Tutin - vesti

SDA: Trg u Tutinu da ponese ime Šemsudina Kučevića

Sandžak haber pre 6 sati
Tutin – Glavni odbor Stranke demokratske akcije Sandžaka uputio je inicijativu Skupštini opštine Tutin da gradski trg nazove po tragično nastradalom predsjedniku ove opštine rahmetli Šemsudinu Kučeviću. Na specijalnoj sjednici glavnog odbora ove stranke pročitane su hatarname i ujedno ukazano na... »

Tri dana žalosti u Tutinu

Sandžak press pre 4 dana
Opštinsko vijeće u Tutinu sinoć je na vanrednoj sjednici donijelo odluku o proglašenju tri dana žalosti, zbog tragične smrti predsjednika opštine Šemsudina Kučevića. Dženaza namaz biće obavljena u petak nakon ikindije namaza na Gradskom trgu u Tutinu u 16 sati. Aktiv direktora osnovnih i srednjih... »

SDA: Trg u Tutinu nazvati po Kučeviću

RTV Novi Pazar pre 20 sati
Glavni odbor Stranke demokratske akcije Sandžaka uputio je inicijativu Skupštini opštine Tutin da gradski trg nazove po tragično nastradalom predsjedniku ove opštine rahmetli Šemsudinu Kučeviću. Na specijalnoj sjednici glavnog odbora ove stranke pročitane su hatarname i ujedno ukazano na rezultate... »

Iz Tutina stigla zahvalnica za RTV Novi Pazar

RTV Novi Pazar pre 22 sata
Zaštitnik građana opštine Tutin Amer Bakić uputio je danas našoj televiziji pismo zahvalnosti u kojem stoji: ”Uvaženi direktore, nakon obavljene dženaze namaza našem predsedniku rahmetli Šemsudinu Kučeviću, veliki broj građana opštine Tutin obratio mi se sa molbom da se vašoj televiziji javno... »

Sa Peštera pozivaju Vladu Srbije da spriječi nestanak stočarstva

Sandžak press pre 1 dan
Na jugozapadu Srbije, počela je obnova Pešterskog vodovoda, starog gotovo pola stoljeća. Stotine stočarskih obitelji koje o njemu ovise u općinama Tutin i Sjenica, ne vjeruju da će rekonstrukcija biti uspješna. Pozivaju vladu Srbije da spriječi nestanak stočarstva u tom... »

Susreti dece dijabetičara u Kruševcu

RTV Novi Pazar pre 1 dan
U sklopu obeležavanja Dečje nedelje Savez društava za borbu protiv šećerne bolesti organizovao je juče u Kruševcu susrete dece obolele od ove bolesti pod sloganom „Sportom menjamo dijabetes“. Na ovim susretima učešće su uzela i deca iz Novog Pazara, Tutina i Raške. Dijabetes je bolest saveremenog... »

SDA Sandžaka: Trg u Tutinu nazvati po Kučeviću

Radio sto plus pre 1 dan
Glavni odbor Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka uputio je danas inicijativu Skupštini opštine Tutin da Gradski trg nazove po tragično nastradalom predsedniku ove opštine Šemsudinu Kučeviću. Lider partije Sueljman Ugljanin govorio je na sjednici ovog odbora, koja je održana u znak sećanja na... »

“Šumadija 1903” podelila bodove sa “Tutinom” na Bubnju

InfoKG pre 1 dan
Fudbaleri “Šumadije 1903” podelili su bodove sa ekiom “Tutina” u utakmici 11. kola Srpske lige Zapad, pošto su na Bubnju odigrali nerešeno 1:1. Gol za domaću ekipu postigao je Pantić u 40. minutu, a za gostujuću Ličina u 36. minutu. Šumadinci se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli sa 11... »

Preminuo Desimir Jevtić, nekadašnji predsednik Vlade Srbije

Telegraf pre 3 dana
Bio je i profesor Mašinskog fakulteta u Kraljevu, kao i direktor preduzeća "14 oktobar" u Kruševcu
Bivši predsednik Vlade Srbije Desimir Jevtić preminuo je u Beogradu u 79. godini. Sahranjen predsednik opštine Tutin Jevtić je rođen 1938. godine u Kruševcu. Diplomirao je 1962. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu.... »

Sahranjen predsednik opštine Tutin

Danas pre 3 dana
Više hiljada ljudi danas je prisustvovalo sahrani Predsednika tutinske opštine Šemsudina Kuevića, koji je juče stradao u saobraćajnoj nesreći. Sahrani su prisustvovali predsednik BNV Sulejman Ugljanin, potpredsednik Vlade Rasim LJajić, ambasador Turske Tanžu Bilgič, ambasador SAD Kajli Skat i mnogi... »

©2017 Netmark d.o.o.