Tutin - vesti

Redžepović na Festivalu nauke sa predstavnicima Gimnazije iz Tutina

Sandžak press pre 2 dana
Državni sekretar u Vladi Republike Srbije je danas obišao najveći naučni festival u regionu, Festival nauke, na Beogradskom sajmu. Na festivalu su učestvovali predstavnici Gimnazije iz Tutina kao jedini predstavnik iz regiona. Profesori Radica Stašević i Vahidin Ramičević su zajedno sa učenicama... »

Seminari Društva za bosanski jezik u Tutinu i Sjenici

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Društvo za bosanski jezik i književnost nastavlja sa aktivnostima u okviru projekta kojim se neguje interkulturalnost a koji podržava Fondacija za otvoreno društvo. Seminar na temu „Periodizacija i odlike bosanskog jezika i književnosti“, biće održan u Tutinu, u Skupštinskoj sali, u petak, 15. 12.... »

Novi slučaj malih boginja u Tutinu, u Novom Pazaru broj stagnira

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Novi slučajevi oboljevanja od malih boginja u Novom Pazaru za sada nisu zabeleženi, dok je u Tutinu ova bolest registrovana kod još jednog deteta, rečeno je danas Beti u novopazarskom Zavodu za javno zdravlje. Direktor te zdravstvene ustanove Šefadil Spahić izjavio je da je dete iz Tutina obolelo... »

OEBS dodelio nagrade “Ličnost godine”

Danas pre 5 dana
Misija OEBS-a u Srbiji dodelila je danas pet nagrada “Ličnost godine” osobama iz Srbije koje su u 2017. godini doprinele promociji vrednosti za koje se zalaže ta organizacija. Nagrade su večeras na svečanosti u hotelu Hajat dodeljene direktorki organizacije civilnog društva “Impuls” iz Tutina... »

Novi slučaj malih boginja u Tutinu, u Novom Pazaru broj stagnira

Sandžak press pre 5 dana
Novi slučajevi oboljevanja od malih boginja u Novom Pazaru za sada nisu zabilježeni, dok je u Tutinu ova bolest registrovana kod još jednog djeteta, rečeno je danas radiju Sto plus u novopazarskom Zavodu za javno zdravlje. Direktor ove zdravstvene ustanove Šefadil Spahić izjavio je da je dijete iz... »

Proglašeni dobitnici nagrade "Ličnost godine"

B92 pre 5 dana
Beograd -- Misija OEBS u Srbiji proglasila je dobitnike nagrade "Ličnost godine".
Proglašeni su dobitnici nagrada u oblastima - poštovanje ljudskih prava, uloga civilnog društva, borba protiv diskriminacije i za zaštitu slobode medija. Nagrade su dobili Dženeta Agović, direktorka organizacije Impuls iz Tutina,... »

Novi slučaj malih boginja u Tutinu, u Novom Pazaru broj stagnira

Novi magazin pre 5 dana
Novi slučajevi oboljevanja od malih boginja u Novom Pazaru za sada nisu zabeleženi, dok je u Tutinu ova bolest registrovana kod još jednog deteta, rečeno je danas Beti u novopazarskom Zavodu za javno zdravlje.
Direktor te zdravstvene ustanove Šefadil Spahić izjavio je da je dete iz Tutina obolelo nakon direktnog kontakta sa prethodno dvoje obolele dece iz ovog grada. "To dete je vakcinisano i bolest je prošla bez komplikacija i teže... »

Nova (veća) brojka: 422 obolelih od malih boginja

Press pre 5 dana
B92: Nova (veća) brojka: 422 obolelih od malih boginja
U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na KiM registrovana 422 slučaja malih boginja, posednji su podaci Insituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".
Foto:B92.net Najveći broj obolelih je u opštinama sa srpskom i nealbanskom većinom na Kosovu, gde je od početka oktobra refistrovano 228 obolelih. Prema podacima "Batuta", u Bеоgrаdu je 68 osoba оbоlеlih od malih boginja, u... »

Batut: U Srbiji 422 obolela od malih boginja

B92 pre 5 dana
B92: Batut: U Srbiji 422 obolela od malih boginja
U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu registrovano su 422 slučaja malih boginja, pokazuju posednji podaci Insituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".
Najveći broj obolelih je u opštinama sa srpskom i nealbanskom većinom na Kosovu, gde je od početka oktobra refistrovano 228 obolelih. Prema podacima "Batuta", u Bеоgradu je 68 osoba ĐľbĐľlеlih od malih boginja, u Đšraljеvu 81... »

Batut: Registrovana 422 slučaja malih boginja

N1 Info pre 5 dana
U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu registrovana su 422 slučaja malih boginja, pokazuju posednji podaci Insituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".
Najveći broj obolelih je u opštinama sa srpskom i nealbanskom većinom na Kosovu, gde je od početka oktobra refistrovano 228 obolelih. Prema podacima "Batuta", u Bеоgrаdu je 68 osoba оbоlеlih od malih boginja, u Кrаljеvu 81 osoba,... »

©2017 Netmark d.o.o.