Vansi

Đorđević: Vansi sa aerodromom "Nikola Tesla" primer drugima

RTV pre 17 dana
BEOGRAD - "Rezultati koje ostvaruje kompanije Vansi, koncesionar Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, treba da budu primer drugim kompanijama u Srbiji", rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević u… »

Mihajlović i Berizo: Beogradski aerodrom biće najbolji u regionu

B92 pre 17 dana
Beograd -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović razgovarala je sa novim generalnim direktorom Vansi erports Srbija Fransoom Berizom o ulaganjima u Aerodrom Nikola Tesla. "Mi smo partneri u ovom poslu i u obostranom interesu je da ispunimo ciljeve… »

Mihajlovićeva i Berizo: Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu

IndeksOnline pre 18 dana
BEOGRAD – Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa generalnim direktorom kompanija Vansi erports Srbija, Fransoom Berizom, o ulaganjima u Aerodrom “Nikola Tesla” kojim upravlja ta kompanija… »

Mihajlovićeva i Berizo: Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu

Novi magazin pre 18 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa generalnim direktorom kompanija Vansi erports Srbija, Fransoom Berizom, o ulaganjima u Aerodrom "Nikola Tesla" kojim upravlja ta kompanija na osnovu… »

Na beogradskom aerodromu za 7,4 odsto više putnika

RTS pre 31 dan
Komapnija "Vansi Erports", koja je koncesionar za beogradski aerodrom, saopštila je da je u drugom kvartalu 2019. godine (april-jun) putnički saobraćaj u celoj mreži Vansija porastao za 7,3 odsto u odnosu na drugi kvartal 2018. godine, dok je u Srbiji… »

Koncesionar „Tesle“ povećao broj putnika

BizLife pre 31 dan
Foto: Beobuild Broj putnika na beogradskom aerodromu povećan je u drugom kvartalu 2019. godine za 7,4 procenta u odnosu na isti period prošle godine, saopštila je kompanija Vansi Erports, koncesionar Aeorodroma „Nikola Tesla“. Broj putnika u celoj… »

Radeta: Šta je tražio Đelić na dočeku Makrona

Danas pre 31 dan
Poslanici Skupštine Srbije umesto o deviznoj štednji polemisali o propasti banaka, kriminalcima kapitalcima i Makronu Raspravu o amandmanima na Predlog zаkonа o izmenаmа i dopuni Zаkonа o regulisаnju jаvnog dugа Srbije po osnovu neisplаćene… »

Partnerstvo sa "Vansijem" ključno za razvoj vazduhoplovnog saobraćaja

RTS 16.07.2019
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa generalnim direktorom "Vansi" grupe Gzavijeom Juiarom. Premijerka Brnabić istakla je u razgovoru da je koncesija za beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" od strane francuske Kompanije "Vansi"… »

Makron u Beogradu: Popravni ispiti Srbije i Francuske na svim poljima

Danas 15.07.2019
Odnosi Srbije i Francuske doživeli su punoletsvo između dve posete francuskih predsednika Beogradu – 18 godina je prošlo od dolaska Žaka Širaka do posete Emanuela Makrona. „To je dugo, predugo“, konstatovao je odmah po sletanju na beogradski… »

Macron: Ne bi bilo dobro da Srbija previše brzo uđe u EU

SEEbiz 15.07.2019
BEOGRAD - Predsednik Francuske Emmanuel Macron doputovao je danas u dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o evropskoj perspektivi Srbije i Zapadnog Balkana, dijalogu Beograda i Prištine i jačanju ekonomske saradnje… »

Vesti dana »