Vlasotince - vesti

Umro Jovan Stojanović “Pajsa”

Jug press pre 9 sati
VLASOTINCE U Vlasotincu u nedelju 19. decembra u 65 godini preminuo Jovan Stojanović ,,Pajsa”. Izuzetno dobar i pošten čovek. Prava ljudska gromada. Dobričina. Veliki radnik i stvaralac u svakom poslu koga se bio prihvatio. U višem smislu bio je neverovatan baštovan, sadio je cveće gde je verovao... »

Povećane cene kvadratnog metra u prvoj zoni

Jug press pre 1 dan
VLASOTINCE Deseta sednica Skupštine opštine Vlasotince, protekla je bez mnogo muke i buke i uz uvažavanje pojedinih predloga opozicije. Na samoj sednici potvrđen je odbornički mandat Marini Radosavljević iz Vlasotinca, sa izborne liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje. Odbornici su usvojili... »

Pesnički čas-učiteljstvu u čast po 25. put u Vlasotincu

Jugmedia pre 3 dana
U eri modernih komunikacija, kada pisana reč u elektronskom obliku uzima primat, treba podsetiti da su knjige nezamenjivo štivo u obrazovanju svakog čoveka, pogotovo mladih ljudi – rekao je u razgovoru s pesnicima zamenik predsednika opštine Boško Stančić. On je pesnike Violetu Jović iz Niša,... »

Još jedno priznanje za Ilketa

Jug press pre 4 dana
VLASOTINCE Film Put jedne niti, autora Nebojše Ilića iz Vlasotinca ,osvojio je posebno priznanje žirija na 20.Međunarodnom festivalu turističkog filma koji je proteklog vikenda završen u Solinu, u Hrvatskoj. -Reč je o filmu sa ekološkom tematikom čiji je cilj da se razvija ekološka svest kod dece... »

Ebers 016 organizovao besplatnu proveru šećera u krvi

Jugmedia pre 5 dana
Povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, članovi Udruženja osoba sa dijabetesom Ebers 016 u Vlasotincu organizovali su na platou ispred zgrade opštine akciju besplatne provere pritiska i nivoa šećera u krvi. Na ovaj način svoje trenutno zdravstveno stanje proverilo je stotinak građana. “Prema... »

Sveti Vrači obeležni u vlasotinačkom Domu zdravlja

Jugmedia pre 5 dana
Osoblje Doma zdravlja u Vlasotincu i Odeljenja gerijatrije leskovačke bolnice, koje se nalazi u ovom mestu, proslavili su danas lekarsku slavu, Svete vrače Kozmu i Damjana. Slavski kolač presekao je sveštenik Nikola Pešić, koji je prisutnima poželeo da slede put narodnih isceljitelja Kozme i... »

Polovina srednjoškolaca kaže da ne voli EU, ali više od 60 odsto njih bi živelo u njoj

Blic pre 5 dana
Oko 50 odsto srednjoškolaca iz 18 škola sa područja grada Jablaničkog okruga smatra da Evropska unija (EU), za razliku od Rusije, nije prijatelj Srbiji, ali bi čak njih 60 odsto potražilo svoju šansu u toj uniji.
Ovo su u suštini rezultati istraživanja o stavovima srednjoškolaca o EU iz Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Medveđe, koje je sprovelo Ministarstvo za evropske integracije Vlade Srbije preko organizacije EPUS Leskovac uz... »

Vlasotinčaninu posebno priznanje Međunarodnog festivala turističkog filma u Solinu

Južne vesti pre 5 dana
Film “Put jedne niti”, koji podstiče razvijanje ekološke svesti kod dece, autora Nebojše Ilića iz Vlasotinca, dobio je specijalno priznanje na Međunarodnom festivalu turističkog filma u hrvatskom gradu Solinu. Na festivalu dokumentarnih, turističkih, kulturoloških i ekoloških filmova i spotova,... »

Leskovački srednjoškolci nisu za ulazak Srbije u EU, ali bi rado tamo živeli

Novi magazin pre 6 dana
Polovina anketiranih srednjoškolaca u Jablaničkom okrugu smatra da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji (EU), ali im je EU privlačna, rezultat je istraživanja Ministarstva Srbije za evropske integracije i organizacije EPUS Leskovac.
Na konferenciji za novinare u Tehničkoj školi "Rade Metalac" uz čiju podršku je obavljeno istraživanje, rečeno je da je anketirano 500 učenika iz 18 srednjih škola u Leskovcu, Lebanu, Bojniku, Medveđi i Vlasotincu. Između 41,2 i... »

Priznanje za „Put jedne niti“

Jugmedia pre 6 dana
Film Put jedne niti, autora Nebojše Ilića iz Vlasotinca , osvojio je posebno priznanje žirija na 20. Međunarodnom festivalu turističkog filma, koji je proteklog vikenda završen u Solinu, u Hrvatskoj. „Reč je o filmu sa ekološkom tematikom čiji je cilj da se razvija ekološka svest kod dece... »

Vučić sa Aleksom Sorošem

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Dinar mirovao preko vikenda

Vesti online  pre 1 sat  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.