Vlasotince

Vanredno stanje u više opština

Vesti online pre 13 sati
Sneg koji je padao proteklog vikenda i dalje stvara velike probleme u više delova Srbije, a vanredna situacija je proglašena u opštinama u Ivanjica, Babušnica, Nova Varoš, Sjenica, u delovima Vranja, i u Crnoj Travi gde je situacija najteža, jer je… »

Sneg pravi haos, u smetovima zarobljeno 200 ljudi u dve mesne zajednice nema struje

Alo pre 1 dan
Oko dvesta žitelja podno planinskih zaseoka u vrletima podno planine Čemernik i danas je ostalo zarobljeno u smetovima koji nošeni severozapadnim vetrom u nekim planinskim prevojima znatno prelaze visinu od jednog metra. U toku dana zahvaljujući… »

U smetovima zarobljeno 200 žitelja u opštini Crna Trava: U dve mesne zajednice nema struje

Telegraf pre 1 dan
Vlažan sneg otežava posao elektromonterima iz Leskovca i susedog Vlasotinca. Oko dvesta žitelja podno planinskih zaseoka u vrletima podno planine Čemernik i danas je ostalo zarobljeno u smetovima koji nošeni severozapadnim vetrom u nekim planinskim… »

Đurđević Stamenkovski: Srpski narod će 17. decembra pokazati inat briselskim ucenama

Radio sto plus pre 1 dan
Ona je na tribini Nacionalnog okupljanja u Vlasotincu rekla da će tog datuma “Srbija pružiti nacionalni otpor Briselu i Aljbinu Kurtiju” ali i kako je dodala, “onim partijskim dahijama koji iz javnih preduzeća iznose milione, nameštaju tendere i… »

Đurđević Stamenkovski: Srpski narod će 17. decembra pokazati inat briselskim ucenama

Beta pre 1 dan
Predsednica stranke Zavetnici i nosilac izborne liste Nacionalnog okupljanja Milica Đurđević Stamenkovski ocenila je da će na izborima 17. decembra "srpski narod pokazati inat briselskim ucenama". Ona je na tribini Nacionalnog okupljanja u Vlasotincu… »

Đurđević Stamenkovski: Srpski narod će 17. decembra pokazati inat briselskim ucenama

Danas pre 1 dan
Predsednica stranke Zavetnici i nosilac izborne liste Nacionalnog okupljanja Milica Đurđević Stamenkovski ocenila je da će na izborima 17. decembra „srpski narod pokazati inat briselskim ucenama“. Ona je na tribini Nacionalnog okupljanja u… »

Zarade u Srbiji: Leskovac poslednji među gradovima

Jug press pre 1 dan
Po podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna zarada u Jablaničkom okrugu u septembru mesecu iznosila je 62.314 dinara (u avgustu 64.572 dinara). U Gradu Leskovcu prosečna zarada je 63.683 dinara (u avgustu 65.601). Po opštinama okruga… »

Lepša strana snega - zabeleo se jug Srbije [foto]

Južne vesti pre 3 dana
Prvi sneg ove zime obradovao je najmlađe koji poslednjeg novembarskog vikenda u nekim krajevima mogu da uživaju u snežnim čarolijama. Zavejan je put od Vlasotinca ka Crnoj Travi; foto: čitalac Zima kalendarski nije još stigla, ali je ono što je… »

Elektrodistribucija: Normalizacija napajanja strujom u najkraćem roku

Južne vesti pre 2 dana
"Sve raspoložive ekipe Elektrodistribucije Srbije angažovane su tokom celog vikenda na uspostavljanju stabilnog napajanja električnom energijom u brdsko-planinskim delovima Srbije, koje je pogodila mećava", kažu iz ovog preduzeća. Najveći problemi… »

Otežano snabedevanje strujom u opštini Vlasotince

Jugmedia pre 2 dana
U brdsko – planinskom delu vlasotinačke opštine noćas je pao sneg visine 40 centimetara. Veliki broj sela ostao je bez električne energije, usled vlažnog i teškog snežnog pokrivača. Svi raspoložive ekipe Elektrodistribucije su na terenu. „U… »

Vesti dana »