Valensija

Šumski požar kod Valensije van kontrole

Radio 021 pre 53 minuta
Šumski požar kod Valensije je van kontrole i u njemu je do sada izgorelo 19.000 hektara šume, saopštile su danas lokalne vlasti. Taj požar je postao jedan od najvećih u Španiji ove godine. Za gašenje požara, koji gori već peti dan, angažovano… »

Fudbaler Uroš Račić smuvao kontroverznu pevačicu! Ema koja je nedavno napunila 18 godina, uživa sa reprezentativcem u…

Kurir pre 17 minuta
Reprezentativac Srbije i igrač Valensije Uroš Račić od pre nekoliko meseci je u emotivnoj vezi s kontroverznom pevačicom i tiktokerkom Emom Radujko, koja je poznata po brojnim skandalima koje je pravila još dok je bila maloletna, do pre dva meseca… »

Šumski požar u Valensiji van kontrole, angažovano 35 protivpožarnih aviona

Novi magazin pre 5 sati
Šumski požar u Valensiji je van kontrole i u njemu je do sada izgorelo 19.000 hektara šume, saopštile su danas lokalne vlasti. Taj požar je postao jedan od najvećih u Španiji ove godine. Za gašenje požara, koji gori već peti dan, angažovano je… »

Šumski požar u Valensiji van kontrole, angažovano 35 protivpožarnih aviona

Danas pre 5 sati
Šumski požar u Valensiji je van kontrole i u njemu je do sada izgorelo 19.000 hektara šume, saopštile su danas lokalne vlasti. Taj požar je postao jedan od najvećih u Španiji ove godine. Za gašenje požara, koji gori već peti dan, angažovano je… »

Do sada izgorelo 19.000 hektara šume u požaru u Valensiji

N1 Info pre 5 sati
Šumski požar u Valensiji je van kontrole i u njemu je do sada izgorelo 19.000 hektara šume, saopštile su lokalne vlasti. Taj požar je postao jedan od najvećih u Španiji ove godine. Za gašenje požara, koji gori već peti dan, angažovano je 35… »

Izgorelo 19.000 hektara šume Požar kod Valensije van kontrole! Angažovano 35 protivpožarnih aviona! Jaki vetrovi razbuktali…

Kurir pre 5 sati
Šumski požar u Valensiji je van kontrole i u njemu je do sada izgorelo 19.000 hektara šume, saopštile su danas lokalne vlasti.Taj požar je postao jedan od najvećih u Španiji ove godine. Za gašenje požara, koji gori već peti dan, angažovano je… »

Potpuni haos u Viljarealu - Arapi predstavili Paka Alkasera, pa ga onda poslali natrag!

Sportske.net pre 5 sati
Fudbalski klub Viljareal saopštio je da je transfer napadača Paka Alkasera u Al Šardžu propao! Nestvarno zvuči, ali istinito je. Još u sredu, Al Šardža je promovisala Paka Alkasera u svoju novu, veliku akviziciju. Međutim, bivši napadač… »

Kavani nastavlja karijeru u Viljarealu?

Telegraf pre 19 sati
Veteran bi moga da nastavi karijeru u jednoj od najjačih liga sveta. Urugvajski fudbalski reprezentativac Edinson Kavani najverovatnije će karijeru da nastavi u Viljarealu, prenosi španski sportski list "As". Kavani (35) je trenutno bez angažmana… »

Senegalac otišao i otvorio prostor za Kavanija

B92 pre 23 sata
Urugvajski fudbalski reprezentativac Edinson Kavani najverovatnije će karijeru da nastavi u Viljarealu, prenosi španski sportski list "As". Kavani (35) je trenutno bez angažmana, pošto mu je pre nekoliko meseci istekao ugovor sa Mančester junajtedom… »

Seli se na pirineje Iskusni Kavani karijeru nastavlja u Viljarealu?

Alo pre 23 sata
Urugvajski fudbalski reprezentativac Edinson Kavani najverovatnije će karijeru da nastavi u Viljarealu, prenosi španski sportski list "As" Kavani (35) je trenutno bez angažmana, pošto mu je pre nekoliko meseci istekao ugovor sa Mančester junajtedom… »

Vesti dana »