Vladimir Grbić

Vanja Grbić postao doktor nauka!

Vesti online pre 2 dana
Proslavljeni srpski odbojkaš, Vladimir Vanja Grbić, odbranio je doktorsku disertaciju na Fakultetu za sportsko i fizičko vaspitanje u Beogradu. Vanja je odbranio doktorat na temu “Evaluacija mehaničkih kapaciteta mišića nogu primenom linearne… »

Vanja postao doktor: Legendarni odbojkaš uspešno odbranio disertaciju na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (video)

Večernje novosti pre 2 dana
FOTO: N. Paraušić Tako je popularni Vanja dokazao da vrhunski sportista može da mnogo nauči. Inače, Vladimir Grbić već godinama ima svoj kamp, koji okuplja devojčice i dečake iz celog sveta. - Konačno, doktor posle sedam godina - napisao je… »

Vanja Grbić postao doktor nauka!

Telegraf pre 2 dana
Legendarni odbojkaš dostigao vrhunac i kada je obrazovanje u pitanju. Proslavljeni srpski odbojkaš, Vladimir Vanja Grbić, odbranio je doktorsku disertaciju na Fakultetu za sportsko i fizičko vaspitanje u Beogradu. Vanja je odbranio doktorat na temu… »

Vanja Grbić objavio "pravila muške strane": Naučite da koristite WC dasku; Muškarci nisu čitači misli; Traži ono što…

Prva pre 6 dana
Proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić nedavno je na svom profilu na Fejsbuku podelio "muška pravila" za odnose u vezi. Vanjinu objavu prenosimo u celosti. "Molimo obratite pažnju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"! 1. Muškarci NISU čitači misli… »

Legendarni odbojkaš ostvario još jedan uspeh: Vanja Grbić postaje doktor nauka

Kurir pre 13 dana
Jedan od najboljih odbojkaša sveta svih vremena Vladimir Vanja Grbić postaće doktor nauka. Na sajtu Fakulteta za sport i fizičko vasptanje u Beogradu napisana je vest o odbrani disertacije koju Grbić potpisuje. - Кandidat Vladimir Grbić braniće… »

Vanja Grbić postaje doktor nauka fizičkog vaspitanja

Telegraf pre 13 dana
Legendarni odbojkaš uspeo je da ostvari zavidnu akademsku karijeu. Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Vanja Grbić, krunisaće svoje školovanje na beogradskom DIF-u odbranom doktorske disertacije 25. oktobra. Na sajtu Fakulteta za sport i… »

Predstava „Carev zatočnik” u Pozorištu za decu

Glas Šumadije pre 19 dana
Dana, subotu, 9. oktobra tačno u 12 sati u Pozorištu za decu Kragujevac biće izvedena predstava „Carev zatočnik” u režiji Miloša Jagodića. Scenografija i kostim je delo Milice Grbić Komazec, autor muzike je Miodrag Mika Mladenović a za… »

“Carev zatočnik” u Pozorištu za decu

InfoKG pre 19 dana
Predstava “Carev zatočnik”, koju je po tekstu Miodraga Stanisavljevića režirao Miloš Jagodić, biće izvedena sutra od 12 časova u Pozorištu za decu. Broj mesta je ograničen zbog epidemioloških mera, pa je potrebno da karte rezerišete putem… »

Iz Matičarskog zvanja: Venčani

Dnevnik pre 23 dana
Protekle nedelje u Novom Sadu su stupili u brak: Marina Aranđelović i Vidak Zagorac, Željka Kovačević i Vladimir Petronijević, Dragana Svitlica i Vladimir Đorđević, Ivana Dušanić i Dejan Đurović, Jelena Đokić i Ljubiša Milanko, Milica… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 16 parova

Moj Novi Sad pre 26 dana
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 20. do 26. septembra 2021. godine. • Željka Kovačević i Vladimir Petronijević • Dragana Svitlica i Vladimir Đorđević • Ivana Dušanić i Dejan Đurović • Jelena Đokić i… »

Vesti dana »