Vladimir Grbić

Vanja Grbić postaje doktor nauka fizičkog vaspitanja

Telegraf 14.10.2021
Legendarni odbojkaš uspeo je da ostvari zavidnu akademsku karijeu. Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Vanja Grbić, krunisaće svoje školovanje na beogradskom DIF-u odbranom doktorske disertacije 25. oktobra. Na sajtu Fakulteta za sport i… »

Predstava „Carev zatočnik” u Pozorištu za decu

Glas Šumadije 08.10.2021
Dana, subotu, 9. oktobra tačno u 12 sati u Pozorištu za decu Kragujevac biće izvedena predstava „Carev zatočnik” u režiji Miloša Jagodića. Scenografija i kostim je delo Milice Grbić Komazec, autor muzike je Miodrag Mika Mladenović a za… »

“Carev zatočnik” u Pozorištu za decu

InfoKG 08.10.2021
Predstava “Carev zatočnik”, koju je po tekstu Miodraga Stanisavljevića režirao Miloš Jagodić, biće izvedena sutra od 12 časova u Pozorištu za decu. Broj mesta je ograničen zbog epidemioloških mera, pa je potrebno da karte rezerišete putem… »

Iz Matičarskog zvanja: Venčani

Dnevnik 04.10.2021
Protekle nedelje u Novom Sadu su stupili u brak: Marina Aranđelović i Vidak Zagorac, Željka Kovačević i Vladimir Petronijević, Dragana Svitlica i Vladimir Đorđević, Ivana Dušanić i Dejan Đurović, Jelena Đokić i Ljubiša Milanko, Milica… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 16 parova

Moj Novi Sad 01.10.2021
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 20. do 26. septembra 2021. godine. • Željka Kovačević i Vladimir Petronijević • Dragana Svitlica i Vladimir Đorđević • Ivana Dušanić i Dejan Đurović • Jelena Đokić i… »

Odbojkaši Srbije na SP sa Rusijom, Tunisom i Portorikom

RTS 01.10.2021
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Rusiji u grupi A sa selekcijom domaćina, Tunisom i Portorikom, odlučeno je žrebom u Moskvi. Šampionat sveta igraće se od 26. avgusta do 11. septembra. U B grupi u… »

Odbojkaši Srbije na SP sa Rusijom, Tunisom i Portorikom

RTV 30.09.2021
PEKING - Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi XX SP 2022. u Moskvi, sa Rusijom, Tunisom i Portorikom, odlučeno je večeras žrebom u gimnastičkoj dvorani „Irina Viner – Usmanova“ u Moskvi, u Rusiji. XX SP 2022. u konkurenciji… »

Dodeljene nagrade Fondacije Braća Karić: Zahar, Vladimir i Nikola Grbić među nagrađenima

Blic 29.09.2021
Dodela nagrada fondacije "Braća Karić" održana je nedavno, a ovim povodom se oglasio Bogoljub Karić. - Dragi moji, kao i svake godine nagrada Fondacije Karić se uručuje laureatima koji su u različitim oblastima dali nemerljiv doprinos za Srbiju i… »

Srbija i odbojka: Kako je nastala plava četa i kako su njeni tvorci doprineli novim medaljama

Radio 021 20.09.2021
Odbojkaši Jugoslavije i Srbije osvojili su 26 medalja za isto toliko godina, a sve je počelo 1995. godine bronzom na Evropskom prvenstvu u Atini. AFP via Getty Images Nikola Grbić, Vladimir Grbić i Goran Vujević „Čuvaj se, svete, plave čete"… »

Srbija i odbojka: Kako je nastala plava četa i kako su njeni tvorci doprineli novim medaljama

Južne vesti 20.09.2021
AFP via Getty Images Nikola Grbić, Vladimir Grbić i Goran Vujević „Čuvaj se, svete, plave čete", reči su čuvene jugoslovenske odbojkaške himne iz 1997. godine koje su i danas aktuelne u Srbiji, zemlji odbojkaških šampiona. Ni himne, a ni… »

Vesti dana »