Vranje

Mediji: Saobraćajni udes kod Vladičinog Hana - vozač sleteo s puta, blokirana saobraćajna traka

B92 pre 1 dan
Vranje -- Na regionalnom putu od Vranja ka Vladičinom Hanu, danas je došlo do saobraćajne nesreće, kada je vozač automobila sleteo s puta u jarak, prenose mediji. Nije poznato koliko je osoba bilo u kolima, ali po snimku s mesta udesa, čini se da je… »

VIDEO Protest advokata: Ne pristajemo na kompromise

Nova pre 1 dan
Više od dve stotine advokata okupilo se danas ispred sedišta Advokatrske komore Srbije u Dečanskoj ulici u centru Beograda, kako bi izrazili nezadovoljstvo povodom nacrta o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupka. Kako javlja reporter Nova.rs… »

Stajić: Dobrovoljni davaoci krvi su naši heroji

Jugmedia pre 1 dan
Vi niste samo rekorderi u davanju krvi, već ste heroji ovog grada jer ste svojom humnošću dosada spasili mnoge ljudske živote. Na tome smo vam veoma zahvalni i nadam se da će te i dalje nastaviti da dajete svoju dragocenu tečnost i spašavate… »

Jubilej Gimnazije kroz predstave, izložbe, koncerte, akademiju i besedništvo

Jugmedia pre 1 dan
Obeležavanje 140 godina rada Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju počećemo 14. juna, takmičenjem učenika srednjih škola u besedništvu, koje će biti održano u sali Pozorišta pod pokroviteljstvom advokata Slobodana Nešića, na temu „Od… »

Vozač sleteo sa puta, završio u jarku: Saobraćajna nesreća kod Vladičinog Hana (video)

Mondo pre 1 dan
U toku je policijski uviđaj, a blokirana je jedna kolovozna traka. U toku je policijski uviđaj, a blokirana je jedna kolovozna traka. Danas je došlo do saobraćajne nesreće na regionalnom putu od Vranja ka Vladičinom Hanu. Do nesreće je došlo kada… »

Kovid nije uništio humanost: Vranjanci prikupili 2,5 hiljade jedinica krvi

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: D. Ristić Priznanja su dodeljena zaslužnim pojedincima za 50, 75, 100 i više puta datu krv. Član Gradskog veća dr Aleksandar Stajić zahvalio se dobrovoljnim davaocima u ime rukovodstva Grada i istakao da su oni istinski heroji lokalne… »

Advokati izašli na ulice: Protest protiv novog Zakona o parničnom postupku (video)

Pravda pre 1 dan
Advokati, nezadovoljni tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku (ZPP) ponovo su danas protestovali ispred Ministarstva pravde, ponovivši zahtev da se kompletan nacrt povuče iz procedure javne rasprave. Oni su u izjavama… »

Sleteo sa autoputa kod Vranja i prevrnuo se na krov

Nova pre 1 dan
Na autoputu A1 u pravcu između Vladičinog Hana i Vranja danas posle 17 časova došlo je do saobraćajne nezgode. Vozač automobila sleteo je sa puta i probio bankinu, a vozilo se prevrnulo na krov. Iz MUP-a još uvek nema detalja o saobraćajnoj… »

Vozač sleteo u jarak: Nesreća kod Vranja - ne zna se koliko je ljudi bilo u kolima

Srbija danas pre 1 dan
U toku je policijski uviđaj, a blokirana je jedna kolovozna traka. Na regionalnom putu od Vranja ka Vladičinom Hanu, danas je došlo do saobraćajne nesreće, kada je vozač automobila sleteo sa puta u jarak. Nije poznato koliko je osoba bilo u kolima… »

Završen protest advokata, traže potpuno povlačenje zakona o parničnom postupku

N1 Info pre 1 dan
Protest advokata koji zahtevaju povlačenje kompletnog nacrta zakona o izmena i dopunama zakona o parničnom postupku, završen je ispred zgrade Ministarstva pravde u Beogradu. Kako javlja reporter Nova.rs, pravnici su išli u protestnu šetnju do… »

Vremenska prognoza »

Vranje »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
19 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 17˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 17˚

Vesti dana »