Windows

Kako promeniti sliku na Google profilu

Besplatni programi pre 1 sat
Slika vašeg Google profila pojavljuje se na raznim mestima. Kada nekom pošaljete email koristeći Gmail ili ostavite kritiku na Google reviews pojaviće se vaša Google profilna slika. Takođe, Google Docs, Chrome i drugi Google-ovi servise koriste… »

Nvidia objavljuje Windows 11 drajvere sa DLSS podrškom za više od 28 igara

PC Press pre 1 dan
Nvidia objavljuje novi program koji dodaje DLSS (Deep Learning Super Sampling) podršku za 28 igara, a sada je sertifikovan i za Windows 10 i Windows 11. DLSS poboljšava igre sa nižom rezolucijom kako bi obezbedio veću brzinu kadrova i bolji kvalitet… »

Velike promene uz Windows 11 operativni sistem od 5. oktobra! Ako ste na spisku, kompjuter možete da bacite

Srbija danas pre 1 dan
Najradikalnija promena je uvođenje obaveznog modula TPM 2.0. Mnogi računari uskoro neće biti ni za šta, već za “kantu”. Tačno 5. oktobra u zaborav ide Windows 10, program koji su pokretali računari stari 10 i više godina. Zameniće ga novi… »

Microsoft je ponovo objavio Windows 11 PC Health Check aplikaciju za sve korisnike

Benchmark pre 2 dana
Nakon najave Windowsa 11, Microsoft je objavio i Windows 11 PC Health Check aplikaciju koja skenira korisnikov računar kako bi saznala da li je on podoban za veliko ažuriranje Windowsa. Nedugo potom, aplikacija je uklonjena zbog kontroverzi koje su se… »

Microsoft ponovo objavio PC Health Check aplikaciju za Windows 11

B92 pre 2 dana
Aplikacija za proveru kompatibilnosti Vašeg računara sa nadolazećim Windows 11 operativnim sistemom ponovo je dostupna za korišćenje. Nakon najave operativnog sistema Windows 11, Microsoft je podelio aplikaciju za proveru ispravnosti računara koja… »

HP Envy 34 All-in-One ima 5K širokougaoni displej i RTX 3080 GPU

Benchmark pre 3 dana
HP je predstavio najnoviji All-in-One (AIO) računar, sa većim i širim ekranom, manjim okvirima i najnovijim hardverom kompanija Intel i Nvidia. Envy 34 All-in-One desktop PC ima 5K (5120 x 2160p) široki ekran, 21:9 ravni IPS panel sa 500 nita… »

RetroBar – taskbar iz prošlosti

Besplatni programi pre 3 dana
Program koji ćemo vam danas prestaviti nije baš koristan i ne verujemo da će mnogi želeti da ga koriste, bar ne na neko duže vreme. Nije čak ni toliko raznovrstan, zato što ima mnogo boljih programa ove vrste. Međutim, besplatan je i budi… »

Microsoftov Surface Pro 8 dolazi sa 120Hz ekranom i Thunderbolt portovima

B92 pre 3 dana
Microsoftov događaj 22. septembra bi mogao da uključuje jedno od najvecih ažuriranja Surface Pro-a godinama. Prema The Verge-u, korisnik Tvittera Shadow_Leak, podelio je ono što izgleda kao prodajni oglas Surface Pro 8 tablet. Mašina sa operativnim… »

(VIDEO) Pucnjava na Univerzitetu u ruskom gradu Permu: Najmanje osmoro poginulih…

Nedeljnik pre 4 dana
Anatoliy Romanov / Sputnik / Profimedia Nepoznata osoba pucala je na Univerzitetu u ruskom gradu Permu, a prema prvim informacijama ima i mrtvih i ranjenih, prenosi Rojters. Napadač koji je upao u kampus univerziteta u Permu je “neutralisan”, preneo… »

Pucnjava na ruskom univerzitetu: Studenti iskakali kroz prozor, najmanje 8 mrtvih (VIDEO)

Vesti online pre 4 dana
U pucnjavi u kampusu fakulteta u ruskom gradu Permu, poginulo je najmanje osam osoba, dok je najmanje šestoro povređeno. Na snimcima sa društvenih mreža vide se studenti koji iskaču kroz prozor bežeći od napadača. Napadač koji je upao u kampus… »

Vesti dana »