Uragan

Ozbiljno upozorenje: Niste spremni, svi

B92 pre 1 dan
Ženeva -- Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca (IFRC), ocenile su da je "svet opasno nespreman" za buduće pandemije. te dve organizacije su, u izvešštaju koji je objavljen danas, apelovala na sve države da do kraja… »

Crveni krst: Svet opasno nespreman za buduće pandemije

RTV pre 1 dan
ŽENEVA - Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca (IFRC), ocenile su u izveštaju koji je objavljen danas da je "svet opasno nespreman" za buduće pandemije i apelovala na sve države da do kraja godine unaprede svoje… »

Ruska PVO oborila ukrajinski vojni helikopter Mi-8; zauzete nove borbene linije kod Ugljedara

Sputnik pre 1 dan
Ruski PVO sistemi oborili su helikopter Mi-8 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva u blizini sela Novodarovka u Zaporoškoj oblasti, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-potpukovnik Igor Konašenkov. Takođe su u prethodna 24 časa… »

Uragan oduvao Bruinse

Sport klub pre 1 dan
Podeli : Prvi put od početka sezone Boston Bruinsi izgubili su tri vezane utakmice. Bolji od trenutno najbolje ekipe u NHL ligi bili su Karolina Hjuirkensi, koji su slavili 4:1. Domaći su poveli posle velike greške gostiju u prvoj trećini, koju je… »

Gutereš upozorava: Gledamo u oko uragana 5. kategorije

Alo pre 13 dana
Svet "gleda u oko uragana 5. kategorije", rekao je glavni sekretar UN-a Antonio Gutereš u sredu u Davosu. Glavni sekretar UN-a ocenio je u govoru pred svetskim liderima na Svetskom ekonomskom forumu da je "svet u žalosnom stanju". "Naš svet zahvatila… »

Zastrašujuće upozorenje gutereša: "Svet gleda u oko uragana 5. kategorije, zahvatila ga savršena oluja na više frontova"

Kurir pre 13 dana
Svet "gleda u oko uragana 5. kategorije", rekao je glavni sekretar UN-a Antonio Gutereš u sredu u Davosu. Glavni sekretar UN-a ocenio je u govoru pred svetskim liderima na Svetskom ekonomskom forumu da je "svet u žalosnom stanju". "Naš svet zahvatila… »

Zvezdin tango u Podgorici i surovi Partizan! MONDO podkast Šesta lična: Faku Kampaco kao uragan, crno-beli za udžbenike

Mondo pre 13 dana
Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična". Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična". Već smo svima dosadili pričama da je sezona duga, da ima puno utakmica, da ovo, da ono...i, što je najgore, ja verujem da vi nas… »

URAGAN FREEBETOVA – AVIATOROV LET DONOSI MAGIČNU DOZU VRHUNSKIH BONUSA!

Glas Zaječara pre 14 dana
Meridian donosi Uragan Freebetova u drugoj polovini januara! Svakog dana je spremno 500 Freebetova, preuzmite svoju dozu! Meridian nastavlja sa neodoljivim promocija i u drugoj polovini januara! Period darivanja je dodatno produžen, pa ćete moći da… »

Uragani i klimatske promene: Kako El Ninjo i La Ninja menjaju vremenske prilike

BBC News pre 15 dana
Klimatski fenomen poznat kao El Ninjo ili La Ninja utiče na globalne temperature i količinu padavina. Na globalne temperature i obrasce padavina utiče klimatski fenomen zvani sistem južne oscilacije El Ninjo (ENSO). On ima dva suprotna stanja - El… »

Uragani i klimatske promene: Kako El Ninjo i La Ninja menjaju vremenske prilike

Radio 021 pre 15 dana
Klimatski fenomen poznat kao El Ninjo ili La Ninja utiče na globalne temperature i količinu padavina. EPA Tokom oktobra 2022. u Australiji su zabeležene velike poplave usled obilnih padavina Na globalne temperature i obrasce padavina utiče klimatski… »

Vesti dana »