Uragan - vesti

Bivši predsednici SAD na humanitarnom koncertu u Teksasu

N1 Info pre 53 minuta
Pet nekadašnjih predsednika SAD zajedno je prisustvovalo, prvi put od 2013. godine, humanitarnom koncertu posvećenom žrtvama razornih uragana koji su pogodili Teksas, Floridu, Portoriko i američka Devičanska ostrva.
Demokrate Barak Obama, Bil Klinton i Džimi Karter i republikanci Džordž H.V. Buš i Džordž V. Buš pojavili su se u subotu uveče na bini u gradu Koledž Stejšon u Teksasu, ostavivši politiku po strani u pokušaju da ujedine zemlju... »

Pet bivših predsednika SAD zajedno na koncertu / FOTO

B92 pre 1 sat
B92: Pet bivših predsednika SAD zajedno na koncertu / FOTO
Ostin -- Pet nekadašnjih predsednika SAD zajedno je prisustvovalo, prvi put od 2013. godine, humanitarnom koncertu posvećenom žrtvama razornih uragana.
Demokrate Barak Obama, Bil Klinton i Džimi Karter, i republikanci Džordž H.V. Buš i Džordž V. Buš pojavili su se na bini u gradu Koledž Stejšon u Teksasu, ostavivši politiku po strani u pokušaju da ujedine zemlju posle oluja.... »

BMW 550i nije prešao ni jedan jedini kilometar, a cena iznosi 23 hiljade - pitate se zašto?!

Auto blog pre 9 sati
Praktično nov BMW M550i xDrive koji nema ni jedan jedini pređeni kilometar, nalazi se na prepunom parkingu u Houstonu. Uprkos veoma niskoj ceni, kupci ga obilaze u širokom luku. Zaniva vas razlog? Ovaj automobil jedna je od žrtava uragana Harvey i oglašen je na web sajtu Copart među hiljadama... »

Uragan otkrio misteriozni kostur koji je zbunio naučnike (FOTO)

Vesti online pre 14 sati
Kao što se i najavljivalo, uragan Ofelija snažno je pogodio obalu Irske i izazvao saobraćajni i energetski kolaps u celoj zemlji. U oluji su život izgubile tri osobe, oko 210 hiljada domova ostalo je bez struje, a velika materijalna šteta treba tek da se utvrdi.
Zatvorene su mnoge ulice, neki aerodromi, škole, javne službe, prevoz i prodavnice, a stanovnicima se preporučuje da ne napuštaju svoje domove. Kako je Ofelija jakim vetrovima razorila Irsku, tako su na površinu isplivale i neke... »

Strašni snimci: Tajfun juri ka Japanu (video)

Mondo pre 16 sati
Tajfun pod nazivom Lan, čije “oko“ je prečnika oko 50 kilometara kreće se prema Japanu i sa sobom nosi stravične vetrove i obilne padavine.
Foto: Screenshot/youtube Prema prognozama japanskih meteoroloških stanica, oluja bi mogla da udari Japan u nedelju, pre nego što oslabi, kako se očekuje, 23. oktobra. Uragan stigao u Evropu! Snimci koje je objavila NASA otkrivaju... »

(Foto) Ofelija prevrnula zemlju i otkrila tajnu: Uragan otkrio misteriozni kostur koji je zbunio naučnike

Kurir pre 17 sati
Kao što se i najavljivalo, uragan Ofelija snažno je pogodio obalu Irske i izazvao saobraćajni i energetski kolaps u celoj zemlji. U oluji su život izgubile tri osobe, oko 210 hiljada domova ostalo je bez struje, a velika materijalna šteta treba tek da se utvrdi. Zatvorene su mnoge ulice, neki... »

BMW 550i nije prešao ni jedan jedini kilometar, a cena iznosi 23 hiljade - pitate se zašto?!

Auto magazin pre 1 dan
Praktično nov BMW M550i xDrive koji nema ni jedan jedini pređeni kilometar, nalazi se na prepunom parkingu u Houstonu. Uprkos veoma niskoj ceni, kupci ga obilaze u širokom luku. Zaniva vas razlog? Ovaj automobil jedna je od žrtava uragana Harvey i oglašen je na web sajtu Copart među hiljadama... »

Uragan Ofelija otkrio misteriozno drevno groblje: Pronađen ljudski kostur s ostacima kože

Telegraf pre 1 dan
Ostatke koji bi mogli biti stari nekoliko hiljada godina pronašli su slučajni prolaznici
Uragan Ofelija snažno je udario u obalu Irske i izazvao saobraćajni i energetski kolaps u celoj zemlji. U oluji su život izgubile tri osobe i načinjena je velika materijalna šteta. Osim svega pomenutog, posle uragana je pronađen... »

Uragani će koštati 95 mlrd dolara osiguravajuće kuće

Studio B pre 1 dan
Uragani Harvi, Irma i Marija, kao i dva zemljotresa u Meksiku, koštaće osiguravajuće kuće 95 milijardi dolara, saopštila je danas švajcarska kompanija za reosiguranje Svis Re.
Procena štete, kako je saopšteno, još uvek nije završena, zbog čega bi mogla da bude veća, prenosi agencija AP. U toj kompaniji očekuju da će na ime prirodnih katastrofa morati da isplate 3,6 milijardi dolara, od čega 175 miliona... »

Uragani i zemljotresi ojadili industriju

B92 pre 1 dan
Cirih -- Švajcarska kompanija za reosiguranje Svis Re procenila je da će uragani Harvi, Irma i Marija i zemljotresi u Meksiku koštati industriju 95 milijardi dolara.
Kompanija sa sedištem u Cirihu saopštila je da procena nije završena i da bi cifra mogla da bude veća. Nije navedeno koliko bi osiguravajuće kuće trebalo da plate za štetu od svakog uragana ili zemljotresa pojedinačno.... »

Otvorena birališta na Kosovu

Večernje novosti  pre 1 sat  još 8 povezanih

Počinje 62. Beogradski sajam knjiga

RTV  pre 2 sata  još 6 povezanih

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Večernje novosti  pre 11 sati  još 3 povezane

"Komšije" u haosu: Politička kriza zbog droge, ministar policije optužen

Vesti online  pre 52 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.