Tutin

Dr. Zukorlić o zloupotrebi Katastra – Imovina Islamske zajednice uknjižena na paravjersku tvorevinu

Sandžak press pre 2 sata
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik dr. Muamer Zukorlić govoreći o Prijedlogu zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova ukazao na probleme vezane za ovaj Zakon a sa kojima se susreću na terenu. Istakao na… »

AFERIM MLADIĆU! Mersudin Omerović iz tutinskog sela Nadumci uzgaja stado od 700 ovaca (VIDEO)

Sandžak haber pre 2 sata
Tutin – Mersudin Omerović (39) iz zasedoka Nadumci u Mesnoj zajednici Crkvine kod Tutina relativno je mlad čovek, a već je domaćin i farmer za primer, ne samo na Pešteru i u Sandžaku već i u celoj Srbiji.… »

SDA: Mladi Tutina izabrali svoje rukovodstvo

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Izborna skupština za organe Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka za tutinski ogranak održana je sinoć u Tutinu, saopšteno je iz te stranke. Za predsjednika Asocijacije mladih ogranka SDA u Tutinu izabran je dr. Denis Ademović… »

Belić: Vatrogasci sada bolje opremljeni

Radio sto plus pre 1 dan
Načelnik Odeljenja za vanredne situacije pri Policijskoj upravi u Novom Pazaru Darko Belić izjavio je danas da je stepen opremljenosti Vatrogasno-spasilačkih jedinica u ovom gradu, Sjenici i Tutinu sada znatno povoljniji. On je na konferenciji za… »

Mladi SDP-a koktelom ozvaničili početak izborne kampanje

IndeksOnline pre 20 sati
NOVI PAZAR – Koktel – druženjem uz Trio Acoustic Bend u velikoj sali Sandžačke demokratske partije ozvaničen je početak izborne kampanje. Forum mladih SDP-ea na ovaj način želeo je da mladima pošalje poruku da se aktivno uključe i daju… »

Prekogranični projekat “Budimo pripremljeni” za jačanje kapaciteta

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Vatrogasno- spasilačka jedinica u Novom Pazaru deo je prekograničnog projekta“ Budimo pripremljeni. Cilj projekta je jačanje institucija Srbije i Crne Gore za prevenciju i brzo reagovanje u slučaju požara i poplava. Načelnik Odeljenja za vanredne… »

Mladi SDP-a koktelom ozvaničili početak izborne kampanje

RTV Novi Pazar pre 20 sati
Koktel – druženjem uz Trio Acoustic Bend u velikoj sali Sandžačke demokratske partije ozvaničen je početak izborne kampanje. Forum mladih SDP-ea na ovaj način želeo je da mladima pošalje poruku da se aktivno uključe i daju doprinos razvoju svog… »

Od septembra počinje sa radom odjeljenje ženske medrese „Gazi Isa-beg“ u Tutinu

Sandžak press pre 1 dan
Gost emsije „Bosančica“ na Sandžak televiziji bio je muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević. U emisiji se govorilo o funkcioniranju Medrese „Gazi Isa-beg“, afirmaciji bosanskog jezika, Islamskoj zajednici, referendumu o nezavisnosti… »

BNV obeležava Dan školstva na bosanskom jeziku u Sandžaku

Radio sto plus pre 1 dan
Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) u naredna četiri dana prigodnim događajima obeležava 21. februar- Dan školstva na bosanskom jeziku u Sandžaku. Iz ovog nacionalnog organa saopšteno je da deo programa uključuje i posetu potpredsednika bh… »

Aleksandar Obradović: Olako sam se odrekao jurenja za snovima

Danas pre 2 dana
LJUDI I SEĆANJA Nakon što su završili fakultete, roditelji u potrazi za boljim životom napuštaju Tutin, jednu od najnerazvijenih opština u bivšoj državi, i 1978. dolaze u Valjevo. Otac, poljoprivredni inženjer, dobio je posao u nekada poznatoj… »

Vesti dana »