Vesna Rivas

"Za prijovićku se uhvatio ovaj normalan deo društva" Rivas o Pljugici i Desingerici: U toj želji da ispadnu vau, preterali…

Kurir pre 31 dana
Vesna Rivas, pevačica gostovala je u emisiji Puls Srbije u razgovoru sa voditeljima Milošem Anđelkovićem i Anastasijom Čanović o astrološkim aspektima koji očekuje svet. Ona naglašava da ima još dosta da se prođe za godinu dana, a kada bude… »

"Ovo je godina pročišćenja i novih promena" Vesna Rivas o novoj pesmi: Sve se namestilo, i zapravo, poklonila sam je za…

Kurir 22.08.2023
Vesna Rivas, pevačica gostovala je u emisiji Puls Srbije u razgovoru sa voditeljima Milošem Anđelkovićem i Anastasijom Čanović o svojoj novoj pesmi pod nazivom "Robijo". Sutra joj je rođendan, kako započinje razgovor, i zato je sebi i poklonila… »

Odlučna da obračun reši na sudu! Miljana Kulić tužila ovu bivšu rijaliti učesnicu i uputila joj poruku

Alo 17.08.2023
Miljana je odlučila da presavije tabak sa mnogim zadrugarima, ali i ljutim rivalima van cimerskih odnosa. Bivša zadrugarka Miljana Kulić najavila je još jednu u nizu tužbi. Ova je namenjena nekadašnjoj rijaliti učesnici Vesni Rivas. Kulićeva je na… »

"Čovek u zgradi policije hoće da se baci sa visine": Vesna Rivas prisustvovala nemiloj sceni u centru Istanbula, njena objava…

Blic 31.07.2023
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas prisustvovala je nemiloj sceni u Istanbulu i svoje pratioce na Instagramu obavestila o tome. Vesna se naime, zatekla u centru Istanbula kada je jedan čovek pretio da će skočiti sa zgrade. Ona je odmah… »

Jeziva scena nasred ulice! Vesna Rivas slomljena zbog pokušaja samoubistva

Alo 29.07.2023
Rivasova nije otkrila šta se desilo sa nesretnim čovekom i da li je policija uspela da ga spreči u nameri. Beli mag, pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas danas je šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram danas. Naime… »

Ili je glupa ili više voli onu stvar od deteta Jelena Golubović žestoko o tome što je Anina ćerka istetovirala Zvezdanovo…

Alo 14.07.2023
Osula rafalnu paljbu po Ćurčićevoj. Nakon odgledanog priloga u kom su imali priliku da vide žestoku svađu Zorice Marković i Jelene Golubović, voditelj Darko Tanasijević je o ovoj svađi porazgovarao sa Jelenom. -Užas, da neko s kim si bio dobar… »

On je, za mene, već pobedio u zadruzi! Vesna Rivas: Pobedio je samog sebe, a na njemu se pokazalo da je batina iz raja izašla

Kurir 08.06.2023
Gošća trećeg sata emisije Puls Srbije na Kurir TV i voditelja Ivana Gajića bila je Vesna Rivas, koja je, između ostalog, govorila i o večerašnjem finalu "Zadruge". Rivas, koja je i sama višestruka učesnica rijalitija za gledaoce Kurira otrkila je… »

Šišao me na ćelavo i tukao, uzela sam nož! Vesna Rivas otkrila potresne detalje iz života - evo kada je sve prestalo

Mondo 07.05.2023
Vesna Rivas je ispričala da je trpela porodično nasilje, a kasnije je slično doživela i od partnera, ali je na vreme uspela da se izvuče. Vesna Rivas je ispričala da je trpela porodično nasilje, a kasnije je slično doživela i od partnera, ali je… »

"Otac me ošišao na ćelavo, a onda sam uzela nož!" Vesna Rivas otkrila jezive detalje iz života , a tu nije bio kraj njenim…

Kurir 07.05.2023
Porodično nasilje jedna je od tema o kojoj se ne govori dovoljno u javnosti, a statističi podaci ovog vida nasilja su zabrinjavajući. Jedna od javnih ličnosti koja je prošla kroz nasilje i javno govorila o ovome jeste pevačica Vesna Rivas koja je… »

"Otac me ošišao na ćelavo, a onda sam uzela nož!" Vesna Rivas preživela stravično nasilje, a onda je tek usledio pakao!

Alo 07.05.2023
Rivasova je otkrila da je prvo bila žrtva porodičnog nasilja, a zatim i od strane partnera. Porodično nasilje jedna je od tema o kojoj se ne govori dovoljno u javnosti, a statističi podaci ovog vida nasilja su zabrinjavajući. Jedna od javnih… »

Vesti dana »