VIP

Ograničen kontingent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nuccija i Voyagea

B92 pre 10 sati
Beograd se uveliko priprema za muzički spektakl kakav još nije viđen! Nucci i Voyage, neprikosnoveni dvojac regionalne trep scene, na svom prvom solističkom koncertu udružiće snage sa više od 10 ikona trep muzike, što obećava koncertno iskustvo… »

Ograničen kontigent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nucci-ja i Voyage-a

Blic pre 14 sati
Beograd se uveliko priprema za muzički spektakl kakav još nije viđen! Nucci i Voyage, neprikosnoveni dvojac regionalne trep scene, na svom prvom solističkom koncertu udružiće snage sa više od 10 ikona trep muzike, obećavajući koncertno iskustvo… »

Ograničen kontigent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nucci-ja i Voyage-a!

Kurir pre 14 sati
Beograd se uveliko priprema za muzički spektakl kakav još nije viđen! Nucci i Voyage, neprikosnoveni dvojac regionalne trep scene, na svom prvom solističkom koncertu udružiće snage sa više od 10 ikona trep muzike, obećavajući koncertno iskustvo… »

Ograničen kontigent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nucci-ja i Voyage-a!

Telegraf pre 14 sati
Beograd se uveliko priprema za muzički spektakl kakav još nije viđen. Nucci i Voyage, neprikosnoveni dvojac regionalne trep scene, na svom prvom solističkom koncertu udružiće snage sa više od 10 ikona trep muzike, obećavajući koncertno iskustvo… »

Tržišta odahnula posle dogovora u SAD, fokus na Powellu

Bloomberg Adria pre 19 sati
Američki terminski ugovori na akcije i azijske deonice dobili su vetar u leđa nakon dogovora u SAD o sprečavanju zatvaranja rada državnih službi i produžetka roka za pregovore o dugoročnijem saveznom finansiranju do 17. novembra. Vašu prijavu nije… »

Mama Borka i večeras grmi! Skockala se za Prijin treći koncert, a onda brutalno prokomentarisala Karleušinu izjavu: To vam…

Kurir pre 2 dana
Mlada folk zvezda Aleksandra Prijović večeras će u beogradskoj Štark areni održati treći po redu solistički koncert. Prethodne dve večeri bilo je posebno interesantno kod VIP ulaza, gde su s novinarima razgovarali članovi Aleksandrine familije… »

Prvi javni električni trotineti osvanuli širom Beograda

Bloomberg Adria pre 3 dana
U Beogradu je od ove nedelje dostupna nova usluga koja će mnogima olakšati put do posla, odlazak u drugi deo grada, kao i istraživanje novih ulica i zanimljivih lokacija. IT kompanija Yandex u svoju ponudu na aplikaciji Yandex Go uvela je uslugu… »

Đokovići na prijinom koncertu! Isplivala fotka iz Arene - naslonila se na njega, sve puca od ljubavi (foto)

Mondo pre 3 dana
Saška i Đorđe Đoković uživali su na velikom koncertu Aleksandre Prijović u Areni. Saška i Đorđe Đoković uživali su na velikom koncertu Aleksandre Prijović u Areni. Pevačica Aleksandra Prijović održala je svoj prvi od tri zakazana koncerta… »

(Foto) đokovići na koncertu Aleksandre Prijović: Saška i Đorđe zaljubljeni i srećni, ne skidaju osmeh

Blic pre 3 dana
Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je svoj prvi solistički koncert u prepunoj Areni, a večeras i u subotu veče ona će se ponovo pojaviti pred svojim fanovima na istom mestu. Veliki broj pripadnika estrade prisustvovao je spektaklu, a na… »

Izgoreo restoran koji je nekada držao legendarni fudbaler Partizana! Evo kako je došlo do požara na Novom Beogradu

Kurir pre 3 dana
Danas je na Novom Beogradu oko podneva izgoreo ugostiteljski objekat čiji je vlasnik do nedovano bio legendarni fudbaler Partizana, Saša Ilić. Požar se dogodio u Bulevaru Zorana Đinđića 48a u restoranu "Čez nik". View this post on Instagram A post… »

Vesti dana »