Vatikan

Papa osudio: "Varvarski napad"

B92 pre 3 dana
Vatikan -- Papa Franja osudio je bombardovanje tržnog centra u Kremenčuku u centralnoj Ukrajini, nazvavši taj čin "poslednjim u nizu varvarskih napada protiv Ukrajine". Obraćajući se vernicima na Trgu Svetog Petra u Vatikanu, Franja je rekao da… »

Papa: Napad u Kremenčuku varvarski čin

RTV pre 3 dana
VATIKAN - Papa Franja osudio je danas bombardovanje prepunog tržnog centra u Kremenčuku u centralnoj Ukrajini, nazvavši taj čin "poslednjim u nizu varvarskih napada protiv Ukrajine". Obraćajući se vernicima na Trgu Svetog Petra u Vatikanu, Franja je… »

Dnevni list Vatikana pokreće izdanje posvećeno siromašnima

Al Jazeera pre 7 dana
Vatikan planira da distribuira novo izdanje na Trgu Svetog Petra i oko njega, prve nedjelje u mjesecu, poslije podnevnog blagoslova poglavara Rimokatoličke crkve Franje. Dnevni list Vatikana objavio je da pokreće novo mjesečno izdanje, posvećeno… »

Vatikan pohvalio odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu: Biranjem života u pitanju je naša odgovornost za budućnost…

Alo pre 7 dana
Vatikanska akademija za život pohvalila je odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu, rekavši da je to izazov za ceo svet da razmisli o važnim životnim pitanjima. Vatikansko odeljenje u saopštenju je navelo da se odbrana ljudskog života ne može… »

Vatikan pohvalio odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu: "Odbrana ljudskog života ne se može ograničiti na prava pojedinca"

Večernje novosti pre 7 dana
VATIKANSKA akademija za život pohvalila je odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu, rekavši da je to izazov za ceo svet da razmisli o važnim životnim pitanjima. Foto AP Vatikansko odeljenje u saopštenju je navelo da se odbrana ljudskog života ne može… »

Ovo se nije desilo u poslednjih 1.500 godina! Novi papa bi mogao da bude neko koga svet nije očekivao, promeniće sve!

Mondo pre 7 dana
Postoje sve jače glasine o tome da bi papa Franja mogao da se povuče sa čela katoličke crkve. Postoje sve jače glasine o tome da bi papa Franja mogao da se povuče sa čela katoličke crkve. Dok i dalje kruže glasine da bi papa Franja uskoro mogao… »

Vatikan pohvalio odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu: "Biranjem života u pitanju je naša odgovornost za budućnost…

Blic pre 7 dana
Vatikanska akademija za život pohvalila je danas odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu, rekavši da je to izazov za ceo svet da razmisli o važnim životnim pitanjima. Vatikansko odeljenje u saopštenju je navelo da se odbrana ljudskog života ne može… »

Dnevni list Vatikana pokreće izdanje posvećeno siromašnima

Danas pre 8 dana
Dnevni list Vatikana objavio je danas da pokreće novo mesečno izdanje, posvećeno siromašnima i ljudima na marginama društva, ne samo sa ciljem da ispriča njihove priče, već i da ih uključi u proizvodnju i distribuciju novina. Prvo izdanje… »

Vatikan podržao odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu

Euronews pre 7 dana
Vatikanska akademija za život podržala je danas odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu, rekavši da je to izazov za ceo svet da razmisli o važnim životnim pitanjima. Vatikansko odeljenje u saopštenju je navelo da se odbrana ljudskog života ne može… »

Vatikan pohvalio odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu

Dnevnik pre 7 dana
VATIKAN: Vatikanska akademija za život pohvalila je danas odluku Vrhovnog suda SAD o abortusu, rekavši da je to izazov za ceo svet da razmisli o važnim životnim pitanjima. Vatikansko odeljenje u saopštenju je navelo da se odbrana ljudskog života ne… »

Vesti dana »