Vranje

Jedna srpsko-albanska priča: Kriza se seli u KZB (22)

Vranje news pre 2 dana
Od danas se kompletnim sadržajem ovog feljtona „prebacujemo“ na vrući teren juga Srbije. Bavićemo se važnijim događanjima u Kopnenoj zoni bezbednosti, na teritoriji opština Bujanovca, Preševa i okoline posle Kumanovskog sporazuma. U epopeji… »

TOV realizuje projekat Virtuelni obilazak Vranja

Vranje news pre 2 dana
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je Javni konkurs za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma, a Turistička organizacija grada Vranja (TOV) konkurisala je sa projektom "Virtuelni obilazak Vranja"… »

Korona virus gubi dah na jugu Srbije

Jugmedia pre 2 dana
Krakteristično je poslednjih nedelja za Jablanički i Pčinjski okrug da se i dalje testira veliki broj osoba na korona virus, a da je broj novoobolelih jednocifren i to učestalo ispod pet, kao što je to slučaj i danas. U poslednja 24 sata u Zavodu za… »

Nova kazna: Dinamo će u Srpskoj ligi startovati sa minus šest bodova

Vranje news pre 2 dana
FK Dinamo Vranje, novi član Srpske lige Istok, počeće narednu sezonu sa minus šest bodova, odlučila je Disciplinska komisiija Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Vranjanci su sankcionisani zbog napuštanja terena u Sremskoj Mitrovici, na utakmici sa… »

Vranjski slikari pomažu Marku

Jugmedia pre 2 dana
U restoranu A2 u Vranju će u subotu, 19. juna, u 18 časova, biti održana humanitarna aukcija slika napoznatijih vranjskih slikara. Sav prihod sa ove aukcije biće uplaćen Marku Stankovuću iz Golemog Sela kod Vranja. Da podsetimo Marko boluje od… »

U četvrtak u Vranju dato 690 doza vakcina

Vranje news pre 2 dana
Na glavnom vakcinalnom punktu u Sportskoj hali u Vranju u četvrtak 10. juna dato je ukupno 690 doza vakcina, od kojih 484 državljanima Severne Makedonije, saopšteno je u petak ujutro iz Zdravstvenog centra u Vranju. Prvu dozu kineske vakcine primile su… »

KZM istražuje potrebe mladih u Vranju: Cilj izrada omladinske strategije

Vranje news pre 2 dana
U saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije grupa mladih ljudi u Vranju pokrenula je inicijativu za izradu lokalne Strategije unapređenja položaja mladih grada Vranja, saopšteno je u petak iz Kancelarije za mlade. "Mladi u Vranju imaju priliku da… »

Dva novoinficirana koronavirusom u Vranju za dan

Vranje news pre 2 dana
Dva građana Vranja inficirali su se koronavirusom u poslednja 24 sata, saopšteno je u petak ujutro iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Prema poslednjim statističkim pokazateljima u Pčinjskom okrugu uzeta su za testiranje na koronu 192 uzorka, a… »

COVID-19: Bez novih prijema u bolnici u poslednja 24 sata

Vranje news pre 2 dana
Trinaest pacijenata trenutno se leči od posledica zaražavanja virusom COVID-19 u Zdravstvenom centru u Vranju, saopšteno je u petak ujutro iz Gradskog štaba za vanredne situacije. To je dva hospitalizovana pacijenta manje nego u četvrtak. Svih 13… »

U Vranjskoj Banji sve spremno za smotru frulaša

Jug press pre 2 dana
VRANJE-VRANJSKA BANJA Za ovogodišnju 20. Međuokružnu smotru frulaša „Zlatna frula juga Srbije“, prijavilo se 20 učesnika iz Pčinjskog, Jablaničkog, Niškog, Pirotskog i Topličkog okruga. Oni će se takmičiti u četiri kategorije: izvorno… »

Vremenska prognoza »

Vranje »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
18 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 17˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 17˚

Vesti dana »