Ulcinj

Predsednik opštine Ulcinj i njegovi saradnici braniće se sa slobode

Telegraf pre 4 sati
Oni su privedeni zbog sumnje na partijsko zapošljavanje. Predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika pušteni su da se brane sa slobode nakon osmočasovnog saslušanja u ulcinjskom Centru bezbednosti, potrdio je za RTCG… »

Zapošljavali partijski kadar: Uhapšeni predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i još četvorica saradnika

Večernje novosti pre 11 sati
PREDSEDNIK Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četiri njegova saradnika Sead Osmanović, sekretar Sekretarijata za finansije Opštine Ulcinj i šef Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj, Mustafa Gorana, sekretar Sekretarijata… »

Gradonačelnik ulcinja će se braniti sa slobode: Nrekić oštetio budžet za više od 320.000 evra!

Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNIK Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i njegovi saradnici, uhapšeni zbog sumnje za partijsko zapošljavanje, braniće se sa slobode. Osim Nrekića danas su uhapšeni: Sead Osmanović, sekretar Sekretarijata za finansije Opštine Ulcinj i šef… »

Čelnici opštine Ulcinj pušteni da se brane sa slobode

Glas Amerike pre 1 dan
Predsjednik Opštine Ulcinj i saradnici, koji su ranije u ponedeljak privedeni zbog sumnje u nesavjestan rad u službi, pušteni su da se brane sa slobode, rekao je za RTCG državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, Faruk Resulbegović… »

Dritan Abazović: Uhapšen je gradonačelnik Ulcinja. Razlog – partijsko zapošjavanje

Nedeljnik pre 1 dan
Screenshot TV Vijesti Gradonačelnik Ulcinja Ljoro Nrekić, predsednik lokalnog odbora Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića i još tri opštinska funkcionera, uhapšeni su danas po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Ulcinju. Kako… »

Predsjednik Opštine Ulcinj pušten da se brani sa slobode

Slobodna Evropa pre 1 dan
Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika koji su u ponedjeljak, 18. januara, bili privedeni u stanicu policije u Ulcinju, nakon saslušanja su pušteni da se brane sa slobode. To je za javni servis Radio-televiziju Crne… »

Pao gradonačelnik! Nastavlja se "čistka" u crnoj gori: Uhapšen bitan čovek Mila Đukanovića

Srbija danas pre 1 dan
Predsednik Opštine Ulcinj i funkcioner DPS-a Ljoro Nrekić, sa četiri saradnika, uhapšen je danas zbog više krivičnih dela. Osim Nrekića, uhapšeni su i lokalni funkcioneri Sead Osmanović, Saubih Mehmeti, Milazim Mustafa i Mustafa Gorana. Svima se… »

Predsednik opštine Ulcinj pušten na slobodu; Abazović: "Građanima je jasno"

B92 pre 11 sati
Ulcinj -- Predsednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u ulcinjskom Centru bezbednosti. To je za TV Crne Gore potvrdio državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u… »

Predsednik opštine Ulcinj pušten da se brani sa slobode

Nova pre 12 sati
Predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u ulcinjskom Centru bezbednosti. Oni su ranije danas uhapšeni po nalogu Osnovnog tužilaštva u Ulcinju zbog sumnji u partijsko… »

Ulcinj: Nrekić i saradnici braniće se sa slobode

RTV pre 13 sati
ULCINJ - Predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u ulcinjskom Centru bezbednosti, potvrdio je za RTCG državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, Faruk… »

Vesti dana »