Viminacijum

Turisti se u Viminacijum redovno vraćaju, a deca - neće da idu kući

RTS pre 7 dana
I ovog leta je u Viminacijumu - na lokalitetu rimskog grada i legionarskog logora iz prvog veka naše ere, kao i paleontološkog parka, bilo istraživača, arheologa, budućih naučnika. U Naučnom centru Viminacijum organizovani su dečji kampovi gde su… »

Završen četvrti „Viminacijum fest“

RTS 29.06.2022
U amfiteatru Arheološkog parka Viminacijum u Kostolcu, proglašenjem pobednika, zatvoren je četvrti „Viminacijum fest – mitovi stari i novi“. Na festivalu se takmiče predstave profesionalnih pozorišta zasnovane na mitskim događajima ili… »

Kasandra i Ifigenija joj donele nagradu: Kristina Janjić Stojanović pobednica „Viminacijum festa“

Večernje novosti 28.06.2022
ZA najbolju glumicu „Viminacijum festa“ proglašena je Kristina Janjić Stojanović, za tumačenje uloga „Kasandra“ i „Ifigenija“ u predstavi „Okamenjeno more“ Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja. Centar za kulturu u Požarevcu U… »

Predstavom “Crna ptica” vranjsko pozorište završava ovogodišnju sezonu

Jugmedia 28.06.2022
Premijerom predstave ,,Crna ptica’’ danas, tačnije 28. juna, od 20 sati, vranjski teatar završiće ovogodišnju pozorišnu sezonu. Reč je o predstavi koju je po romanu Vranjanke, Aleksandra Jovanović na scenu vranjskog teatra postavila Marija… »

Glumici vranjskog pozorišta, Kristini Janjić Stojanović, nagrada za najbolju ulogu na „Viminacijum festu“

Danas 27.06.2022
Na upravo završenom 4. „Viminacijum festu“, nagradu „Zlatna fibula“ za najbolje glumačko ostvarenje festivala dobila je Kristina Janjić Stojanović, glumica Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja. Janjić Stojanović je nagradu dobila za… »

Vranjskoj glumici Kristini Janjić Stojanović nagrada za najbolju ulogu na Viminacijum festu

Vranje news 27.06.2022
Na upravo završenom 4. Viminacijum festu, Nagradu Zlatna fibula za najbolje glumačko ostvarenje festivala dobila je Kristina Janjić Stojanović, članica ansambla Pozorišta Bora Stanković u Vranju. Ona je nagrađena za ulogu Kasandre/Ifigenije, u… »

Glumci vranjskog pozorišta „Bora Stanković“ doživeli saobraćajnu nezgodu na autoputu

Jugmedia 26.06.2022
Niko nije povređen u saobraćajnoj nezgodi koju je u subotu doživeo ansambl Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja. Nezgoda se dogodila oko 13.30 časova kod Paraćina, na auto-putu u smeru ka Nišu. Kako je za portal Nova.rs potvrdio umetnički… »

Nema povređenih u saobraćajnoj nezgodi ansambla Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja, koja se dogodila kod Paraćina

Danas 26.06.2022
Niko nije povređen u saobraćajnoj nezgodi koju je u subotu doživeo ansambl Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja. Nezgoda se dogodila oko 13.30 časova kod Paraćina, na auto-putu u smeru ka Nišu. Kako je za portal Nova.rs potvrdio umetnički… »

Srpski glumci imali saobraćajku kod Paraćina: Sudarili se sa džipom stranih tablica

Telegraf 26.06.2022
Minibus kojim su se vraćali za Vranje sudario se sa džipom stranih registarskih oznaka koji je pokušavao da ih pretekne. Ansambl Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranja doživeo je danas oko 13.30 sati saobraćajnu nezgodu na auto-putu Beograd-Niš u… »

Srpski glumci imali saobraćajku kod Paraćina: Vraćali se sa predstave, pa se sudarili sa džipom koji je pokušavao da ih…

Blic 25.06.2022
Danas oko 13.30 ansambl Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranja doživeo je saobraćajnu nezgodu na auto-putu Beograd-Niš u kojoj, na sreću, niko od članova nije povređen. Saobraćajka se dogodila kod Paraćina u smeru ka Nišu dok se ansambl vraćao… »

Vesti dana »