Tutin - vesti

Ljajić: 22 miliona za rekonstrukciju puta Novi Pazar-Tutin

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas Okvirni sporazum između Vlade Srbije i turske kompanije “Tašjapi”. Ovaj sporazum odnosi se i na saradnju u oblasti infrastrukturnih projekata, što obuhvata i izgradnju auto-puta... »

Potpisan sporazum za rekonstrukciju puta Novi Pazar-Tutin i izgradnju auto-puta Beograd-Sarajevo

Sandžak press pre 13 sati
Okvirni sporazum Vlade Srbije i turske kompanije „Tašjapi“ o saradnji na projektima infrastrukture, čiji dio je i izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo, potpisali su danas u Beogradu ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i predsjednik turske kompanije „Tašjapi“... »

Paraf na Okvirni sporazum za auto-put Beograd - Sarajevo

Večernje novosti pre 8 sati
Potpisan dokument o saradnji Srbije i turskog "Tašjapija" za izgradnju saobraćajnice ka glavnom gradu BiH
Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Okvirni sporazum između Srbije i turske kompanije "Tašjapi" o saradnji u oblasti infrastrukturnih projekata, čiji deo je i izgradnja auto-puta Beograd - Sarajevo. - U... »

Potpisan Okvirni sporazum o autoputu Beograd-Sarajevo

N1 Info pre 15 sati
Okvirni sporazum Vlade i turske kompanije "Tašjapi" o saradnji na projektima infrastrukture, čiji deo je i izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo, potpisali su u Beogradu ministarka Zorana Mihajlović i predsednik turske kompanije Emrulahom Turanlijem, a prisustvovao je i ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine, Ismir Jusko.
Zorana Mihajlović je kazala da "u najkraćem roku" očekuje ugovore za tri projekta. "Prvi će biti za rehabilitaciju puta Novi Pazar-Tutin, dužine 22,5 kilometara, koja će koštati najmanje 20 miliona evra i za šta očekujemo da... »

Muftija Dudić o obnovi Arap džamije: Neće nas zaustaviti niti pokolebati

Sandžak press pre 14 sati
U Centralnoj džamiji u Tutinu hutbu je održao i džuma namaz predvodio predsjednik Mešihata IZ-e u Srbiji muftija dr. Mevlud ef. Dudić. Muftija je istakao da je Centralna džamija ljepotica Tutina. “Vi ste dokazali da živite u skladu sa riječima Pejgambera s.a.w.s. da neće biti pravi vjernici oni... »

Savjet za rodnu ravnopravnost opstine Tutin podrzao realizaciju projekta “daj pedalu raku 2018 „

Sandžak haber pre 22 sata
Savjet za rodnu ravnopravnost Opstine tutin podrzao je realizaciju projekta ,,Daj pedalu raku 2018,,koji organizuje zenski centar ,,Milica Vrnjačka Banja,,pod institucionalnim pokroviteljstvom Vlade r srbije ,Ministarstv ZDRAVLJA,Ministarstva omladine i sporta i javnog zavoda DR Milan jovanović... »

Tutin: Ove godine više učenika migranata

Sandžak press pre 1 dan
Osnovnu školu “Rifat Burdžević Tršo” u Tutinu trenutno pohađa sedmoro učenika migranata-četiri učenika drugog i tri učenika trećeg razreda, rekao je danas direktor Fadil Hot. “Zadovoljni smo kako deca napreduju u nastavi i kako su se uklopili u sredinu. Sa njima radi psihološko-pedagoška služba, a... »

Tutin: Ove godine više učenika migranata

Radio sto plus pre 3 dana
Osnovnu školu “Rifat Burdžević Tršo” u Tutinu trenutno pohađa sedmoro učenika migranata-četiri učenika drugog i tri učenika trećeg razreda, rekao je danas direktor Fadil Hot. “Zadovoljni smo kako deca napreduju u nastavi i kako su se uklopili u sredinu. Sa njima radi psihološko-pedagoška služba, a... »

Delegacija Doma za lica ometena u razvoju na Konferenciji o rodnoj ravnopravnosti

Sandžak press pre 3 dana
Banji Vrujci u istoimenom hotelu održana konferencija na temu: “Praktični aspekti primjene konvencije, strategija i propisa o zabrani diskriminacije u ustanovama socijalne zaštite”. Učešće na konferenciji uzeli su i predstavnici Doma za lica mentalno ometena u razvoju iz Tutina predvođeni... »

Inspekcija u Raškom okrugu otkrila 1.200 radnika na crno

Danas pre 4 dana
U pet opština Raškog okruga (Novi Pazar, Kraljevo, Raška, Tutin i Vrnjačka Banja), inspekcija rada, za osam meseci ove godine, otkrila je više od 1.200 radnika na crno.
Ovo je rekao direktor Inspektorata rada Stevan Đorđević i ocenio da je Inspekcija rada za Raški okrug među tri najbolje u Srbiji. Đorđević je istakao, da su inspekcijske službe na teritoriji Srbije, za osam meseci, imale 13.000... »

EU oštro upozorila albance: Ni ne pomišljajte na promenu granica

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Tusk o Bregzitu: Verujem da je kompromis i dalje moguć

B92  pre 4 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Ubijen lažni car Šćepan Mali

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Ruska ambasada demantuje da pomaže Asanžovo bekstvo

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.