Vladimir Grbić

„Carev zatočnik“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg pre 5 dana
U subotu, od 12 časova u Pozorištu za decu igra se predstava „Carev zatočnik“ u režiji Miloša Jagodića. Scenografija i kostim delo su Milica Grbić Кomazec, autor muzike je Miodrag Mika Mladenović, za koreografiju je bila zadužena Jovana… »

Predstava “Carev zatočnik” u Pozorištu za decu

InfoKG pre 5 dana
Predstava “Carev zatočnik”, koju je po tekstu Miodraga Stanisavljevića režirao Miloš Jagodić, biće izvedena sutra od 12 časova u Pozorištu za decu. Cena ulaznice je 150 dinara, a broj mesta ograničen zbog epidemioloških mera, pa je potrebno… »

Vanja Grbić nem posle smrti Merime Njegomir: Za neke ljude nijedna reč nije dostojna njihove veličine (foto)

Kurir pre 10 dana
Pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je danas posle kraće bolesti, a od nje se putem društvenih mreža oprosio slavni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić. "Za neke ljude nijedna reč nije dostojna njihove veličine. Počivaj u miru… »

Vladimir Grbić: Ljudsko telo traži aktivnost i umerenost

Danas pre 13 dana
Značaj fizičke aktivnosti ne shvatamo ozbiljno, niti razumemo dovoljno koliku važnost kretanje ima za održavanje mentalnog i fizičkog zdravlja svakog od nas, poručuje proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić u razgovoru za Zdravlje Danas. On kaže da… »

Emisija "Kulturopolis": Pozorišni život u Subotici (RNS1, 22.12)

RTV pre 22 dana
NOVI SAD - U emisiji “Kulturopolis“ bavićemo se pozorišnim životom u Subotici. Nazire li se kraj višegodišnje rekonstrukcije zgrade Narodnog pozorišta i može li Subotica nakon njenog otvaranja ponovo da ponese epitet regionalnog pozorišnog… »

Vanja Grbić postao doktor nauka!

Vesti online 25.10.2021
Proslavljeni srpski odbojkaš, Vladimir Vanja Grbić, odbranio je doktorsku disertaciju na Fakultetu za sportsko i fizičko vaspitanje u Beogradu. Vanja je odbranio doktorat na temu “Evaluacija mehaničkih kapaciteta mišića nogu primenom linearne… »

Vanja postao doktor: Legendarni odbojkaš uspešno odbranio disertaciju na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (video)

Večernje novosti 25.10.2021
FOTO: N. Paraušić Tako je popularni Vanja dokazao da vrhunski sportista može da mnogo nauči. Inače, Vladimir Grbić već godinama ima svoj kamp, koji okuplja devojčice i dečake iz celog sveta. - Konačno, doktor posle sedam godina - napisao je… »

Vanja Grbić postao doktor nauka!

Telegraf 25.10.2021
Legendarni odbojkaš dostigao vrhunac i kada je obrazovanje u pitanju. Proslavljeni srpski odbojkaš, Vladimir Vanja Grbić, odbranio je doktorsku disertaciju na Fakultetu za sportsko i fizičko vaspitanje u Beogradu. Vanja je odbranio doktorat na temu… »

Vanja Grbić objavio "pravila muške strane": Naučite da koristite WC dasku; Muškarci nisu čitači misli; Traži ono što…

Prva 21.10.2021
Proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić nedavno je na svom profilu na Fejsbuku podelio "muška pravila" za odnose u vezi. Vanjinu objavu prenosimo u celosti. "Molimo obratite pažnju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"! 1. Muškarci NISU čitači misli… »

Legendarni odbojkaš ostvario još jedan uspeh: Vanja Grbić postaje doktor nauka

Kurir 14.10.2021
Jedan od najboljih odbojkaša sveta svih vremena Vladimir Vanja Grbić postaće doktor nauka. Na sajtu Fakulteta za sport i fizičko vasptanje u Beogradu napisana je vest o odbrani disertacije koju Grbić potpisuje. - Кandidat Vladimir Grbić braniće… »

Vesti dana »