduševljenjm prihvatili, doleteo iz pravca… »

Novopečeni roditelji ne kriju sreću: Bračni par iz Trebinja nakon 23 godine borbe dobio blizance

Blic pre 1 dan
Bračni par Stajić iz Trebinja posle 23 godine borbe uspeli su da postanu roditelji zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, u čemu im je pomogla i trebinjska Gradska uprava. U kuću Marije (46) i Budimira (59) Stajića danas su stigli blizanci Snežana i… »

Težak položaj invalida rada: Status na prvom mestu nerešenih problema

Blic pre 3 dana
Više od 50.000 invalida rada u Republici Srpskoj nije regulisalo pitanje statusa, kategorizacije, zapošljavanja i naknada za telesno oštećenje. Ovo je u Gradiški izjavio Jovo Zeljković, predsednik Saveza udruženja invalida rada RS i predsednik… »

Izgorelo seno: Palio korov, vatra se prošrilila na livadu i staju

Blic pre 3 dana
U selu Jasen, kod Trebinja, izgorela je staja vlasništvo S.K, u kojoj se nalazilo oko 600 komada baliranog sena, saopšteno je iz trebinjske Policijske stanice. Uviđajem je utvrđeno da je požar izazvala osoba M.K. koja je palila travu i korov, nakon… »

Letnji sajam lokalnih proizvoda

Večernje novosti pre 4 dana
Misija OEBS u BiH, u saradnji sa Opštinom Ravno i Gradom Trebinje, okupila proizvođače. MISIJA OEBS-a u BiH, u saradnji sa MZ Ivanica, Opštinom Ravno i Gradom Trebinje, organizovala je Prvi letnji sajam lokalnog preduzetništva i gastronomske ponude u… »

Sa Globusom posetite carski Beč, zlatni Prag, osetite duh orijenta u Istanbulu…

Pirotske vesti pre 5 dana
S obzirom da je letnja sezona već završena lepo bi bilo da razmišljate o nekim putovanjima u toku jesenjih meseci. Po jako povoljnim cenama možete osetiti duh orijenta u Istanbulu, doživeti čari Budimpešte, osetiti energiju večnog Rima, posetiti… »

Kineski AVIC želi da gradi aerodrom kod Trebinja

SEEbiz pre 6 dana
TREBINJE - Kompanija Aviation Industry Corporation Of China (AVIC) izrazila je interesovanje za partnerstvo sa Vladom Republike Srpske u gradnji aerodroma u Trebinju. AVIC će analizirati lokaciju u selu Rapti Zupci kraj Trebinja, gdje bi planirani… »

Vremenska prognoza »

Trebinje »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18 ˚C
ponedeljak
Kiša
Kiša
18˚ / 22˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
20˚ / 22˚

Vesti dana »