Tutin

Miroljubivo u Tutinu

RTV Novi Pazar pre 21 sat
Fudbaleri Tutina i Jošanice odigrali su danas 0:0, u utakmici prvog kola Srpske lige Zapad. Oba tima stvorila su po nekoliko prilika, a najbolje šanse propustili su Sadin Smajović u prvom za Novopazarce i rezervista domaćina Nikola Rakić u 76… »

Jošanica otvara sezonu protiv Tutina

IndeksOnline pre 1 dan
Novi Pazar – Fudbaleri Jošanice gostuju sutra Tutinu u prvom kolu Srpske lige Zapad, a trener novopazarskog tima Kenan Kolašinac ocenio je da njegove izabranike očekuje težak izazov na startu sezone. “Možda je i bolje što je tako jer možemo da… »

Jošanica kreće iz Tutina (subota, 17.00)

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Fudbaleri Jošanice gostuju sutra Tutinu u prvom kolu Srpske lige Zapad, a trener novopazarskog tima Kenan Kolašinac ocenio je da njegove izabranike očekuje težak izazov na startu sezone. “Možda je i bolje što je tako jer možemo da vidimo gde se… »

Erdogan 29. avgusta u Srbiji, počinje gradnja auto-puta Beograd–Sarajevo

RTS pre 3 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan 29. avgusta dolazi u posetu Srbiji, u okviru koje će sa predsednikom Aleksandrom Vučićem svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji auto-puta Beograd–Sarajevo, saznaje "Tanjug". Prema nezvaničnim… »

Erdogan 29. avgusta u Srbiji,počinje gradnja autoputa BG-SA

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan 29. avgusta dolazi u posetu Srbiji, u okviru koje će predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, saznaje Tanjug… »

Tutin: Podrška unapredjenju položaja mladih

Sandžak press pre 3 dana
Ministarstvo omladine i sporta podržaće sa 2,7 miliona dinara projekat unapređenja položaja mladih u Tutinu, izjavio je danas koordinator opštinske Kancelarije za mlade Fahrudin Muminović. “Sredstva su namjenjena za realizaciju projekta omladinske… »

Stiže predsjednik Erdogan: Sa Vučićem otvara radove na autoputu Beograd-Sarajevo

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Turski predsednik 29. avgusta dolazi u posetu Srbiji, u okviru koje će on i Aleksandar Vučić ozvaničiti početak radova na gradnji autoputa Beograd-Sarajevo. Prema nezvaničnim informacijama, tokom Erdoganove posete trebalo bi da bude otvoren i… »

Turski predsednik dolazi na važan zadatak u našu zemlju, a izvešće ga zajedno sa Vučićem!

Alo pre 3 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan 29. avgusta dolazi u posetu Srbiji, u okviru koje će predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo. * Redžep Tajip Erdogan dolazi… »

Preminula dugogodišnja direktorka Novopazarskog muzeja Dragica Premović Aleksić

RTV Novi Pazar pre 4 dana
U šesdeset i devetoj godini života preminula je dugogodišnja direktorka Novopazarskog muzeja i istaknuta naučna radnica, Dragica Aleksić Premović. Brojnim arheološkim istraživanjima dala je veliki doprinos nauci, a njeni radovi koristiće… »

Ne, ovo nije fotošop! Prizor iz srpskog grada svi su gledali u neverici!

Kurir pre 6 dana
Prizor konjskih zaprega i dalje nije tako redak prizor u manjim mestima Srbije, ali odmah do njih na ulici parkiran Lamborgini vredan više od 200.000 evra, ipak jeste! Naime, ova fotografija dolazi iz Tutina, na kojoj se vidi Lamborgini Hurakan, model… »

Vesti dana »

Otvaranje auto-puta "Miloš Veliki"

RTS pre 2 minutajoš 37 povezanih

Islamska država odgovorna za napad na svadbi u Kabulu

Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih

Terzić predstavio Garsiju!

Vesti online pre 3 satajoš 16 povezanih